Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 30
aeperju spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Aeperju, intrebai de Rennie pt arsuri. Da, e ok sa il iei, dar asigura-te ca pe cutie scrie ca NU CONTINE ALUMINIU. Eu am primit niste mostre intr-o punga de reclame pt gravidute.
Sper sa iti treaca problemele.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Multumesc frumos! Am sa fiu atenta!
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
TzucLa multi ani! si bravo pentru rezultatul bun al TT.
Sabina, foarte dragut costumasul, sa il porti sanatoasa. Si eu am multe lucruri dragute de la Giulia, unul dintre magazine e aproape de mine. Am doua rochite de vara mai largi sub sani si le pot purta si acum.
Sim sa le porti sanatoasa.
Roxana, sanantate si tie si fetitei. Foarte frumoase pozele, Alex si gradina cu pomisori.
Danita36 esti o frumusica
Emma, perna pentru gravide a una lunga pana la picioare(Arfam - Perna pentru gravide Relaxys Maxi)? Eu asta am gasit pe site.
Roxali, tin pumnii sa fie totul bine la amnio
Mandarinutza23+
Antonia Maria
Poze
Da, asta e pernuta. E lunga dar e super ca vine si intre picioare pui si capul pe ea si vine si sub burtica. E super ok.
Emma
Sabina spune:
mie in afara de anastasia, cum se va numi bb 3
imi plac f mult Agatha, Patricia ,Rucsandra.Numai Rucsandra e pur romanesc:)
si bineinteles ca Maria imi place iar foarte faorte mult.
Eugenia iar e frumos.
la fetite imi plac cam toate numele:)))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aeperju spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
sa-mi zica si mie cineva daca se vad pozele mele, va roggggggggggggggggg
cecilia,23+Cristian
Se vad, sunt super! Sarcina usoara in continuare!
Emma
Raluca spune:
Emma-tocmai m-au sunat cei de la site, imi trimit azi pernutza, multumesc de pont! In Cluj gasisem doar cu umplutura compacta, sintetica...
Raluca 17+ si mami de Ilinca
toma_lly spune:
La multi ani TZUC !! 

sa fii sanatoasa si tu si bebe !!
TOMITZA
23+ cu 
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Marunzika spune:
iuli8700 nu se vad pozele, poate sunt inca la privat!
ceciliaL frumoasa burtika!
terrapin mie nu mi-au masurat aici IR, asa ca nu stiu ce si cum, dar vad ca te-au mai linistit putin fetele - deci nu-ti fa probleme, totul o sa fie bine.
21+ & 15kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
piccaflor spune:
Buna dimineata!....mai pe la prinz asa...
Tzuc La multi ani!!....sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe asa cum ti-l doresti!
Terrapin hai mai iubita,nu mai plinge
....nu cred ca e cazul sa te alarmezi....vei vedea ca cu odihna si tratament se rezolva totul....important e ceea ce zice ginecologul,nu medicul de familie....
Cit despre faptul ca inca nu-l simti f des pe bebe ,nu-ti face probleme....sint fete care l-au simtit prima data in sapt 22 (daca nu ma insel Sabina la prima sarcina)....si mai depinde de cum e el asezat si de alte chestii....asa ca stai linistita ca in curind se apuca si al tau de tzopait si sa te tii atunci...
Nana hihihi....frumos concert,nu?
....si al meu m-a capiat de vreo 3 zile....de obicei loveste finut,da' aseara mi-a tras asa niste picioare...
Roxali sint cu gindul la tine si tin pumnii 
Danutza,Cecilia,Roxana,Sabina frumoase poze si frumoase burtici!
Eu azi la 16 am controlul ginecologic + eco....abia astept sa-l vad pe bebe....
Fetelor voi faceti control ginecologic in fiecare luna?(tuseu vaginal)....ca pe mine ma cheama o data la 30-40 zile...
Picca
22+ cu
Matteo
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Nana hihihi....frumos concert,nu?....si al meu m-a capiat de vreo 3 zile....de obicei loveste finut,da' aseara mi-a tras asa niste picioare...
Picca22+ cu
Matteo
Da da

Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by iuli8700
Tzuc,
Fetele care au fost la cumparaturi - sa va fie de bine si sa le purtati cu placere!
Ieri am fost si eu la cumparaturi; bag de seama ca avem shopping-ul in sange ... Eu de fiecare data cand sunt deprimata singurul lucru care ma poate scoate din starea asta este sa merg la cumparaturi. Annisia ce mai stai....fugi si destinde-te cu o partida de shopping si te vei simti cu siguranta mai bine.
Sa va spun ce-am cumparat eu : pentru bebe am luat de la Mothercare un set care cuprinde mai multe accesorii pentru camera si patut(2 seturi asternuturi, paturica, plapumioara, suport pampers, abajur pentru lumina din camera si perdele) pe fond predominant portocaliu si cu girafe. Pentru mine mi-am luat 2 perechi de pantaloni de in de la Next si 3 bluzite din Carrefour.
Aici sunt pozele cu cele cumparate pentru bebe http://new.photos.yahoo.com/kitty8700/album/576460762398242364
Iuli22+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
Fato, frumoasa mai esti! Ptiu ptiu ptiu sa nu te deochi!
Sarcina usoara!
Emma

La multi ani! si bravo pentru rezultatul bun al TT.
, foarte dragut costumasul, sa il porti sanatoasa. Si eu am multe lucruri dragute de la Giulia, unul dintre magazine e aproape de mine. Am doua rochite de vara mai largi sub sani si le pot purta si acum. 
.