Milk-shake cu fructe(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 5050) Se curata si se taie fructul in bucatele, se stropeste cu zeama de lamaie si se zdrobeste. Se adauga laptele,zaharul vanilat,sucul de portocale si se amesteca totul pana se obtine o crema groasa.
Sirop natural de fructe(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3393) Apa, zaharul si coaja rasa de la o portocala si o lamaie se pun la fiert. Cand siropul devine mai gros (cam ca uleiul)se lasa la racit; se pune peste zeama de la fructe, se strecoara si se pune la rece.
Smoothie fructe de padure(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2932) Se lasa la amestecat intr-un blender fructele de padure, iaurtul si laptele timp de 1 minut. Se pune compozitia in pahar, se decoreaza cu gheata si cateva fructe de padure deasupra, optional.
Sfat pentru gatit: fructele de padure inghetate sunt la fel de bune ca cele proaspete
Smoothie cu seminte de susan(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3622) Se amesteca toate fructele intr-un blender pana se formeaza un piure. Se adauga 2 lingurite seminte de susan, pasta tahini si se amesteca din nou 1 minut. Cu blender-ul pornit se toarna incet laptele si mierea. La final se pune compozitia in 2 pahare inalte, se presara restul de seminte de susan si se serveste.
Smoothie plin de fructe(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1250) Se amesteca intr-un blender fructele, sucul de portocale si taratea pana se formeaza un piure. Se adauga 1 lingura gheata si se amesteca din nou. Separat se pune cate o lingura de gheata in doua pahare inalte, se toarna compozitia din blender si se serveste
Smoothie plin de energie(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1184) Se amesteca intr-un blender bananele, untul de arahide si iaurtul timp de 1 minut, apoi se adauga laptele si se mai amesteca putin. Se pune cate o lingura de gheata in 2 pahare inalte, se toarna compozitia din blender in pahare si se serveste
Bautura cu pepene si capsuni(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1654) Se pun toate ingredientele intr-un blender, se adauga gheata, si se amesteca pana ajunge la o consistenta mai cremoasa - sa nu se vada bucati mari de gheata.
Se toarna in pahare, se garnisesc cu fructe (capsuni, feliute de pepene, etc.) si sunt gata sa fie savurate de cei mici!