Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 22
laviniaN spune:
Bunadimineata si de la mine,
Carrie ai 2 papusele foarte frumoase,va doresc sa va aduca numai bucurii in suflete!
Fetelor sigur va recunoasteti maine ,unde vedeti un grup de burtici top si voi....imi pare rau ca nu pot ajunge si eu as fi vrut sa va cunosc personal,dar incerc data viitoare.
pe toate.
LAVINIA25+
dpop spune:
raluca, asa, centrul de transfuzii. cand am ajuns tocmai iesea cineva, si cand am iesit am vazut vreo 2. una din ele era cu roz si cu o fetita de mana, si m-am gandit ca multe fete de aici mai au fetite.
(edit: eu nu am inca burta vizibila, asa ca nu eram in parada modei :) )
gabriela, bucura-te ca n-ai vazut clinicile inca, inseamna ca n-ai probleme :) mie mi-a placut mult mai mult gine 1 decat stanca, la partea de ambulator. internata n-am fost decat la gine 1. ma rog, nu e lux, dar nici insuportabil
Morgano spune:
Fetelor, nu e nici 1 si deja ma simt obosita de la caldura asta, am dormit cu multe intreruperi, m-am si stresat ca Ana tusea ca o magaritza (nu des, dar destul cat sa ma sperie bine).... aerul conditionat in masina i-a facut-o, desi a mers doar cateva minute, dar de la 28 de grade afara la 21 in masina, s-a simtit.
Ripley
18+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Raluca spune:
Pop, si eu am vazut-o pe d-na roz cu fetitza...cand eu am iesit intra un nene imbracat in miltar...asa ca...
Tu cate saptamani ai? Eu am vazut doar burtici mari..chiar ma gandeam ce intrata la apa sunt eu!
Ripley- si Ilinca tuseste, acelasi motiv. Da' ce sa fac ca eu mor fara aer conditionat in masina?! La ea functioneaza tusimunul..
Raluca 18+ si mami de Ilinca
Raluca spune:
DPop-acu am citi ca tu nu ai burtica vizibila...citsc printre randuri, sorry!
Fac cu nervii...am sunat la clinica dupa TT- "reveniti pe la ora 14 cu un telefon ca poate , poate...daca nu, maine " Astea cred ca s-au hotarat sa-mi ucida si ultimul neuron
RAMONELLA spune:
Da,la vata pe bat!![]()
![]()
![]()
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
RAMONELLA spune:
Raluca sunt culmea astia cu analiza lor!Ce nesimtiti!
Auzi tu de unde ti-ai comandat perna???Ca vreau si eu.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
Morgano spune:
Mi-a dat pediatra un sirop Eurespal, a zis ca Stodal nu-i suficient... apai io mare diferenta nu vad in ele... insa vineri facem finally ROR-ul (cu delay de 6 luni) si trebe sa fie in forma perfecta, asa ca ma conformez.
De ieri e cu bona cea noua, care se descurca chiar fte bine, experienta cu copiii si nepotii ei isi spune cuvantul, pt ca stie s-o ia pe Aaa de si eu ma mir, chiar mai bine ca cea dinainte. As fi stat si azi pe-acasa, dar am clienti la birou si-a fost musai sa vin, desi-s cu gandu' in Grigorescu.
Io am
o pb cu vata de zahar in sine: la fel ca si cocoseii aia de-i fac batranii aia din centru pe jar, miros frumos, da' nu-mi trebuie, n-as manca... insa miros bestial, asa e si cu vata pe zahar. Asa ca eu vin la mirosit :)) insa zicea careva ca au papanasi buni la Chios.... ia sa vedem (or fi prajiti, sper?)
Ripley
Raluca: no comment, eu as fi facut urat, desi sunt cam kkcioasa cand e vba de dat cu paru' la straini, insa e chiar aberant... iar faza cu: il refaceti pe gratis suna ca pixu, adica la 20 de sapt??? hai pe bune.
Eu zic sa stai linistita (atat cat poti) ca sigur rezultatul e negativ la cele 3 aspecte. Ai increedere in asta 
Raluca spune:
Ramona, de pe bebelusultau.ro sectiunea accesorii.
Ripley-sper sa fie bine da' ma apasa asteptarea si ma face irascibila frate de nu ma inteleg cu nimeni! Si asta de saptaman trecuta de cand ma tot amana...macar sa fie bine!!!!!
Morgano spune:
Copilul meu din burtik nu cred ca mai suporta sa stau cu popou' pe scaun, cum ma apuc de lucru, cum se agita, deja nu mai stiu cum sa schimb pozitia, ca se tot freaca pe la vezica ca si cand ar racai, asta e senzatia... ce sa fac sa nu mai muncesc deloc? 
Ripley