***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 30
alynta27 spune:
Fetelor ce remediu aveti pentru picioare umflate?
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
addinel spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Fetelor ce remediu aveti pentru picioare umflate?
Alina-Mirela35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
eu singurul remediu de care am auzit e sa stam cu picioarele in sus. adica intinse in pat, pe o perna sau ceva mai inalt... dar pe vremea asta cred ca nu exista remediu, poate doar ceva sa mai atenueze putin situatia.
35+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
pauly spune:
elteka eu ma duc la doctor saptamana viitoare.abia astept sa vad cat o maipus bebelusa pe ea.sper sa fi luat cev ain greutate, ca de papat am papat.![]()
face cineva capitol nou?daca nu incerc sa fac eu....daca mai stiu.![]()
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
ancamari spune:
Pauly, hai incearca, eu sunt superstitioasa si nu ma bag. Vreau sa mai stau cu voi putin.
Kay, multa sanatate si sa ai putere acolo in spital! Doamne, cand ma gandesc cat e de mica si are chestia asta cu tensiunea!
Fetelor, cred ca de la caldura avem toate disconforturi de tot felul. Si eu am avut azi crampe ciudate vreo 2 ore. Statul in pat pe mine ma ajuta la desumflarea picioarelor chiar si acum.
Anca, 39s fix
Andrei Cristian
burtica
lbelciug spune:
DidiAlex, am ras de m-am prapadit cand am citit ultimul pasaj dintr-un mesaj anterior de-al tau, cel cu "isteria de mai".
Ca sa fiu in ton cu tine si restul fetelor, ei bine, afla ca SI EU ma duc la Badiu diseara cu rezultatele de la eco si ctrl. Sper sa-mi poata spuna cum e mai bine sa nasc: natural sau cezariana....
Androix, La Multi Ani pt Filip! Sa-ti traiasca voinicul!
Azi am fost la eco. BB2 e in continuare dezvoltat in avans cu 2 sapt, arata ca de 39 sapt, nu 37, e grasut (3.8kg +/- 550g) si bucalat.
Noul termen ar fi pe 22 mai, taman cand e dr Badiu de garda la Municipal. Daca se nimereste sa vina sorocul exact atunci, nu ma va putea asista la CMU-Elias si inca nu stiu ce sa aleg: doctorul sau spitalul+spagile+conditiile de la stat?
Elteka, azi dr care mi-a facut ecograf a zis ca greutatea lui BB nu are leg cu ce mananca mami, ci mai degraba e o info genetica/ereditara. Deci sfatul meu e sa nu te sperii ca daca mananci X sau Y produs, BB se ingrasa sau nu. E suficient sa te hranesti sanatos si cu ce e util pt BB (nu dulciuri, nu grasimi sau ma rog, f putine). In plus, cresterea in greutate a lui BB nu e liniara si in mod frecvent el se ingrasa cel mai mult in ult sapt de sarcina.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
37s cu baby-boy2
gabitzam spune:
A nascut Androix, la ora 16:10, 3.400kg. Foarte rapid, n-a mai ajuns la epidurala.
Bine ai venit pe lume, Georgia!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancamari spune:
Liviana, felicitari pt bebel cel grasunel! El e chiar gata daca Badiu zice ca e mai bine cezariana. Daca zice nastere naturala, poate te recomanda cuiva la fel de bun de la Elias pt ziua de 22 mai. Tu ai si platit abonamentul cu optiunea aia de nastere la CMU-Elias sau urmeaza? Ca si conditii (inclusiv liniste) cred ca nu se compara cu Municipalul. Bafta diseara la dr!
Anca, 39s fix
Andrei Cristian
burtica