Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 31
Gpreda75 spune:
Buna fetelor....n-am mai scris de un car de vreme pe aici...toate bune si frumoase la noi....mamica creshte....bebe mic creshte...parese ca e fata la ultima ecografie (9 mai)
Sarcina ushoara tuturor viitoarelor mamici :)
17+ urmeaza o ecografie 4D....prin iunie pe care abia o asteptam
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Raluca
Emma-tocmai m-au sunat cei de la site, imi trimit azi pernutza, multumesc de pont! In Cluj gasisem doar cu umplutura compacta, sintetica...
Raluca 17+ si mami de Ilinca
Sa o folosesti cu placere!Sper sa fii multumita de ea!
Emma
Annisia spune:
Iuli, ce gagica misto esti! Uau! Si ce frumos este in tara ta. Super! Sa ne mai postezi poze, bine? Asa da, neicusorule!
Tomitza, mie imi place foarte mult Natalia. Numele meu de fata este tot Toma si ma mai cheama si Cristina... Acum nu stiu cat rimeste cu Toma, dar asa au simtit ai mei cand m-au fatat...cum ca ar merge... Deci sa vedem, sa mearga cu Ioana... Mda... Andrada, Alesia, Anemona, Brigitte, Beatrice, Briana, Bianca, Clementina, Clara, Cleopatra, Crenguta, Daria, Dalia, Doina, Dafne, Eduarda, Ecaterina, Emma, Felicia, Fabiola, Francesca (stop al meu, cand o sa am o bebelina o sa o cheme Francescaaaaa....), Fatima, Gemma, Gratia, Gladiola, Georgiana, Gratiela, Gabriela, Hulia, Iustina, Iasmina, Iarina, Joseffine, Jais, Janine, Julia, Juliana, Karina, Klara, Katinca, Luana, Larisa, Laeticia, Lacramioara, Luna, Monalisa, Melisa, Monica, Miruna, Nora, Nuria, Noelle, Naomi, Onix, Olimpia, Petronela, Patricia, Raluca, Ruxandra, Rianna, Sabina, Sorana, Sonia, Silvana, Tania, Tatiana, Teodora, Tinna, Umma, Vanda, Veronica, Violeta, Vanesa, Zorela, Zina, Xonia, Yolanda, Ylona....
Off, sunt atat de multe. E cel mai bine sa te hotarasti la o litera anume. Sau cu o semnificatie aparte. Vezi ca sunt si aici pe site nume de fetite din Romania, Italia, Spania, Anglia etc... Ai de unde alege. Eu daca mai stau mult iti mai scriu trei pagini cu prenume de fetite. Mai da-mi indicii daca vrei altceva.
Bebe Yannis in evolutie