Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 29
jadi spune:
Eu o aseman pe Meredith cu o prietena de a mea, tot doctorita, frumoasa si subtirica si care nu are nici ea vreun mare noroc in dragoste. Si cum se pisiceste cand vorbeste si la gesturi!
Deni &
Vlad & Tudor
Ashera spune:
Andreea, la multi ani ! Si sa fi fericita alaturi de cei dragi ! Felicitari ptr fetele care au schimbat saptamana. Abia astept sa schimb si eu prefixul. Mi se pare ca la 30+ esti deja "mare" :-) si ca nu mai e mult. Gabi, iti tin pumnii! Sa dea DD sa ai nastere usoara si un iedut sanatos si papacios ! Si te asteptam sa ne pove cum a fost :-).
27+
Christian
X-ray spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu o aseman pe Meredith cu o prietena de a mea, tot doctorita, frumoasa si subtirica si care nu are nici ea vreun mare noroc in dragoste. Si cum se pisiceste cand vorbeste si la gesturi!Deni &
Vlad & Tudor
mai dar mie mi se pare ca e prea slaba!dar are niste trasaturi fff frumoase....da si el e frumos de pica
mie mi-e dor de luna...sa vedeti ce bronzata o sa vina....
alina
30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Ashera spune:
Ptr fetele din Tm: de la prietene si cunostinte care au nascut in ultimul timp (si sunt multe :-), odobescu e mai ok decat bega. Si nu neaparat numai ptr igiena si conditii (de mentionat gandacii care misuna si in "rezerve"), ci mai ales ptr aparatura ptr nastere si ptr nou nascuti (vezi si donatiile de ieri). Oricum, conteaza f mult si doctorul la care esti.
27+
Christian
Irinusha spune:
AndreeaC, la multi ani! Numai sanatate si un bb-l sanatos tun!!!
Am vazut si eu pozele burticutelor din Iasi! Frumoaselor, ce misto v-ati distrat ... de invidiat!
Gabi, arati bestial!!! Cred ca si eu la 33+sapt. am o burta mai mare ... Ptr. marti tin pumnii sa mearga totul bine, bb-le sa fie sanatos si mancacios (laptic cat mai mult! si repede, repede!) si tie refacere usoara!!!
Numai bine, nu-s la curent cu noutatile ... prea scrieti si voi ....
Sanatate!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Ashera spune:
Fetele, perna e grozava!! Am crezut ca e doar un moft, dar chiar face toti banii :-). De 2 zile dorm cate 12-13 ore pe noapte. Si chiar dorm bine si nu mai am nevoie de alte perne. Ati avut dreptate :-)
27+
Christian
gabiarama spune:
Jadi ,pelinca e acea bucata de material(din finet , de obicei) care se foloseste la infasat copilul.Numai ca eu o folosesc de ex .la pus pe patul de spital atunci cind vreau sa schimb copilul de pampers ![]()
GABI
AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
i_ulia spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Fetele, perna e grozava!! Am crezut ca e doar un moft, dar chiar face toti banii :-). De 2 zile dorm cate 12-13 ore pe noapte. Si chiar dorm bine si nu mai am nevoie de alte perne. Ati avut dreptate :-)27+
Christian
ashera, ce bine ca iti e de folos perna!
si eu sunt tare fericita cu "amantul", dupa cum bine zicea una din fete!
27+
jadi spune:
Scutece de finet adica? Am si eu o groza de astea pe acasa! Ma gandeam ca imi lipsesc din garderoba! Mersic de raspuns!
Schimb capitolul!
Deni &
Vlad & Tudor