Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 21

dpop spune:
 carrie, poate de la stres iti scade laptele  :)
azi dimi pe la 9 am vazut 2 sau 3 gravidute la centrul de sange de pe balcescu, ia spuneti care din voi erati ? 

Raluca spune:
 Dpop, te referi la centrul de transfuzii? Eu am fost in zona da' pe la 9.15....si am vazut gravide numai una si una.Chiar mi-am zis ca se putea face parada modei cu ce "fete" erau acolo.
Raluca 18+ si mami de Ilinca

asiza spune:
quote:
Originally posted by carrie
fetelor am reusit sa pun poze
http://community.webshots.com/album/559139390yFLqDo
am un mare stress, am senzatia ca-mi scade laptele si nu stiu de ce
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Carrie, ai doua fetite absolut minunate!!! Sa-ti traiasca!!!
...Stii care-i singurul lucru care-mi place la Gine1??? Te lasa sa-ti imbraci copilul cu hainutele aduse de acasa...ca in Stanca le da niste prapadite de carpulitze pe ei, cica sterile,  de arata toti ca vai s-amar de capu' lor! 
...Cat despre senzatia ca ti-ar scadea laptele....am cunoscut-o si eu, dar am perseverat si inca alaptez. Eu as spune sa pui fetitza mai des la san pana se regleaza si lactatia. Din pacate, daca incepi sa-i dai completare, incet, incet se duce si productia lactata! Sanatate multa!
Oana
 cu 
 Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Gabriela77 spune:
 Carrie, ce fetite frumoase ai! Sinteti o familie foarte frumoasa!

Raluca, chiar sint curioasa cu perna aceea, lasa ca te intreb mai multe live! Cat a costat?
Ripley, ce ma bucur ca mai dai pe la noi! Esti bine, asa-i?
Ei, deci maine ne vedem ! Super ! Abia astept ! Cred ca va avea niste vanzari ala cu vata pe bat !!!! hi-hi-hi
Va vine sa credeti ca eu nu am fost niciodata la Gine 1 ? Habar nu am cum e clinica. Numai Stanca o cunosc ! Dar din poze, nu pare asa nasol!
Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela 
 23+ 

carrie spune:
 multumim frumos de aprecieri
asiza,nu vreau sub nici o forma sa dau inca completare,bag ceaiuri si am auzit de galactogyl.stiti cumva unde gasesc in Cluj? ff obosita ca nu reusesc sa lipesc ochii ziua si noaptea e asa cume ...
sunt umpic stressata ca asta mica imi dormea bustean 3 ore si acum dupa un ceas e treaza si agitata.da poate sunt colicile.sunt
Ripley eu am terminat la Racovita liceul si ISE-ul ca facultate.oare de unde ne stim?da-mi niste pozici sa te vad si eu.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Raluca spune:
 Cristiana, galactocilul chiar functioneaz, il gasesti cam in orice farmacie mai de seamaa. Cu sigurantza remediumul il are!

Morgano spune:
 Atunci din Racovita creca te stiu, eu am terminat in Sincai da' in pauze stateam mai mult in Racovita, aveam io acolo un maaaare interes 
http://good-times.webshots.com/album/559149326JugQtk
aici o poza in care apar si io, sper sa se vada
Ripley 
 18+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

OanaAlina spune:
 deci pana la urma a ramas ca ne intalnim la 17.30 la vata pe bat???
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Raluca spune:
 Hai atunci la vata pe bat la 17.30....mi-oi lua o palarie de soare!
Oana te intrebasem la mamici de sept. daca ai sunat la clinica savezi daca ti-e gata rezultatul maine....?