Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 28
greierash spune:
Va pup si eu pe ziua de azi,
Andreeac La multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa fie totul bine.
Jadi pe mine ma batea gandul sa vin la gym, dar de sapt viitoare, ca atunci termin si cu serviciul si ma vede si dr ginec(am ocazia sa il intreb daca e ok sa fac si eu ceva miscare... ca m-am intepenit de tot..
Dar cand am citit ce ai patit.....m-am demoralizat....da cred ca o sa incerc totusi.
Ghinetz, am admirat hainutele de bebe care sunt fff frumoase, dar si camasuta de noapte e suuuper. O intrebare am...nu ar trebui sa aiba nasturei in fata? pentru alapat? ca am inceput sa caut si eu si nu prea am gasit cu nasturei ....
greierash
31+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
jadi spune:
greierash pai caderea de tensiune nu am facut-o de la gym! Cred ca s-au acumulat mai multe, oboseala, stressul, lipsa de cafea, lipsa de dulciuri pentru 1 zi
. Sa nu iti inchipui ca pe acolo facem genoflexiuni si flotari intr-o mana... e totul asa la relanti!
Deni &
Vlad & Tudor
otim spune:
quote:
Originally posted by alexi22
otim ce parere ai despre dr vasile este ok ?unde are cabinetul?eu sunt asa de confuza si nu stiu la cine sa ma duc.am inteles ca odobescu este mult mai dotat decat bega.cum vrei sa nasti cezariana sau nastere naturala?
alexi2226+
intrebare grea ... incep totusi cu dr.Stelea nu stiu nimic de el , dar cu dr Cioata am avut sansa sa-l cunosc si sa-mi faca chiar el eco 4D (este mai tanar de dr.Vasile si cunoaste aparaturile ) . Si eu tot la dr.Cioata doream sa merg dar am inteles ca este foarte aglomerat la el la clinica . Pe dr.Vasile mi l-a recomandat o colega ( iar ulterior am "descoperit" o multime de femei care au nascut cu el si au fost multumite de el ) . Cum o sa nasc inca nu am discutat pe aceasta tema , dar probabil daca totul decurge bine atunci natural si stiu ca daca incep durerile facerii noaptea il pot suna pe doctor noaptea si vine la si la spital . Eu am avut cu el mici "neintelegeri" la inceput dar s-au rezolvat si de atunci e OK din fericire pana acum si crede-ma cand am avut probleme l-am sunat si la 7 dimineata . Daca doresti iti pot da adresa si numar de telefon unde poti face o programare .O consultatie + eco costa 60 RON si are contract cu casa de asigurari deci iti da retete compensate si concedii medicale daca e cazul .
Otilia
inceput 28+
Laurentiu
jadi spune:
Am uitat sa va zic ca sunt si eu la ultimul episod din seria I la Anatomia lui Grey si ma uit si pe TVR la ce difuzeaza ei acum. Sunt dependenda deja
.
Deni &
Vlad & Tudor
i_ulia spune:
fetelor, eu m-am uitat in weekend la prima serie din rome, un serial hbo despre ascensiunea si caderea lui cezar, destul de dragut si acum am 5 episoade noi din lost, seria 3.
la anatomia lui grey am incercat sa ma uit, dar nu prea m-a prins. in schimb csi este foarte tare.
vizionari placute serialistelor!
27+
otim spune:
quote:
Originally posted by i_ulia
fetelor, eu m-am uitat in weekend la prima serie din rome, un serial hbo despre ascensiunea si caderea lui cezar, destul de dragut si acum am 5 episoade noi din lost, seria 3.
la anatomia lui grey am incercat sa ma uit, dar nu prea m-a prins. in schimb csi este foarte tare.
vizionari placute serialistelor!27+
si eu fan declarat CSI imi place la nebunie , chiar m-am "suparat" pe cei de la prima cand au renuntat la a difuza doua episoade pe saptamana
Otilia
inceput 28+
Laurentiu
gabiarama spune:
Eram atit de nerabdatoare sa va spun si eu impresiile mele de la intilnirea de ieri ! Dar am doi iezi cucuieti pe care m-am chinuit sa ii adorm
.O ora jumate a durat procedeul ,si cu cit chin au adormit ,desi erau extenuati de caldura si de oboseala (sunt foarte matinali ,azi s-au trezit la 6
).
In momente de astea nu mai sunt nici asa de zimbitoare si nici asa de calma cum eram ieri ![]()
Desi am vrut sa vin singura la inghetata , nu s-a putut .L-am luat pe Mihnea cu mine pina si la dr ginecolog
.Asa e cind sunt mai multi copii.Cu siguranta la urmatoarea intilnire voi veni cu 2 dupa mine
.Asa cum au spus si fetele ,am norocul de a avea un copil cuminte si ascultator , chiar daca a trebuit sa stau mereu cu ochii dupa el ,pentru ca alerga de colo-colo .S-a dus pe apa simbetei si regimul lui strict ,pentru ca poftea copilul la inghetata .Mi-a luat farfuria din fata fara sa imi dau seama si a inceput sa manince , asa ca i-am comandat si lui o portie mica , una verde ca "freza" lui
.
Fetele au vorbit tot timpul , au fost foarte curioase si au pus multe intrebari la care m-am straduit sa raspund ,asa ca la scoala.![]()
Pe Lorinaa am zarit-o chiar inainte de ora 17 ,prin apropierea pietei ,se indrepta spre locul de intilnire .Noroc ca trecea o salvare si toate masinile erau oprite sa ii permita trecerea .![]()
Cind am ajuns la Corso ea m-a intrebat daca si burtica ei o sa fie la fel de mare
.Mai aveti inca timp sa ajungeti la fel ca mine, desi nu e chiar atit de placut si de comod sa fii
.
Oana , desi mai are un baietel de 4 ani ,a uitat in mare ce inseamna sa ai un bb , dar sunt sigura ca isi va aduce imediat aminte de tot ce trebuie sa faca imediat ce isi va tine comoara in brate 
Simo78 , era dulce ca o bombonica si ii statea foarte bine in roz , iar sotul ei vorbeste foarte bine romaneste ![]()
Pe cealalta Simona o admir pentru hotarirea ei de a naste natural si pentru antrenamentul ei zilnic (mers pe jos si urcat 4 etaje)
Bagajul meu e gata in sensul ca am cumparat tot (asa sper),mai putin pompa ,garmastan,biberoane , suzeta etc . pentru ca sper din tot sufletul sa am aceeasi sansa de a alapta macar pina la 6 luni , cum am avut si la Tudor .Astazi am reusit sa pun in pungute separate hainutele si de acum trebuie sa imi fac bagajul in adevaratul sens al cuvintului .De fapt , in final vor fi mai multe bagaje
:
1.Bagajul pentru bb (pt primele 2 zile )-pampers,servetele,bepanthen,baneocin
2.Bagajul pentru bb (pt zilele in care voi sta cu el in salon)- hainute, pelinci ,sapun,sampon,prosopel, babetele ,eventual o lingurita pt el in cazul in care voi fi nevoita sa ii dau supliment
3.Bagajul pt mine (pt primele 2 zile)-acte,papuci,chiloti, vata,pansament fasa, foarfece, tampoane,prosop,sapun,fiole algocalmin,sup.cu glicerina ,hirtie igienica,pasta de dinti si periuta , perie pt par,ceva de prins parul,o pijama ,sosete
4.Bagajul pt mine(pt restul zilelor)- inca o pijama si tricouri de schimb,sutien de alaptat,tampoane pt sini, burtiera,aparat foto,incarcator telefon,cosmeticale ,lingura , furculita ,castronel,servetele,etc
5.Bagajul de iesit din spital (atit pentru mine cit si pentru bb)
Daca vi se pare ca am uitat ceva ,chiar va rog sa imi atrageti atentia ![]()
GABI
AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
X-ray spune:
episodul de aseara din gray's a fost bestial!am ras cu lacrimi cand l-am vazut pe saracu' steve sau cum il chema cu catargu' in vant...
pt csi-iste acum dau in reluare pe axn in fiecare zi de la 21,iar joia este inca un episod nou-nout,dar e csi new york.tvr icep sa dea si ei csi miami,ala cu grisom,vinerea de la 21 cred,deci de la ora 20 e pe prima si de la 21 pe tvr.puteau si ei sa le puna in alte zile![]()
alina
30+ cu bb Elisa
asa crestem noi