Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118000
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55523
3. Bilantz olguta12 49392
4. J D E monica70 39722
5. A murit Laura! craciunitza 30252
6. Un nou inceput...(2) danangie 28719
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25188
8. scrisoare catre mama Picasso 22817
9. Curiozitate! Ana68 22303
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20678

post an entry in your weblog   Jurnalul lui olguta12  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
olguta12
Ura Patimasha
Acest mesaj a fost trimis de olguta12 pe data de 01/04/2008 la 12:36 .:. 7567  vizionari .. Exista 24 raspunsuri la acest anunt
Urasc pinguinii.
Nu-i dispretzuiesc. Ii urasc. Cu patima. Cu drag. Cu tot sufletul. Mi-i inchipui pe varza, precum ratzele, cu oleaca de aroma de busuioc(e fantezia mea- fac ce vreau cu ea! Daca vreau adaug si bicarbonat, nu numai busuioc).
N-a fost mereu asa. Nuuu... Odata, de mult, i-am indragit. I-am vazut mereu dragalasi, pufosi,gingasi, induiosator de iubaretzi. Si istetzi dati dreaq. Unii mai isteti decat poate si vreun fost gagic de-al meu din tineretze. OK,recunosc! Poate mai "destupati" la cerebel decat toti pretendentii mei de-acum 100 de ani.
Acum ii vad ca pe niste ratze betege de picioare- probabil de-acolo si fantezia cu varza la cuptor.

De unde atita ura? Atita dispretz? E vina lui fiica-mea, s-o mananc de Galushca naravasha si desteapta. Si frumoasa. Si fara asemanare. Si modesta..ca mama-sa.

De mica copila mi-au placut desenele"animale". M-am hranit cu Tom si Jerry, Woody Woodpecker, Mihaela, Omuletzul lui Gopo, chiar si Chilly Willy- al dreaq-de-abia ACUM realizez ca si ala era pinguin fitzos si pus pe shotii!! Si chiar imi placea de el..asa..ca flacau descurcaretz...

De vreo cativa ani incoace(sa tot fie vreo 15), am descoperit filmele de la Disney Studios. Le mananc pe paine. Cenusareasa, Pisicile Aristrocate, 101 de Dalmatieni. Orice- fie cu blana si 4 burlane, fie dama fina si oropsita, eu ma uit la toate. Din nou si din nou si din nou. Poate de aceea, cu mult inainte de a deveni "mama eroina" aveam o colectie serioasa de filme-desene animate- si casete video, si DVD-uri. De la Antz pina la Zebras In The Wild, hop si eu cu piticii de 5-6 ani. La vreun botez sau o nunta, mereu eram singura care statea de vorba cate 3 ceasuri cu juniorii, disectand ultimele filme iesite pe piatza.
Dar mi-au iesit pe nas. Asa cum scot pinguinii excesul de sare pe nas.Stiati ca asa procedeaza dansii? Pot si beau apa din ocean deoarece glandele lor supraorbitale funtioneaza ca un fel de FILTRU, prin care elimina excesul de sare din organism. Si mai nou, sint si dansatori. Si cantaretzi.
In ultimele 14 zile am "vizionat" filmul HAPPY FEET de 39 de ori.
TREIZECI SI NOUA. THIRTY-NINE *&^%ING TIMES!!!!!! Nici macar nu AM 39 de ani- mai e pina in Octombrie, dar se pare ca pt fiecare an pe care l-am supravietuit, a trebuit sa bag si o vizionare cu MUMBLE si restul neamului lui.
Cand ma trezesc dimineatza, primul lucru pe care-l aud este "MAMI!!! VEAU PIGUINILII!!" Cand intru pe usa de la scarbici: "MAMI!!! VEAU PIGUINILII!!" Seara, cand aproape-mi pica ochii-n gura de somn, si dorm precum soldatul sovietic in pusca, aud "MAMI!!! VEAU PIGUINILII!!".
Neamul si familia pinguinilor . Grrrrr. Ma ia cu ametzeala si rau de la stomac.
Asta seara, am adormit o ora, si cand m-am trezit, Bombonelu mestesugea ceva in camera Galustei. Zici ca eram pe santier.batea acolo de zor, strica, repara, numai dalta si ciocanul ii mai lipseau. Cand ma uit mai bine, vaz ca-i protzapise un televizor cat Palatul Telefoanelor pe una din mese, in mijlocul incaperii. Bun asa. Se lupta de zor cu un DVD player- avem 5, si 3 din ele nu mai merg...le-o fi scos rotzile- si injura de mama focului pe limba lui... Pina la urma a rezolvat problema, si cum stateam eu tacticoasa si mareatza pe tron, il aud pe MUMBLE din dormitorul lui fiica-mea "BUT SOMEBODY IS STEALING OUR FISH". Da? Va fura careva pestii????? Fura-te-ar Sanepidul sa te fure, ca mi-ai scos peri albi in cap, pinguin nemernic si impertinent. Sobolan acvatic cu pene! ratza reciclata ce esti!!!
Cand a inceput toata distractia asta, acu' vreo juma' de luna, ma tot batea gandul sa o duc la gradina zoologica, sa-i vaza "in natura". Acum...nu cred ca as mai supravietui asa o experientza.
Ea saracutza savureaza fiecare pont, pas, dans, si "pirtz" pe care-l trage Mumble. Si repeta intr-una- precum magnetofonul defect al mamei de-acu juma de secol "VEAU IN BATZE LA PIGUINILI. VEAU IN BATZE LA MUMBLE".
Si eu, mamica buna si iubitoare, ii raspund asa cum numai un parinte intelept ar putea raspunde:"Stie mami, puiule. Si mami l-ar strange in bratze pe Mumble...pina ar face POC"...

Mmmmm.... varza la cuptor...cu-n copan de "pinguinili" alaturi... lunch anyone?

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Trimite reactia ta
Previous page
# /3  

miercuri
nou venit

Posted 24/04/08 @ 23:25 Reply with Quote
:)))...macar in filmu' cu pinguinii apare cate-o replica "educativa"...p-aia cu "do not eat yellow snow" n-o uiti usor :)
Back to top

gehas
nou venit

Posted 30/04/08 @ 19:58 Reply with Quote
Bestiala postare...simpatica pana peste cap cu ura ta pentru pinguini.

Hang in there!

P.S. Vroiam sa bag si un pinguin ceva, dar n-am gasit. Sa fac o 'cerere'.
Back to top

olguta12
Voi invinge!

Posted 01/05/08 @ 00:28 Visit olguta12's Homepage Reply with Quote
Dragelor, tin sa va anuntz ca odrasla mea a evoluat.
Acum a descoperit PISICILE ARISTOCRATE.
Vai si-amar de basanaul meu.

Nu e indeajuns ca pe unde merjem imi umple carutzul cu absolut ORICE produs imprimat cu HAPPY FEET si SHREK pe el (noroc ca n-au scos astia hartie igienica cu pinguini pe ea, ca ma aruncam de la etaj cu tot cu sulul de hartie legat de gat). Pahare de hartie ceruita cu Mumble, pungutze de plastic, stickere de si in chiloti si sutien m-am trezit cu pinguini saltaretzi. Mai nou tre sa il admir pe Shrek.. si acum pe "NENEA"- nenea fiind Motanul O'Malley din Pisicile Aristocrate. Cel putin ala e motan serios, cu voce sexoasa si care stie sa danseze "in pasi", ca pe vremea lui bunica. De asta nu ma plictisesc mai greu, ca-i golanash smecher si pedant, asa...mai pe gustul meu. Si ador pisicile. Deocamdata....

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 10/06/08 @ 20:45 Reply with Quote
E si lui fii-mea ii plac de vreo 2luni pisicile-adica O'malley,dar a mai facut pasiuni si pt Nemo,Dumbo,Tarzan iar Dora si Diego-nu se pun-pupicei si tzie si Galushtei!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top
# /3  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page