Se fac cateva incizii in carne cu ajutorul unui cutit (mici buzunarase), apoi frecati pasta (sosul) peste intreaga suprafata, impingand-ul in "buzunarele" taiate. Se lasa la marinat cca 1 ora la temperatura camerei.
Preparare friptura de miel:
Incalziti cuptorul la 200°C. Presarati sare si piper peste mielul marinat si lasati-l in cuptor dupa preferinta, unii doresc carnea mai bine facuta altii nu. Dupa ce carnea e gata, se lasa 30 de minute apoi se poate taia pentru servire.
Se fac cateva incizii in carne cu ajutorul unui cutit (mici buzunarase), apoi frecati pasta (sosul) peste intreaga suprafata, impingand-ul in "buzunarele" taiate. Se lasa la marinat cca 1 ora la temperatura camerei.
Preparare friptura de miel:
Incalziti cuptorul la 200°C. Presarati sare si piper peste mielul marinat si lasati-l in cuptor dupa preferinta, unii doresc carnea mai bine facuta altii nu. Dupa ce carnea e gata, se lasa 30 de minute apoi se poate taia pentru servire.