Faina dizolvata in 150ml apa rece se amesteca cu untul topit si se fierbe, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga smantana, supa de oase, hreanul, sare si se fierb la foc moderat cca 15-20 min. Cand sosul este fiert se adauga otetul.
Faina se dizolva in 100ml apa , se amesteca cu untul topit, se fierbe la foc moderat, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga smantana, otetul, supa de oase, zaharul, mararul si se continua fierberea cca 15 min., la foc moderat.
Sos de mere(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1152) Merele se curata de coaja si seminte, se taie felii subtiri si se tin in apa rece acidulata cu o parte din sucul de lamaie sau sarea de lamaie.
Faina dizolvata cu 100ml apa se amesteca cu untul topit, se adauga smantana, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. In sosul rezultat se introduc feliile de mere, sare si se fierb 20 minute la foc moderat. Cand sosul este fiert se adauga restul de suc de lamaie.