Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118008
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55533
3. Bilantz olguta12 49404
4. J D E monica70 39728
5. A murit Laura! craciunitza 30258
6. Un nou inceput...(2) danangie 28725
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25358
8. scrisoare catre mama Picasso 22827
9. Curiozitate! Ana68 22321
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20694

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 39729  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 18/12/07 @ 15:47 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Ingrid, si Daria zice poezia asta ... dar numai partea cu Vai-vai. Si ea se prinde de cap, dar nu pe obraji, cum ii arat eu, ci de crestetul capului, si da foarte afectata din cap... Vaaaai-vaaaaai. Ei i-a placut de la inceput cuvantul asta. Cand era mai micuta la orice greseala pe care o facea, imediat zicea: Baaaaiiii !!

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 18/12/07 @ 15:49 Reply with Quote
INGRID n-am uitat de sceneta cu Scufita Rosie si o sa facem si altele,numai timp sa am ca uite si ieri Am tras ca orbetzu',naiba sa o ia de conta! Si azi am
DEEA eu nu ii cunosc pe aia,Ghita ii stie demult,dar naiba stie cat de igienici or fi,nu ca am fi crescut-o eu pe Diana cu servetele dezinfectante ... dar totusi ...

www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 18/12/07 @ 15:50 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Moni, da din cana normala.Cand ii este sete bea fara intrerupere , cand vrea sa se joace cu apa o plimba dintr-o can ain alta pana o varsa peste tot.
Deea uite nu m-am gandit sa-i dau sticla pe mana.Dar cred ca s-ar distra omul teribil cu aia in mana.
Ingrid sa vezi ce misto e sa te trezeasca noaptea cu "Mami a sete , a da apa, te ooog"
Daca observati in exprimarea lui baga un "a" inaintea verbului nu stiu de ce.

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 18/12/07 @ 16:03 Reply with Quote
Acina, incearca sa-l corectezi, poate il inlocuieste pe si in exprimare. Dar e asa nostim...eu ma prapadesc de ras cand ii aud cum vorbesc.
Deea, asta cu vai ea n-o stia pana acum... Si ea isi mai pune mainile pe crestet, dar eu ii arat pe urechi...
Moni, pai sa te pui sa-i faci teatru copilei...lasa ca scapi tu de conta acusi.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 18/12/07 @ 16:05 Reply with Quote
La asta cu piticul si la Dia e preferata faza cu luatul de cap ,evident
Mi-am amintit de ce rasese mami in asa hal ieri la un moment dat: Dia zicea DIA ALE TZATZE si era cu lenjeria mea ,dar stiti cum? Cu chilotzii dupa gat,si sutienul intre picioare
Ce sa va zic cica ne dau prime: 50 lei la muncitori si 100 lei la birouri Nici de-un panetonne si o sampanie.Macaronari zgarcomani!

www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 18/12/07 @ 16:07 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Ingrid pe si il foloseste cand trebuie si il pronunta corect.
Spune f clar: peste , si eu , si tu mami, sopila(adica soparla)...

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Back to top

monica70

Posted 18/12/07 @ 16:13 Reply with Quote
ACINA Andrei il zice pe R? Ca Diana inca deloc.
Pe SI il zice si Diana ,mai mult am, auzit-o in : SI IO VIN!
Mie mi se pare super ca beau asa bine din cana deja! Dar daca stau sa ma gandesc,Clara a Anei bea asa inca demuuult!
Eu in 10 minute plec acasa deja.

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 18/12/07 @ 16:15 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Acina, Daria il pune pe a in loc de nu, cateodata. Adica zice: A mege... adica ... nu merge. Eu ma distrez, dar o corectez in sensul ca ii vorbesc corect, nu ii spun ca nu zice bine, sa nu se crispeze. Cand zice ceva foarte stalcit, i-l repet de mai multe ori pana iese ceva acceptabil. Asa o corectez eu. Voi cum ?

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70

Posted 18/12/07 @ 16:18 Reply with Quote
Eu o corectez ... ca pe un om mare,nu stiu insa daca e bine,ca cica de la 3 ani incolo trebuie corectati,parca asa am citit.Dar Diana se corecteaza dupa mine,daca ii iese,evident ...
Va pup,am plecat acasa ,mai intru mai incolo!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 18/12/07 @ 16:21 Reply with Quote
Moni-lui Alex pina la 1an ii dau formula,apoi de capra,ca nu are voie.
Emma bea de capra pasteurizat cu grasime 3,8 e cel mai mult sieok,de 3luni bea,dar cica sa ii dai maxim 1an.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page