|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Elise
| tat-su Acest mesaj a fost trimis de
Elise
pe data de 09/01/2007 la 12:10
.:. 7235 vizionari
.. Exista 24 raspunsuri la acest anunt
|
|
...devine panicat si neindeminatic cind are ceva fragil si miscator in bratze.
O ia pe fie-sa din patutz... asa, cu trei degete, nu cumva sa-i sfarme ceva... Si se holbeaza la ea.
Copilul se holbeaza si el la tat-su, citeva secunde. Asteapta ceva... Asteapta degeaba. Si incepe sa se strimbe. Spre disperarea "detzinatorului".
"CE ARE?" "N-are nimic...vorbeste cu ea." "Si ce sa-i spun?!"
Sa-i spuna "papushika lui tati". Ca atita stie. Din cind in cind, cind vede ca bebe plinge cu foc, ii mai baga un "papushika lui tati". Lucru care intriga kupilul - care se opreste din zbierat si, iar asteapta. Si iar tat-su se blocheaza. Pina ii vine o idee salvatoare: "Aaaa.... ii e foame!!" "Nu-i e foame. A mincat." "Pai mai da-i!"
Pai da, copilul meu e sac fara fund... Ma gindesc cu groaza ca, daca as lasa-o cu el vreodata, i-ar da mincare de cite ori aer scoate vreun sunet. Dupa parerea lui, bb n-are alte functionalitzati.
Elise
Trimite reactia ta
|
|
|
olguta12
Voi invinge!
|
Posted 16/01/07 @ 20:22
|
Bestiale patzaniile voastre. La noi in casa a fost putin mai diferit. Ne certam care sa o schimbe.Eu o luam in bratze, mama mi-o lua din bratze, tata o punea pe masa de schimb, si Bombonelu(titicul galushtei) fugea cu ea, cu pampersii in dinti. Casa de nebuni. De atunci nu s-au schimbat multe, ca tot ne "certam" pe ea, si ne uitam la ea ca la televizor, cat e ziulica de mare. Cu el n-am avut "probleme". Cat e el de mare, la 100+ de kg ale lui(ursul meu polar), a fost tandru, iubaretz si priceput din prima zi. Poate are si de-a face cu faptul ca la 11 ani i-a "sosit" o sora pe care a crescut-o mai mult el. Dar nu i-a fost nici frica si nici scarba. La inceput urla prin casa...."MIROASEEEEEEEEEEEEEE...a facut-o LATAAAA" de parca astepta Salvamarul sa-i vina in ajutor.L-am lasat sa dispere si sa se descurce singur. De-acum...sintem profesionisti. Cu sigurantza, si voi veti ajunge in stagiul asta
olguta12
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT |
|
|
jone
membru junior
|
Posted 24/08/07 @ 09:47
|
quote: Originally posted by jone
zici de sotul tau?! dar al meu sotz? am nascut si el nu a fost in tzara. cand a revenit fetita deja avea vreo 2 luni.i-o pun in brate.si aud un racnet:"nevastaaaaa!mishcaaaaaaa!!!!!ia-o ca se zbate"siceai ca fata e babau cu colti! m-a bunfnit rasu'plansu'. dupa alte cateva luni revine tasu si ii dau una bucatica bebe una bucata pampers si "schimb-o!"sarmanul om a primit tratament de soc nici macar nu isi revenise de pe drum, nici romana nu o mai ntelegea si eu il lovesc cu schimbatul.dupa care aud din nou...urletul de rigoare..."nevastaaaaa!fuge!" el incerca sa ii puna pampersul si ciutanca fugea deabusilea. aud mereu din partea lui "da ce stiu eu sa ii fac!" "pai nici eu nu stiu asha ca suntem egali"-asha ii raspund. of course ca mor cand va ca a reusit toate bluzele sa le pateze.sau ca o sterge cu spalatorul de vase pe maini.dar ii las sa se "distreze". pupici si elise ma bucur ptr tine, ma bucur ptr voi si sunt ferm convinsa ca veti fi parinti buni.
jo si alexandra recomandari, *************** home sweet home!
jo si alexandra recomandari, *************** home sweet home! |
|
|
ladyJ
membru de baza
|
Posted 24/08/07 @ 13:50
(Edited 24/08/07 @ 13:52)
|
barbatii astia...mancai-ar mama de nepriceputi:-) Am vazut o emisiune odata,erau filmati niste tatici cu camerele ascunse,la ei acasa,cand erau doar ei si bebelu.Am ras de-am inebunit! Spre exemplu,un tatic s-a gandit sa schimbe copilul,care facuse kaka.Il ia frumos,il pune pe masa,dezbraca copilul si cand ii da jos scutecul,cu miscari stangace si nesigure,ramane exact o secunda blocat si sare doi pasin inapoi cu mana la nas.Bebica facuse o trebusoara maaare si moaaaale!Saracul om,si-a legat un fular in jurul fetei pentru a-si acoperi nasul,ca nu putea suporta mirosul.Arata ca un ninja! Dar problema era ca i se facea greata doar de la privit,asa ca schimba scutecul uitandu-se in sus...in stanga..in dreapta....Cand a trebuit sa arunce scutecul,l-a prins cu doua degete,il tinea la distanta de corp cu mana intinsa la maxim intr-o parte.:-))
Un alt tatic,ramas singur cu copilul care plangea,s-a gandit sa-i dea sa manance.Dar copilului nu-i era foame ,si urla ca din gura de sarpe cand se apropia taica-su cu lingurita de el.Atat de tare s-a speriat omul,incat a sunat disperat la salvare,ca nu stie ce sa faca cu bebe....ca sigur e bolnav rau de nu mananca si plange...Sa-l fi vazut,era asa de speriat saracu incat ii tremurau mainile pe telefon.
Au mai fost faze dar ma opresc aici ca sunt presata de timp.
Asa ca doamnelor,daca vreti sa va distrati copios montati camere de lut vederi in casa si lasati-va sotul singur cu copii.Dar sa stati pe-aproape,ca uneori sunt cazuri de forta majora:-)
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere. |
|
|
hannen
not sayin` much!Shh!
|
Posted 24/08/07 @ 15:37
|
quote: Originally posted by ladyJ
barbatii astia...mancai-ar mama de nepriceputi:-) Am vazut o emisiune odata,erau filmati niste tatici cu camerele ascunse,la ei acasa,cand erau doar ei si bebelu.Am ras de-am inebunit! Spre exemplu,un tatic s-a gandit sa schimbe copilul,care facuse kaka.Il ia frumos,il pune pe masa,dezbraca copilul si cand ii da jos scutecul,cu miscari stangace si nesigure,ramane exact o secunda blocat si sare doi pasin inapoi cu mana la nas.Bebica facuse o trebusoara maaare si moaaaale!Saracul om,si-a legat un fular in jurul fetei pentru a-si acoperi nasul,ca nu putea suporta mirosul.Arata ca un ninja! Dar problema era ca i se facea greata doar de la privit,asa ca schimba scutecul uitandu-se in sus...in stanga..in dreapta....Cand a trebuit sa arunce scutecul,l-a prins cu doua degete,il tinea la distanta de corp cu mana intinsa la maxim intr-o parte.:-))
Un alt tatic,ramas singur cu copilul care plangea,s-a gandit sa-i dea sa manance.Dar copilului nu-i era foame ,si urla ca din gura de sarpe cand se apropia taica-su cu lingurita de el.Atat de tare s-a speriat omul,incat a sunat disperat la salvare,ca nu stie ce sa faca cu bebe....ca sigur e bolnav rau de nu mananca si plange...Sa-l fi vazut,era asa de speriat saracu incat ii tremurau mainile pe telefon.
Au mai fost faze dar ma opresc aici ca sunt presata de timp.
Asa ca doamnelor,daca vreti sa va distrati copios montati camere de lut vederi in casa si lasati-va sotul singur cu copii.Dar sa stati pe-aproape,ca uneori sunt cazuri de forta majora:-)
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
Suuper!Ce mi-ar placea sa vad un asa show!!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|