|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Elise
| muska, pska si suzeta Acest mesaj a fost trimis de
Elise
pe data de 06/10/2007 la 08:40
.:. 5762 vizionari
.. Exista 13 raspunsuri la acest anunt
|
|
Au trecut aproape 11 luni. 11 luni de "scoala" pentru mine. Ma amuz la gindul ca eram atit de sigura ca stiu ce inseamna sa fiu mamica de bb. Adica eu sa fiu mare, tare si puternica, si sa o ocrotesc. Eeee... fals. Gamalia asta de om mi-a demonstrat ca nu-i asa. De multe ori e chiar invers. De multe ori ea ma invata pe mine ca lucrurile sint mult mai simple, clare si frumoase decit m-au invatat pe mine 3o de ani de viata.
De exemplu, n-am stiut pina acum ce minunata e o MUSCA. Dupa ce bblisa mea a stat juma de ora cu okii si urekile pe ditamai musca, mi-am dat seama ca alea's neste creaturi dragute, alternativa la maldarul de jucarii bazaitoare. Si ca sint o bestie sa storcesc musca de perete, cind ea presteaza un show intreg spre satisfactia lui bb.
N-am stiut nici faptul ca bb are suficient simtul umorului sa strige "pska!! pskaaa!" la un www.anno.nl/sites/anno/contents/i002645/dierendag-chihuahua.jpg" target="_blank">chihuahua. Am aflat. Atunci cind a trebuit sa explic, relaxata, in fatza proprietarului revoltat al "pscei": "mama, asta e catzel! Nu pisica! Chiar daca nu-ti vine a crede...."
N-am stiut care e treaba cu "suportul moral" intre noi doua pina n-am inceput sa vin obosita de la birou, ca bb sa ma ia de obraji cu mainile ei grasune, sa ma traga de par si sa ma pupe cu foc. Iar apoi sa ma intrebe, uitindu-se la mine cu un zimbet cat o luna plina: "eeeiiii?!" Ei, da. Am avut o zi de rahat, mi s-a stricat mashina, suspendat permisul, am varsat cafeaua pe mine, m-am certat cu juma de departement, da' lasa ca recuperam de acum incolo. Gasim noi o musca sau un caine de care sa facem misto.
Sau macar o sa imi indese suzeta ei in gura, sa tac odata, ca nu o prea intereseaza problemele mele de serviciu.
Elise & BBLisa
Trimite reactia ta
|
|
|
olguta12
Voi invinge!
|
Posted 15/10/07 @ 12:43
|
sa dai de baut,coana. Se lasa cu paranghelie, asa-i? si noi am sarbatorit...nestiind ce ne asteapta. Bucurati-va acum,cat mai puteti. Si pregatiti-va amandoi sa slabiti. La cursele pe care le veti face prin casa... chiar ca nu va invidiez( eh,poate putin, acolo)... Galushca noastra e "mare" de acum, refuza orice fel de ajutor; si "papucii" si "ciolapeii" singura si-i pune. Si tot singura imi arunca mobilul in oala cu supa, alaturi de "Ziza", ursuletzul ei preferat. Pina acum amandoi au facut baie in oala doar de vreo 3 ori). Felicitari si...calatorie sprancenata
olguta12
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT |
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 15/10/07 @ 18:06
|
eh, da, da, se lasa cu paranghelie, sa sarbatorim nou' biped din familie! Si, evident, azi-noapte ne-am invirtit pe covor - doar pina s-a luminat, asa. Pas dupa pas dupa pas dupa pas. Cu intoarcerea e mai greu, da' ne lasam in fund, ne intoarcem in directia dorita shi dupa aia ne ridicam din nou. Merge concentrata, cu pas apasat, de zici ca are ceva foarte important de rezolvat. Se mai balangane, isi mai fixeaza fund-popoul cu mainile, si pleaca mai departe. E foarte perseverenta. Ca de fiecare data. Daca ma gindesc ca a exersat intoarcerea pe burta si inapoi vreo doua luni incontinuu, pina i-a reushit, banuiesc ce ma asteapta si acum.
Elise & BBLisa |
|
|
LauraFlo
Droghi sau dependenta Dc
|
Posted 17/10/07 @ 09:32
|
Wow, felicitari BBLisei ! Si voua multa rabdare !
Tin minte ca Daria mea a mers vreo trei luni tinandu-se de pereti....aveam o dunga neagra pe peretii din hol la nivelul ei....manca masline si pedala prin toata casa. E innebunita si acum dupa masline ! Bine ca nu se mai tine de pereti cand merge !
Fericirea te indulceste, incercarile te intaresc, tristetea te face mai uman, greselile te smeresc, succesul te mentine in forma, dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe! |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|