|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Elise
| goanga Acest mesaj a fost trimis de
Elise
pe data de 31/03/2007 la 01:38
.:. 3436 vizionari
.. Exista 6 raspunsuri la acest anunt
|
|
Primul cuvint al bblisei a fost "mama".
Mama, clar, spus la suparare. O suparare mare pt. un bebel: am ieshit afara din camera ei - culmea, am inchis si usa dupa mine!! Si am lasat in urma o figura bucalata si stupefiata! Cum... plec?! Bineinteles ca in secunda urmatoare interfonul a rasunat in toate incaperile:" eeeeeeee.....mam.... mama - mamam!!!MAAA - MAAAAAAAAAA!"
Si m-am intors. M-am intors val vartej, ca o furtuna, aruncind papucii dupa mine, cu scrasnet de ushi si cu nenorocita de cratitza in brate - motivul pt. care am parasit bietu' copil cinci secunde.
Al doilea cuvint a fost "GOANGA". Si daca mama, ma rog, "mamam", e de jale - "goaaaa-nga!" e un strigat de lupta. Ca orice strigat de lupta, urmeaza un ritual: doi oki verzi ingustati raboinic, o tropaitura scurta, apoi rasuna...goanga. Si urmeaza o avalansa de manutze si piciorushe dezlantuite intr-un dans tribal de bebelush cu personalitate: "Goaaaaaaaaa-NGA!" Ta-ra-ta-tam!
Elise & BBLisa
Trimite reactia ta
|
|
|
|
corinadana
Raluca & Francesca
|
Posted 31/03/07 @ 06:08
|
La 4 luni mama si goanga ? Bravo ei!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
|
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 31/03/07 @ 07:07
|
Mda. "Mama", "Goanga" si alte diverse nimereli. Nu-s deloc sigura ca le stie semnificatia (la "goanga" sigur n-am sperantza ), dar ma bucur la fel de mult. Si ma distreaza - ma uit la ea ca la televizor in timp ce se strimba in fel si chip si experimenteaza diverse combinatii de consoane cu vocale si de comunicare. Uneori e asa fericita ca a reushit sa emita cite un chiot aparte, incit sare in sus de bucurie...la propriu....
PS: Tat-su, de ex., poate sa jure ca bb i-a spus :"hai mah!" cind vroia in bratze...
Elise & BBLisa |
|
|
hannen
not sayin` much!Shh!
|
Posted 31/03/07 @ 13:16
|
BUCURA-TE ACUM CIT ZICE MAMA CA PESTE O VREME O SA ZICA TATA SI GATA,TOATE SI TOTI VOR FI TATA VORBESC DIN EXPERIENTA SCUZATI MAJUSCULELE,IAR MI-AU UMBLAT CAPRELE LA PC SI NU LE POCI DREGE DELOC
|
|
|
alba
membru matur
|
Posted 31/03/07 @ 17:54
(Edited 31/03/07 @ 17:54)
|
Bravo BB Lisa tine-o tot asa:-) Felicitari Maaaamaaaa
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
|
|
|
ymcar
membru junior
|
Posted 01/04/07 @ 22:29
|
Pasul urmator este sa o inveti ca nu se mai spune goanga, e demodat. Acum trendy este gogomarla!
My life smells acceptable |
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 03/04/07 @ 22:08
(Edited 03/04/07 @ 22:11)
|
m-a lovit fie-mea cu un nou cuvint - al treilea - si... care credeti ca a fost? Ce termen a nimerit kupilul meu crescut in spiritul familiei unite in jurul ei care se minuneaza si sa-l da naibii de job?
Ei bine, fie-mea a zis... ...a zis ... .... "BANII"!!!!!!!!!!!!!! Eu...dupa un moment de stupefactie.... "Ce bani, mama?!" Tat-su, la fel de lovit: "Banii?!! Ce bani? Cati bani?!!" Kupilul, si el mirat de cum ne holbam, ne-a repetat de vreo patru ori, in caz ca nu pricepem: banii, banii, banii, baniiiiii!!!!!!! Iiiiiiii! BANII!!!!!!!
Si uite asha ne trezeste la realitate, incet incet....
Elise & BBLisa |
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|