***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 29
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by kid
Buna dimineata fetelor!
Am si eu o intrebare, asa, ca de dimineata : cand ti se rupe apa, curge non stop? Si trebuie sa fie neaparat si sange?
De fapt sunt doua intrebari
Teodora Ana40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
La mine a cam curs pana am ajuns la spital nu chiar non-stop dar aproape si apoi si du[pa ce m-a consultat dr pana am ajuns in sala de travaliu.Adik aproape vreo 2.30 ore.Dar nu cred ca e asa la toata lumea!Eu am avut mai mult lichid probabil!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
ancamari spune:
Mihamora - Felicitari proaspetei mamici!
Byu, multam de veste! Cum a nascut Mihamora? In listuta noastra avea programare la cezariana pt maine!
Addinel - capul sus! Uite cum vin bebeii valuri si mamicile au nevoie de incurajare! O sa fie bine, o sa vezi!
Anca, 39s fix
Andrei Cristian
burtica
Alyna24 spune:
Buna, fetelor!
Eu raportez ca azi am avut o criza cred de colica renala iar(am mai avut in tp sarcinii una) si dupa ce m-am muls si am chemat sotul m-am dus la urgenta!Se pare ca am iar o infectie urinara si maine imi fac analiza de urina!Cica nu am voie sa iau decat No Spa!Sper sa-mi treaca rpd!Acum nu ma mai doare dar mi-0e teama sa nu-mi revina cand sunt singura cu bebe!
In rest bebe e destul de cumintel numai ca ne mai apuca cate o criza de burtik(colici) dar ne trece!Papam destul de bine si ne place afara(iesim de 2 ori pe zi dim si seara).
Vroiam sa va anunt ca am primit ieri mesaj de la Kay:este internata de ieri la Elias cu tensiune 18 si a fost programata la cezariana sapt viitoare cand face 35 sapt!M-a rugat sa va spun si voua!Va pupa!
Mica, bun venit acasa!Cum e ca mamica?Cum e piticuta?Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!E tare dulcica!
Monytza, mai ai un pic!Cum iti este?Te 
Monicoasa, mie mi-a zis ca pot manca aproape orice atata tp cat nu-mi face rau insa nu :mazare, fasole, varza, sucuri din comert+acidulate, legume crude!In rest cam orice!
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Miniuta, de maine e la Tchibo oferta pt bebelusi. Ma intereseaza perna aia pt alaptat in primul rand, saculetii de dormit + babetzicile. Un NU pt body. Nu-s cine stie ce, calitativ vorbind.
Vezi ca deja de ieri erau produsele la Tchibo si la unele nu mai aveau de toate, dar poate ai noroc si la tine gasesti. Eu vreau sa iau lenjeria si paturica (au acelasi motiv) si sacul de dormit.
21+ & 15kg in +Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
addinel spune:
MIHAMORA felicitari, sa iti traiasca bebelul si sa fie sanatos! si tie recuperare rapida.
ancamari
multumesc de incurajari. mi-am dorit si imi doresc enorm acest copil, dar nu ma mai suport cu burta asta penibil de mare, cu picioarele vesnic umflate, cu dureri de bazin clipa de clipa... oooooooooof! de-abia astept sa nasc! dar mi-e si teama in acelasi timp. nu stiu ce e cu mine, sper sa imi revin repede. si sotul meu spune la fel ca si al tau, ca nu trebuie sa ne schimbam radical viata, sa o luam pe bubulina cu noi peste tot. oare e posibil?
pupici la burtici
35+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
alynta27 spune:
Mihamora felicitari! Sa fiti sanatosi!
Alina-Mirela
34+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
addinel spune:
kay tinem pumnii sa tii tensiunea in frau si ne gandim la tine. saptamana viitoare o sa il ai pe bebe, asta conteaza!
pupici la burtici
35+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Alyna24 spune:
Si.....FELICITARI PROASPETELOR MAMICI DIN ULTIMELE ZILE!
SA AIBA BEBEII SANATOSI, MANCACIOSI SA SA SE RECUPEREZE REPEDE MAMICILE!
Ella, si eu simt cateodata la fel!Nimic nu mai e la fel desi ajutoare avem !Nu stiu ce ne-am fi facut daca stateam singuri(stam cu mama deocamdata)!Si mai e si sora mea care vine zilnic si ma ajuta cu pitik!Uneori chiar nu reusesc sa-l potolesc cand plange si atunci il pasez la sora mea sau la mama in brate si la ele tace imediat!Si la sotul meu se potoleste mai repede decat la mine si asta ma enerveaza la culme!Inca sunt la stadiul de acomodare !Noaptea am noroc ca doarme si ma trezeste de maxim 2 ori ca altfel.....noi oricum le cam aveam cu somnul mai ales in wk!dar ne obisnuim noi!Tare as vrea sa ma duc si eu la cumparaturi(ca am nevoie de cate ceva)dar nu-mi vine sa plec!Insa sora mea s-a oferit sa stea cu el cateva ore si cred ca ma voi duce zilele urmatoare!
Curaj!Nu esti singura!

alynta27 spune:
Alyna, ma bucur sa aud ca mama si sora te ajuta! E mare lucru! Pe mine, sincer, ma sperie putin ceia ce urmeaza: nastrea si acomodarea cu viata de mamica! Sper sa reusesc cu amandoua! Mai ales ca am un sot care ma sustine in toate! Si mai e si soram mea care abia astepta sa-si i-a in serios rolul de matusica! Te 
Alina-Mirela
34+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
ELTEKA spune:

Mihamora, felicitari! 

Ella, ti-am trimis PM
. Stii ce zicea Pepsi odata? Ca daca mulgi "excesul" de lapte, de fapt pui corpul sa produca aceeasi cantitate sau mai mult, crezand ca e necesar pentru bebe...Zicea ca daca nu-l scoatem, se regleaza productia in fct de consum.
Poate iti scrie ea, DidiAlex zice ca ea e autoritatea in materie 
Sincer, mi-e mie teama ca n-o sa reusesc...Sper sa ma invete la spital, daca si asa ma tin 7 zile...si mai scrie si pe usa: noi promovam alaptatul la san. In planul de nastere pe care l-am inaintat azi era o chestie: aveti ceva impotriva?
N-am ![]()
Ralucami, am uitat sa-ti zic o chestie foarte importanta: nu ti-au facut analizele fiindca din pct lor de vedere esti in s35. Saptamana viitoare iti fac, si sunt acoperite de ultimul cupon (dar nu e valabil decat din s36 inainte, asta-i legea). Azi mi-au zis ca analiza de streptococ B trebuie facuta categoric dupa s36, ca altfel rezultatele nu sunt complet relevante. De asta mai asteapta un pic=pana sapt. viitoare. Nu e ABSOLUT nici un alt motiv in spate, si clar nu legat de dezvoltare bebe. Fac pariu cu tine! Hai, ca asa castig si eu ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare