Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Nikol, te rog nu te supara, uneori se mai "ratacesc" mesajele chiar si private. Imi poti trimite datele din nou si detalii, te rog frumos?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

nu ma supar ,chiar daca nu veti ajuta copii propusii de mine ce faceti aici ramane ceva special pt care aveti toata stima

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Laura, uite:

salut fetelor,felicitari pt ceea ce faceti e minunat ca aveti timp sa organizati si sa ajutati persoane pe care nu le cunoasteti

vreau sa introduc si eu doi copii si o mamica care au nevoie de toate cele ,nu au acces la internet,sunt rude ,locuiesc la tara ,iar acum cu criza nu le mai pot ajuta cum ii ajutam inainte,poate ii considerati potriviti sa se incadreze in cerintele acestui subiect
Alexandra are 10 ani 130 h si 25 kg,merge la scoala in clasa a treia
Andrei are 6 ani 8 luni,probabil o sa mearga si el la scoala la anu,nu stiu sigur are 105 cm si 16 kg,cat baiatul meu de 4,5 ani,este foarte scund ,am fost cu el la endocrinologie la sp Parhon Bucuresti pt investigatii cu doua luni in urma ,a primit multe analize…..,avea giardia oxiuri si anemie mare
Iar mama lor are 40 kg si 150 inaltime
la picior poarta 35 copii nu stiu o sa ma interesez,fata parca 33,34,iar baiatul 28,29

au primit acum de sarbatori cate ceva de la o mamica de gemene de la flori de liliac,de mos Nicolae,au hainute noi pt serbare erau foarte multumiti

Alexandra ar avea nevoie de cizme ,eu i-am lasat 30 ron sa-si gaseasca ceva la s.h. sau ceva f ieftin si cred ca si geaca de iarna

Andrei e cat baiatul meu si mai primeste de la el cand are mai multe

mama nu lucreaza iar tatal a intrat in somaj de curand

ei ar avea nevoie de multe in general, va voi anunta la inceputul scolii cand vor avea nevoie de caiete si hainute e mai greu,
si eventual daca mai aflu cate ceva va scriu

astept confirmarea daca ne primiti si ce date ar trebuii sa va mai dau ca sa prindeti incredere ca nu suntem impostorii

poze cu cei doi si cadourile primite de la mos Nicolae gasiti aici la mine in album,caut si trimit imediat

http://entertainment.webshots.com/photo/2529907410106599133isERzK

nu stiu daca puteti intra pe pagina sau daca putem intra doar noi cele care stiu parola

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Am sters pozele cu copiii Mihaelei din album pt ca ,albumul este al floricelelor de liliac,au fost pozele acolo in dec. si ian.

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muso

Buna tuturor

Am un baietel care acum are 5 ani si 4 luni, au ramas de la el ceva hainute, din pacate am avut destul de multe dar am luat teapa cu o ''mamica'' din braila, floricica, ciocolatica sau cum isi mai zice careia i-am trimis hainute dar s-a dovedit a fi o mincinoasa, am mai dat ulterior si o altei persoane care nu prea avea nevoie, deci as dori sa dau aceste hainute unui copilas care chiar are nevoie de ele, as prefera din Ploiesti de unde sunt si eu sa vad si eu situatia reala a copilului careia ii dau hainutele.
Am scris ca sunt ptr varsta de 2-4 ani deoarece baietelul meu are 110cm inaltime dar este slabut, are 16.5kg, deci hainutele pot fi mai potrivite ptr un copilas de varsta mai mica dar avand greutate corporala mai mare, de aceea am facut aceasta precizare.

Cu mare drag si din tot sufletul fac aceasta donatie!
Cine are nevoie, sau daca cunoasteti de cineva aflat in dificultate va rog sa ma contactati aici.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, tocmai am strins si eu citeva lucrusoare de bebe, cit sa incapa intr-o sacosa si as vrea sa le trimit unui copias care are nevoie de ele. Astept o adresa la care sa le trimit. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

buna,fetele am si eu cunoastinta de 2 cazuri care ar avea nevoie de ajutor;unul despre un cuplu (ea are 16 ani)cu un bebe de 3 luni jum care locuiesc intr un container de santier si care ar avea nevoie de lapte vitalact printre altele pt ca nu le este suficient ratia lor de 5 cutii de la stat.daca e cineva care ar dori si poate sa le doneze acest drept lunar ia ti ajuta f mult.va multumesc.

la cerere pot furniza poze pt veridicitatea celor mentionate.scuze ca nu pot intra asa des, am si eu un bebe de aproape 1 an care ma solicita

de data asta sper ca am postat unde tb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabby2011

buna,fetele am si eu cunoastinta de 2 cazuri care ar avea nevoie de ajutor;unul despre un cuplu (ea are 16 ani)cu un bebe de 3 luni jum care locuiesc intr un container de santier si care ar avea nevoie de lapte vitalact printre altele pt ca nu le este suficient ratia lor de 5 cutii de la stat.daca e cineva care ar dori si poate sa le doneze acest drept lunar ia ti ajuta f mult.va multumesc.

la cerere pot furniza poze pt veridicitatea celor mentionate.scuze ca nu pot intra asa des, am si eu un bebe de aproape 1 an care ma solicita

de data asta sper ca am postat unde tb

E bine, Gabriela. Numai sa se aprobe cazul.

Ce trebuie sa faci tu: sa dai un PM (mesaj privat) userilor danielac si LauraNicole, in care sa spui, mai detaliat, despre ce problema este vorba. Gen situatia familiei, varsta parintilor, cum il cheama pe copilas, ce varsta are, daca are cumva probleme de sanatate.

Container de santier, ma "tremura"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nikoleta, cd va naste mamica respectiva poate imi trimiti un mesaj privat sa ii trimit jucarii/haine care vor ramane de la bb meu mic (acum are 9 luni), dar cam in 3-4 luni probabil unele nu le va mai folosi, ca vor fi prea de bb

si eu am cunoscut recent o mamica f. saraca, de aici din Cj si incerc sa o ajut cumva. haine nu prea ii pot da eu de la copilul meu cel mare pt ca si al ei are tot 3 ani si un pic, daca era mai micut...i-am mai dat de mancare, am adunat ceva jucarii..

oricum, o sa o mai contactez, poate ma duc sa vad si unde/cum sta sa cunosc copilul si atunci va voi da mai multe detalii.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

am inteles.ms pt info.asa o sa fac.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am trimis astazi un colet pentru Marina, Cluj, cu trei perechi de incaltaminte, doua pentru Sonia si una pentru Antonia. Doua perechi sunt noi.

Am mai trimis si un colet cu cateva bluzite, mai purtate, dar merg, pentru Giulia de giuliaelena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Multumim Selene !Anuntam cand primim.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput