Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Oana multe inainte
Eu nu mai port hainele vechi ,ma jeneaza la burta de mult.
anca
15+
Maria
poze
RAMONELLA spune:
Eu nu mai pot umbla numai cu o pereche de blugi pe care ii aveam inainte,ca sunt elastici.Trebuie sa ma imbrac cu pantalonii cu burtica.Ca deja suntem mari.![]()
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
RGE spune:
eu mi-am luat pantaloni cu talie joasa si blugi din aia de rapper
..cu talie joasa si lagi...zici ca sunt "negru"..imi lipsesc lanturile de gat
..se vede ca fac baiat
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
alfa_anca spune:
Eu cu hainele........noroc ca ultima data cand am fost in elvetia mi-am luat o perecje de pantaloni de in 3/4 cu un nr mai mare, bine acuma sunt largi pe burtica dar ii tin cu miste tricouri mai lungi si elastice. In afara de acesti pantaloni nu ma mai pot imbraca cu nimik mai vechi ca ma deranjeaza la burtica, ma doare burtica dc ii port, desi aveam unii si elastici...Asa ca eu sunt ca Bula, dc se murdaresc astia nu mai pot sa ies din casa
pana nu ii spal si se usuca. Tb sa merg si eu la cumparaturi dar pana acuma nu am avut chef. Cand plec seara de la servici ma doare capul de obicei si nu visez decat soooooooooomn.
Anca
16+
Elena
RGE spune:
ALFA_ANCA...baiatul meu e mai mare cu o saptamana decat fetita ta![]()
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
pussi spune:
eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni de
... si tricouri doar cele largi..cele mlate, gata,, se ridica peste burta..si se aduna sub tate
Ce mai... sunt gravida..
PUSSI
10+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
geany_bc spune:
Eu am o pereche de pantaloni treisferturi care imi erau putin mari. Acum imi vin perfect, numai ca la birou stau cu nasturele si fermoarul desf#259;cut ca imi strange tare burta.
Nu am gasit pantaloni treisferturi pentru gravida, ci numai pantaloni lungi.
Cred ca o mi-i fac treisferturi. 
Geany
13+
ancadragoman spune:
Eu mi-am luat pantaloni treisferturi de gravida si au in spate un elastic care ii fac si mai mari in functie de cat creste burta.
anca
15+
Maria
poze
RGE spune:
noi am luat masa si cred ca ne ducem sa ne plimbam...mi se pare racoare , parca nu e asa cald ca ieri...
fetelor s-a apucat cineva de gimnastica??... sunt singura trantoritza?!
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
alfa_anca spune:
Da, Roxana, baietelul tau fiind printre cei mai mari bebelusi de aici, cred ca va putea f usor sa isi aleaga D-ra :).
Anca
16+
Elena