Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117971
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55461
3. Bilantz olguta12 49367
4. J D E monica70 39692
5. A murit Laura! craciunitza 30228
6. Un nou inceput...(2) danangie 28660
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 24762
8. scrisoare catre mama Picasso 22796
9. Curiozitate! Ana68 22282
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20654

post an entry in your weblog   Jurnalul lui craciunitza  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
craciunitza
A murit Laura!
Acest mesaj a fost trimis de craciunitza pe data de 09/03/2006 la 22:38 .:. 30229  vizionari .. Exista 68 raspunsuri la acest anunt
Am simtit cum ajunge informatia de la ochi la creier, de la ochiul care citea stirea la tv pana la creierul care dormita in aceasta seara care se anunta a fi una tihnita. Am tipat. "Mihai, a murit Laura, Mihai, a murit, a murit Laura!".
Pasii lui Mihai alergand spre camera de unde tipam, bratele lui si lacrimi... Doamne, fa sa nu fie adevarat!
Plang.
Plang.
Plang.
Iarta-ma, Laura, minunato, sunt o tampita, ti-am trimis atatea mesaje pe un numar vechi unde, in seara asta, o alta persoana mi-a raspus plangand: "Acesta nu mai este numarul lui Cristi Margescu de 6 luni!"
Sunt o tampita!
M-am bucurat de copilasul tau si nu am apucat sa-ti spun asta, cat de mandra eram de tine, erai frumoasa, talentata, buna si vesela, erai un inger. Mereu am crezut ca va veni caldura si vom iesi "la avioane" si acolo vom rade iar, am crezut ca iti voi spune acolo cat de fericita sunt pentru tine, iti voi mangaia burtica si iti voi zambi, era un privilegiu sa fiu in preajma ta si ii multumesc Domnului ca mi-a dat ocazia sa te cunosc si sa ma bucur de tine.
M-am gandit apoi la Cristi, Doamne, ce-o fi cu Cristi? Cum aflam ce e cu Cristi?, precis erau impreuna. Si a cazut ghilotina, retezand orice speranta: ati murit amandoi, impreuna, voi doi si un bebe speranta!

In casa noastra, in miezul acestei nopti, canti tu, Laura.

"Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire
n-am mai fost indragostita asa nicicand
fericirea pe care-o primesc
doar cu tine vreau s-o traiesc
cu tine invat sa iubesc..."

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /7  

Rena
nou venit

Posted 19/10/06 @ 18:35 Reply with Quote
Cata dreptate ai Craciunitza,despre toate povestirile sa le spun despre viata si comentari la adresa unuia si altuia .SA te tina d-zeu sanatoasa si mai ales sa nu te sccimbi niciodata in rau ,esti o femeie extraordinara .Nu-i uitati si mai ales cum spunea cineva ;de morti vorbim numai de bine;,d-zeu sa-i odihneasca in pace.

Poze
Back to top

Anyela_M
nou venit

Posted 19/10/06 @ 21:07 Visit Anyela_M's Homepage Reply with Quote
Ce pot sa spun? Nu pot sa stiu ce este in sufletul fratelui Laurei de a refuzat sa se faca acel parastas la Corbeanca. Nu stiu cat de grandios ar fi fost acesta si daca ar fi fost chemati toti prietenii adevarati ai Laurei. In fine, nu judec pe nimeni. Pentru mine este de ajuns ca Laura ma vede, de acolo de sus, cand ma gandesc la ea stiu ca este langa mine si ea, la randul ei, stie cat de mult o iubesc in continuare. Stie ca pentru mine va ramane vesnic vie si ca voi vorbi despre ea la timpul prezent. Asta conteaza cel mai mult.

Sunt mereu aproape!
Back to top

Rena
nou venit

Posted 09/11/06 @ 11:29 Reply with Quote
Azi se implinesc 8 luni de cand ei nu mai sunt .Azi -noapte am visat ca am fost din nou la inmormantarea lor ,oare sa fie o coincidenta?Ma referam la visul meu cu implinirea celor 8 luni de azi.D-zeu sa-i odihneasca pe toti 3 acolo unde sunt ,iar pe noi sa ne tina sanatosi si sa ne rugam ptr ei.

Poze
Back to top

korinna
Membru permanent

Posted 09/11/06 @ 12:59 Visit korinna's Homepage Reply with Quote
Azi dimineata cand am ajuns la serviciu si am inceput sa citesc tot ceea ce aveam pe birou..un singur lucru mi-a captat toata atentia:faptul ca azi e in 9....nu am mai scris demult la subiectul in amintirea Laurei....dar ...in multe momente caut sa prin momentul in care sa pot sa simt prezenta ei...poate par nebuna....dar probabil..la fel ca multi altii...simt prezenta ei pozitiva in jurul meu....poate par nebuna..si fara noima...
Plang moartea ei oricat de mult am dori sa credem ca acolo ii e mai bine...ce fericire poate fi mai mare decat sa dormi noaptea si sa simti in ceafa respiratia omului iubit...sa tzii in brate puiul de om neajutorat...toate astea ea nu le-a avut....sau le-a avut partial pentru perioade scurte...
Plang moartea ei...moartea lor..e dureros orice ar fi...

Corinna

poze cu familionu'
Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 09/11/06 @ 22:59 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
Ieri s-a implinit 1 an de cand i-am vazut ultima oara. Disparitia lor mi-a adus cativa prieteni adevarati si deosebiti, cred ca e felul lor de a-si lua ramas bun de la mine.

Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 30/11/06 @ 23:24 (Edited 30/11/06 @ 23:27) Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
Este ultimul mesaj pe care-l voi scrie aici, ca semn de dezaprobare pentru campania anti-Laura, dusa de persoane care isi vad doar propriul interes si care habar n-au ce inseamna sa iubesti un artist.
Exista un site al Laurei, asa zis site oficial, care abia se taraie, are informatii incomplete si anoste, scrise fara suflet, are cateva piese aruncate cu speranta ca vor atrage fanii. N-o sa vina nimeni acolo, muzica Laurei este pe radio3net, in conditii profesioniste, asa cum a cantat ea.
Cei care au iubit-o cu adevarat au vrut sa faca ceva din suflet, i-ati oprit, i-ati amenintat, de ce?
Ati facut un site fara suflet, acum doi ani scriam acolo si nu raspundea nimeni, acum l-au denumit "oficial". Nu amenintarile m-au facut sa renunt, ci sila.
Cata ipocrizie, cata ipocrizie!

Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Back to top

angelinajoli
membru incepator

Posted 05/05/09 @ 10:43 Reply with Quote
Dumnezeu sa-i odihneasca mereu in pace!

hey!
Back to top

Lali_mete
Fauritoare de destin

Posted 24/05/09 @ 09:31 Visit Lali_mete's Homepage Reply with Quote
Sunt putin peste 4 ani de cans s-au dus in Rai impreuna,dar tot nu imi pot stapani lacrimile cand se vorbeste despre ei.Sa fiu sincera,nu am fost atat de inebunita dupa muzica ei,dar faptul ca am vazut-o la Teo in emisiune cu doar catev zile inainte,ca era atat de fericita pentru ca si-a gasit iubirea alaturi de Cristi,faptul ca urma sa aiba un bebelus,si acum toate astea nu mai existau m-au afectat enorm.... Eram singura in apartamentul viitorilor socri,asteptandu-le fiul sa vina de la munca si vad pe ecranul tv-ului " in memoriam Laura Stoica ",si creierul meu nu voia sa accepte despre care Laura Stoica este vorba...Cand Vali a intrat in apartament eu plangeam,si printre lacrimi i-am spus cum au murit cei doi,impreuna,ucisi de un sofer neatent. Raspunsul lui " ei si? nici macar nu ii cunosteai,de ce plangi asa?!", m-a facut sa il cred fara inima atunci,dar el saracul de fapt ducea in suflet aceeasi drama ca si mine,doar ca voia sa ma faca sa nu mai plang,numai ca nu a folosit cuvintele potrivite.Mi-a parut atat de rau de dragostea lor...
Back to top

My_Lady0091
THE EAGLE UPON THE LION

Posted 21/10/09 @ 19:56 Reply with Quote
pacat de ea...pacat de el si pacat de copilas...dumnezeu a luat 3 suflete...dar au plecat impreuna si oriunde ar fi sunt sigura ca se bucura de dragostea lor deci nu mai plangeti,nu mai fiti egoisti...laura a plecat sa bucure ingerii si ii este bine,ok?VOI PLANGETI PENTRU EA SAU PENTRU VOI?

danacaltan
membru incepator

Posted 22/01/10 @ 22:11 Reply with Quote
Pai cu 3 zile inainte de moartea Laurei l-a luat Dumnezeu si pe tata. Tatal meu. Apoi am auzit la radio(eu eram in Elvetia) ca a murit si ea. Pe tata il chema Nicolae.Nicolae Stoica.Poate Dumnezeu i-a "adunat" dupa nume...nici n-am ajuns la inmormantare...a murit si nu l-am strans in brate...de Lasata Secului. Cred ca e in Rai.Nu va suparati ca am scris aici...tata nu era vedeta, doar a murit si el atunci.
Back to top
# /7  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page