***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Felicitari Theolumi, sa-ti traiasca flacaul.
Mamibiutza ma bucur ca ati scapat de cizmulitele de gips, succes la masaj si sa-ti traiasca micuta.
Ciquitita eu o sa nasc cu Mihaela Vasile la spitalul 1. Tu la cine mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mari, felicitari! Sa-ti traiasca cele trei printese!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am intrat din nou ca sa pun si eu majoretele pt Lulu curaj Lulu,totul va fi bine.Nastere usoara!
BOGALINA bafta pt vineri.Nastere usoara si tie si bebel sanatos si mancacios. MAMIBIUTZA ma bucur ca ati scapat de cizmulite.Sper sa fie totul bine de acum .
Pt toate mamicile nerabdatoare:stati linistite,in curand va veti tine puiutii in brate.Acum se bucura si ei de ultimele zile in burtica. pt toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

THEOLUMI felicitari pt baietel.sa fie sanatos si mancacios,iar tu sa ai mult laptic.
Eu akum stau cu 2bucati maaari de pepene.mi-ati facut pofta,asa ca am cautat pana am dat de el .Bineinteles ca mi-am cumparat si capsuni si ciocolata,dar mi s-a intamplat ceva f ciudat:nu mai pot manca ciocolata.nu mai am pofta.in schimb daca vad fructe . Ciudatenii de-ale sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`Neata!

Fetelor ma simt ciudat rau de tot : papusa mea misca atat de tare prin burta ca deja a inceput sa ma doara rau, ca sa nu mai zic ca imi tot fac vant sa ma imbrac si sa merg la doctor dar nu pot sa stau in picioare in ce hal ma doare colul (sper sa nu zic prostii).

Acum cand va scriu vad ca a inceput pitica sa sughite! Va dati seama cum imi tremura burta?!:)

Theolumi felicitari si sa fiti amandoi sanatosi!! Mult laptic si bebelin mancacios iti doresc!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

THEOLUMI, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi amandoi!!!
Ralucami, bafta la dr! Sau punem majoretele la treaba?!!
Asteptam vesti de la tine!
Eu totusi iti fac galerie
Va pup,
Diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna dimineata fetelor!

Am si eu o intrebare, asa, ca de dimineata : cand ti se rupe apa, curge non stop? Si trebuie sa fie neaparat si sange?
De fapt sunt doua intrebari

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici si mamici

Raportam o noapte tare linistita si cu somn,cred ca din cauza vremii ,a fost mai rece
In rest toate sunt la fel dimineata liniste si pace,peste zi agitatie si ceva contractii si seara sta sa iasa din burtica.
Cel mai ciudat e ca parca nu ma gandesc ca nasc.Am intrat asa intr-o stare de normalitate cu burtoiul asta,face parte din mine
Azi merg la doctor.
Lulu cum e,esti la spital????
Mamibiutza bravo voua!!!
Kid desi am mai nascut odata habra n-am cum e sa t-i se rupa apa,mi-e cand mi-a rupt-o doctora cu forta ,asa zisa apa era un lichid gelatinos si fff putin.
Din ce au povestit fetele pe aici cica e ca si cum faci pipi dar necontrolat.De ex daca vrei sa-ti opresti jetul nu poti,pur si simplu curge...
Ma gandesc ce sa fac azi...cred ca duc pe la Mobexpert

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Aaaa azi am schimbat semnatura,va place 39+ 40+
Adica dupa ultima eco azi tre sa nasc,am 40 implinite,dupa penultima eco peste inca o saptamana si dupa UM fac 42+ pe 17
URAAAAAAAAAAAA

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neatza burtici :)

Lulu, mult curaj si nastere usoara!!

Theolumi, felicitari pentru bebel cel frumusel!!!

Ancamari, scuze ca n-am mai intrat ieri, dar m-a pocnit o durere de cap si o greata... daca am exagerat si de pofta am mancat o felie de paine in plus asta e Eu ma uit ca tu nasti inaintea mea, si atunci cand nasc eu cine actualizeaza listuta?! Poate cine te-a invatat pe tine

Bogalina, te-am trecut pe 18 pe listuta cu nastere programata ;)

Chiqui, am schimbat numele in listuta din Luiza in Alma-Livia, sa imi zici daca nu e bine

Mihamora, Moberi, Monytza, Kid & surprize

DidiAlex, merci de retete Ma duc sa incerc sa ii fac lui sotzulache un cheese-cake ca nu mai are ce sa manance de dimineata

Elteka, eu am renuntat la balansoar Iau un scaunel care nu se misca de unul singur sa o plimb pe fetita dupa mine in casa

pupici,

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput