Brandy Balls(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1454) Biscuitii sfaramati se amesteca cu stafide si nuca. Se bat ouale,se adauga zahar si cacao si se amesteca foarte bine.Se adauga brandy si amestecul de bicuiti si untul,se amesteca bine si se formeaza bile care se tavalesc in cocos/ciocolata.Se dau la frigider.
Rafaelo(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2381) Zaharul si untul se freaca spuma, se adauga laptele praf nedizolvat si 3/4 din nuca de cocos. In compozitzie se adauga napolitana sfarâmata. Apoi se fac bilutze mici, se pune o aluna la mijloc si se dau prin cocos.
Rafaello (2)(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1474) Se amesteca laptele praf, zaharul, margarina si jumatate pachet nuca de cocos si se da la frigider pentru a se intari. Se scoate compozitia, se fac bilute, in interiorul carora se pune o aluna, se da prin nuca de cocos ramasa si se pun din nou la frigider.
Globurele(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1520) Se amesteca toate ingredientele si se fac globurele de marimea unei nuci.In mijloc se pun visine sau bucatele de rahat. Se rotunjesc si se dau prin zahar tos.
Bomboane de ciocolata(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2072) Se topeste ciocolata la bain-marie. Se adauga margarina si, amestecand continuu, se pun galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si alunele. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa la racit aproximativ 2 ore. Dupa aceea se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza bile de marimea unei nuci. Bomboanele astfel obtinute se impart in trei: o parte se tavalesc prin cacao, alta parte prin nuca de cocos si ultima parte se presara cu bobmbonele cip. Se tin la rece pana se servesc.
marshmallow(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2919) se pregateste o tava, care se acopera cu hartie de copt, si se pudreaza cu corn starch, sau starch (amidon). se presara 18 grame de gelatina pudra intr-un vas cu gura mai larga(sa se ajute dizolvarea cat mai bine a gelatinei), cu 120 ml apa, si se lasa gelatina la inmuiat. se pastreaza la indemana. Se combina 455 g zahar, 5 grame de glucoza sau light corn syrup (eu cateodata adaug, daca nu am nici una nici alta, cateva picaturi de lamaie, care previne recristalizarea zaharului, din produs, daca este tinut pentru mai mult timp) cu alta cantitate de 120ml de apa si se pune la fiert, pe foc mediu. se incalzeste incet, gelatina din vas, pentru a ajuta dizolvarea in totalitate, si pentru a o mentine calda (eu pun castronelul cu gelatina dizolvata intr=un castron mai mare cu apa fierbinte, si caldura absorbita prin pereti ajuta dizolvarea gelatinei, si o mentine si calda). cand zaharul de pe foc atinge temperatura de 110grade celsius (eu am termometru de bucatarie), se incepe baterea albuselor de ou (120ml) la viteza maxima cu mixerul. cand temperatura zaharului atinge 118 grade, se toarna, peste albusul de ou (cu mixerul dat la viteza mica, pentru ca nu va opari si arunca continutul peste tot), in ploaie mica, si continuu. apoi, adauga in acelasi mod, in ploaie constanta, gelatina calda si dizolvata. trece mixerul ep viteza maxima si bate pana cand bezeaua devine lucie, si pufoasa, si se raceste. se toarna apoi compozitia in tava preparata, si se da la frigider, pentru o racire mai rapida. este buna a doua zi, cand gelatina a inchegat bine bezeaua! se taie in forma dorita, si se serveste (eu o dau si prin ciocolata alba cu desicatted coconut, si este o minunatie; sau o pun in cafea). se mai poate pune culoare alimentara, si face marshmellow de toate culorile, sau se mai poate pune, la sfarsit, arome!