***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Theolumi sa-ti traiasca flacauasul!!sa ai o recuperare rapida si sa va intoarceti repede acasa.

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Chiquitita - am citit ca atunci cand placenta impiedica copilul sa se nasca natural prin faptul ca obtureaza (partial sau total) colul, se face cezariana. Dar probabil ca iti va mai face o eco inainte de nastere. Da un search pe aici pe DC si sigur gasesti, imi pare rau ca nu pot explica mai bine. Daca gresesc, sa ma corecteze careva!

GinaM - ce bine ca mai apari pe la noi! Tu cum te simti? Esti bine?

Anca, 38s+6zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Theolumiiiii chiar ma intrebam unde ai disparut?!!!!Ca nu ai mai scris de mult.SA-TI TRAIASCA BAIETELUL mult dorit si asteptam poze.Pe 7 cate saptamani aveai?Eu ma tot gandesc ca nu nasc si stiu ca atunci cand ne vazusem aveai 2-3 sapt peste mine,sau...cine mai stie
Haide LULU deschide nasterile de puturosi...
Lavini pai daca tot ai ghicit,parca mie mi-ai zis ca nasn saptamana asta?
Didi iris e bine,i-a trecut febra ca prin minune fara sa-i dam nimic.Dar tot mi-e teama de bolile de la gradi...
Kid macar stii ca sambata nasti si tot e bine!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ancamari

36+Alma-Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Pitica, uite am adugat-o deja pe Theolumi in listuta si s-au sters U.M. 08.08.2006 si DPN 18.05.2006. Eu am trecut 38 sapt, dupa capul meu. Fetelor, e bine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu eram, mii de scuze! DPN e 18.05.2007, scuze inca o data!

Anca, 38s+6zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Cate mamici noi in week-end!!!

Theolumi, Msemcu, Cioaca, Vas, Diana - sa va traisca copilasii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Iar voi mamicilor sa va refaceti repede si sa va bucurati de fiecare zi alaturi de ei!

Carstea, FELICITARI de asemenea si multa, multa putere si credinta in Dumnezeu, sa ajungeti cat mai repede acasa sanatosi! Imi pare tare rau de experienta voastra, sper ca cel mic sa se faca bine cat mai repede! Asteptam vesti!

Eu pun majoretele la treaba pentru urmatoarele fete - inclusiv pentru cele din lista acestei saptamani, pentru ca nasterile pe forumul nostru se misca mai repede decat mine :)

Mihamora, Moberi, Monytza, Kid

Nasteri usoare si bebelushi sanatosi tuturor!

Florina +33 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Buna seara burtici si mamici!

Felicitari proaspetelor mamici Dianalaura si Theolumi! Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei!

Carstea, pentru voi. Sa dea Doamne Doamne sa se faca bine repede micutul!

Lulu
si bineinteles pentru surprize

Sa va spunem si noi ceva: azi am scapat de ghetutele de gips... si progresul e vizibil... acum nu ne mai trebuie decat masaj ca sa facem picioruse de manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Theolumi felicitari sa-ti traiasca bebelusul!!!

HAI LULU

38+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Theolumi felicitari!

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput