Top gastronomic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

paste cu orice si in toate felurile made in italy!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:



caracatita marinata,
salate de melci de mare
,kiwa (un melc de apa)care il maninci pe plaja
siiiiiiiii, un cocteil rompe colchon(rupe salteaua)cu toate orataniile din caribe ,si afrodisiac pe deasupra.
asta se maninca in venezuela
oare pot face clatite cu trandafiri japonezi ,nu mai bine cu cactusi si le dau la cei care ma supara.
immmmmmmm aroma de salcim ce placere, dar cea de tei?? diviiiiin
drept sa va spun m-ati lasat cu gindul la atitea mincaruri ca la mama acasa, ca nu stiu cum am sa dorm ,deja i-mi chiorae matele.

monica mamai de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Capra cu trei iezi, alcool first !

1.Whisky cream ( nu zicem ce firma ca sa nu facem reclama... )
2. Limba de vita cu masline
3. Biftec tartar
4. Mexican chicken
5. Galuste cu prune ( ah, ce-mi plac !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pentru mine pe primul loc este ciocolata/inghetata de ciocolata (zau nu stiu ce m-as fi facut intr-o lume fara ciocolata ). La mancare nu sunt foarte pretentioasa, pe primul loc ar fi pestele la gratar (pastrav de preferinta) cu legume sote (as pune si somonul pe care l-am mancat la nunta mea, dar habar n-am cum era gatit), apoi pizza si pastele.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu sigur as trece in top 10-ul meu urmatoarele:

1. Racii autohtoni fierti si muiati in sos de mirodenii
2. Sarmalele in foi de varza fierte in chiup de ceramica
3. Gogosile pudrate cu zahar
4. Insalata caprese (rosii, mozzarella, busuioc, ulei de masline)
5. Painea cu nutella (dar nutella aia adevarata, nu imitatiile de pe la noi)
6. Salata de patlagele verzi cu turte coapte pe soba (salata se face cam ca cea de vinete, doar ca patlagelele verzi se fierb nu se coc pe tabla), iar turtele din aluat de paine musai coapte pe plita.
7. Cozonacul cu rahat (dar numai facut de mama)
8. Si din aceeasi gama pannetone-le profiteroles (singurul care imi place, de altfel)
9. Tiramisu
10. Alvita (la fel aia autohtona facuta din albus de ou, miere si nuca)

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


uou ce pofta mi-a facut topicul asta;
un pastrav la gratar, cu mujdei de usturoi si mamaliga sau fara mincat la Sovata, Cimpul Cetatii sau Gheorgheni e pe primul loc; apoi gulasul unguresc la ceaun si paprikasul cu smintina, bulz de mamaliga si brinza mincat acasa pe terasa cu umbra de vita de vie a mamei mele. si paharelul de visinata a cote; de pe aici mincarurile tailandeze- puiul teriaky, si tocanile caraibiene-acolo la ele acasa

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput