Vopsea buna = blond

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Si eu sint multumita de L´Oreal si l-am folosit in continuu de vreo 3 ani incoace.

Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Eu ma vopsesc de ani de zile cu Majirel - de la Loreal profesional. Asa nuante frumoase de blond nu ai sa gasesti nicaieri (mai ales la vopselele obisnuite din comert)!!

Parul meu este saten inchis la culoare si orice alta vopsea blonda am incercat, imi iesea un galben urit, spalacit. Majirel este singura vopsea care are nuante de blond cenusiu => perfect pentru a contracara efectul "orange"... ca de "pui".
In final imi iese o nuanta dulce de honey-blond...O data la 3 luni imi fac la salon suvite foarte fine: blond platinat + caramel ciocolatii - o frumusete de efect! In felul asta parul arata deschis si luminos la culoare, fara sa fie distrus prin decolorare totala.

Sfat pentru cele ce se vopsesc constant (si nu stiau deja!): vopsiti numai radacinile ca sa evitati distrugerea firului de par. Eu nu stiam pina mai acum citiva ani, noroc ca mi-a spus o coafeza...

By the way: cind ma duc la salon sa-mi fac suvite, se minuneaza coafeza ce culoare frumoasa si reusita am! Nu-i vine sa creada ca ma vopsesc singura la radacini...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marry p, nu stiu daca inca mai e valabil, dar eu te sfatuiesc sa nu te mai vopsesti acuma inca odata peste. date peste ce ti-a iesit cu nuantator (de la kallos) sau cu cristal violet (parca) de al farmacie si sigur vei iesi gri. doar sa nu pui mult ci foarte foarte putin.
si sfatul meu este daca vrei o culoare faina pt inceput trebuie mers la coafor, stilista, macar pt prima data ca sa iti iese culoarea, apoi o intretii tu!!este foarte foarte greu sa obtii tu din prima culoarea dorita!
sa ne spui ce ai mai facut!!


Mareea iulie 2006



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Mary P imi pare tare rau ca nu ti-a iesit culoare asa cum trebuie. Mie niciodata nu mi-a iesit galben-pui, altfel nu cred ca ramaneam fidela acestui tip de vopsea.
Dar daca te-ai si decolorat, inteleg perfect de unde aceasta culoare de galben.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by MaryP

Fetelor! M-am facut cu Londa 19 si sunt aurie!Nu stiu cum sa fac sa scap de tenta asta de galben din par! Si daca ma decolorez sunt tot ca un pui de gaina...
Ce sa fac??????

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag


Incearca cu un nuantator tot din gama Londa.E de fapt un balsam nuantator intr-o sticla mov si exista o gramada de nuante.Iti ajunge la mai multe spalari si iti face un par moale si matasos.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Poti sa te dai cu violet de gentiana, amestecat cu apa, cand te clatesti. Iti da o nuanta inspre platinat. Eu ma vopsesc cu Garnier si nu mi-a iesit niciodata portocaliu sau culoarea puiului

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu m-am vopsit azi cu Garnier, dar nu mi-a iesit blond.
Nuanta e putin mai deschisa decat eram inainte ( saten mediu spre inchis), iar eu speram ca diferenta de culoare sa fie totusi mai mare..

Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Crinuta, incearca sa iei cea mai deschisa nuanta de blond, fara sa-ti fie teama. Asa se va deschide culoarea parului mai mult.

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci mult Ioana.
Tu ce nuanta folosesti?
Eu m-am vopsit cu Garnier Nutrisse Almond 7.

Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

E greu sa faci o alegere potrivita urmind sfaturile noastre.
Reusita procesului depinde 100% de culoarea naturala si de grosimea firului de par. Aceeasi vopsea da rezultate total diferite la persoane diferite. Iti trebuie indrumare initiala de la un specialist...la fata locului.

Mie mi-a luat ani de zile pina am descoperit "formula" potrivita parului meu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput