Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
pet.cost2005 spune:
ana - merci ... da' uite ca palavragind aici cu voi parca m-a mai lasat durerea de cap. Da, cred ca o fi si de la vreme ... aici s-a mai aracorit, e innourat parca da sa ploua ... poate de aia. Sau poate mi-a priit compania voastra ![]()
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
bb - da, pai aia intre 9-14 e pt. primul trim. ... si cealalta pt. trim 3 ... cred ca este vreun motiv pt. care sunt perioadele astea ... adica ce vezi la aia de trim. 2 poate nu se vede inca la trim. 1 ... e mai concludenta. Si la fel pt. trim. 3 ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
si aia 16-19??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
anacami spune:
aaa,si ar mai trebui facuta o eco la 30 si ceva de saptamani pt. a vedea pozitia copilului, daca s-a angajat corect in vederea nasterii, daca este suficient lichid amniotic,gradul de maturarea al palcentei,etc..
In leg. cu semnele "prevestotoare" ale sexului lui bb:
la mine s-a adeverit cea cu gusturile (adica la Sebi nu prea am suportat dulcele), acum as manca numai dulce. Cu prezicerea eco s-a "pupat" si cea data de soacra prin metoda cu sarea. Testul cu verigheta a dat gres (facut de o colega), la fel si calendarele chinezesti.
Eu am avut ten "de bebelus" de cand ma stiu, la Sebi nu am avut probleme (cu exceptia unei iritatii de la un antibiotic). Ma bucuram ca si acum am scapat, dar de doua zile m-am umplut de bubite/cosuri pe fata, sunt destul de iritata si ma ustura pielea.Sper sa fie ceva trecator 
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by danangie
PETRO no-spa e la fel ca buscopan. Mie atunci la urgente pentru dureri imi daduse buscopan. Si da.....paracetamolul il poti lua. Dar sa nu iei mai mult de 3 pe zi.....mai bine sa nu exagerezi.......
Aha ... danutza ... bine de stiut ... aia vroiam sa stiu exact un echivalent de-aici al lui no-spa ala care cica se poate lua. Si paracetomolul acum stiu ca e voie ... pana acum nu am luat nici o pastila, nimic, de cand sunt insarcinata ... bine, in afara de ac. folic si vitaminele alea prescrise de dr. Si acum incerc sa rezist ... dar e bine de stiut ... merci mult

Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pet.cost2005 spune:
bb - nu stiu ce fel de eco e aia ... ce perioada ... aici ecografiile obligatorii sunt asa: 1 trim. - 9-14 sapt., trim. 2 - 19-23 sapt., trim. 3 - 30-34 sapt.
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
anacami spune:
eu calculez varsta de la UM. La Sebastian am avut intotdeauna varsta ecografica mai mare decat cea data de UM; spre sfarsitul sarcinii au inceput sa coincida, evolutia fiind mai lenta. L-am nascut mai devreme (la 37 si un pic), dar nu a avut greutate prea mare (2840 g).Eu am avut ceva probleme cu placenta (s-a maturat mai devreme decat ar fi trebuit), se punea problema sa nasc mai devreme chiar provocat (faceam eco saptamanal sa vedem cand nu mai poate sa-l alimenteze, astfel incat sa-l scoata fortat).Am avut noroc si s-a declansat singura nasterea...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
aa,Petronela:pt. dureri de cap cred ca ar fi bun si un MagneB6 (sau ceva care sa contina B-uri)
Minuni poate face si un ceai cu lamaie si miere!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
darleena spune:
quote:
si aia 16-19??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
nu stiu sa fie vreuna in perioada pe care ai precizat-o
14+ 
Pana vine bubu

poze bubu mic
RGE spune:
..hmm..nu-mi spuneti de dureri de cap
..pe mine ma doare de la caldura sau inainte sa ploua
..eu iau paracetamol..
fetelor eu mi-am facut o salata si o limonada ca altceva nu pot sa pap si nici nu am chef...ce o fi cu starea asta pe capul meu..o fi de la caldura?!
ROXANA
16+ 80% "KIWI"
anacami spune:
Roxana,parca si mie mi s-a mai diminuat pofta de mancare (nu ca ar fi bai
). Si am niste colege care toata ziua imi ofera ceva de mancare, m-au asaltat astazi cu "nu vrei, ..chiar nu vrei...dar, te rog...".
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2