Oligospermie(2) - putini da' buni

Oligospermie(2) - putini da' buni | Autor: nicoma

Link direct la acest mesaj

Mi-am permis eu sa deschid un nou capitol.
Sper sa nu va suparati!

V-am pupat pe toti
Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

[quote]Initial creeata de nicoma

Mi-am permis eu sa deschid un nou capitol.
Sper sa nu va suparati!

V-am pupat pe toti
Nicoleta

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50104&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Bravo, Nicoma,ai spart gheata si ai fost foarte inspirata cand ai ales noul titlu!
si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Neata tuturor! Nicoma nu stiu cum sunt cei din orasul tau dar pe cel din Cluj il cunosc personal,am incredere in el fiind un tip super minunat,totusi putina incredere trebuie sa ai,please...Melania(sotia)a fost cu spermograma la ginecolog,este al 3-lea medic care a spus sa-i dam bataie ca sunt sanse reale,mobilitatea fiind esentiala,mi-a recomandat sa mai trag o doza de pregnyl,azi primesc analizeleO zi buna tuturor
Princess ai primit prima steluta dar,eu sunt Fat-Frumos cu stea-n frunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:


Am nevoie si eu de sfatul vostru la acest capitol..
Am o prietena al carei sot a facut spermograma si a iesit oligospermie cu astenospermie
Ce ma sfatuiti sa-i recomand??
Multam'

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Hello, hello, ce fac prietenii mei din clubul " oligospermie" ?
Imi place titlul noului cap. va rog sa-l lasati asa ! Cand am facut inseminarea, eu si sotul meu glumeam ca al nostru o sa fie ales, caci la inseminare se aleg cei mai buni si cei mai iuti, asa ca... a propos, cred ca nu a reusit aceasta inseminare, nu-i nimic mai incercam pana reusim !
Elenya, , depinde cat de grav e. Sa o arate unui ginecolog, daca i se pare ca nu se pricepe, unui urolog, sau unui endocrinolog, androlog, s.a.m.d. kestia cu infertilitatea la barbati e teren virgin chiar si pentru unele "vedete".Sau poate incerca naturistele de pe form, daca are incredere.

Bafta la cat mai multi , la , la si la Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Codrin, zi-mi si mie te rog ce efect are pregnyl-ul? Ca eu nu am habar de el. Azi merge sotul la dr sa mai stea de vorba si sper sa reusesc sa merg cu el ca am eu mai multe intrebari ca el, avand in vedere ca eu sunt cea care are cat de cat timp sa se informeze despre toate aceste lucruri esentiale pt noi. Asa, daca reusesti sa-mi spui la ce e bun o sa-l intreb eu daca nu e mai bine sa ia asa ceva.

Elenya, nu stiu daca e bine spus a da sfaturi. Fiecare caz e diferit, trebuie facute mai multe analize pt a se descoperi cauza problemei. Poate fi o infectie, poate fi o problema hormonala, poate fi un varicocel (ca la sotul meu) si multe altele. Ce e bine pe acest forum este ca toti isi expun situatia si avem macar sansa de a invata cate ceva din experienta lor, de a sti ce analize trebuie facute in conditiile in care majoritatea medicilor din Ro habar nu au cu ce se mananca infertilitatea masculina. Nu orice tratament are efect la oricine. Cauta pe acest forum ca exista mai multe subiecte legate de aceasta boala, citeste, intreaba-ne tot ce vrei sa stii, ca te ajuta oricare cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

elena m mai am un pic si devin specialist in domeniu.Cu doctorii astia...cel mai bine sa fac propria documentare.Itzi spun cum am procedat pina acum:in noiembrie 2004 m-am operat de varicocel,urmat de un tratament cu Pregnyl 5000,10 fiole,1/sapt.,cred ca voi mai face 4 fiole,fac un tratament naturist,dupa ureche,tzinind cont de sfaturile LIVIEI,vit.A si E,branca ursului,ginsen(fiole),apilarnil,naprasnic,catina,spirulina,vit.c,daca vrei detalii intreaba-ma,toate cele bune.
Flavia tzi-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Multumesc mult de tot, oameni de treaba ce sunteti!
Deci recomandabil ar fi sa mearga si la un medic pt eventuale analize de hormoni sau o echo testiculara; la asta nu m-am gandit, i-am recomandat insa si tratamentul Liviei, care nu cred ca-i strica.

Si acum ceva pt mine, va roog, nu ma impuscati :)
E posibil ca spermograma sa iasa buna chiar dc exista stiu eu.. un varicocel sau o infectie? Ori acestea influenteaza cert compozitia si "calitatea" ei?


Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Elenya, nu te impuscam, sau.......

Din cate cunosc eu daca exista o infectie sau varicocel spermograma nu iese bine. Sa ma corecteze ceilalti daca gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

In cazul varicocelului depinde de marimea acestuia,daca este mic poate sa nu influentzeze dar la nr calitatea in schimb are de suferit(mobilitate,viteza de deplasare,durata de viatza a),infectia influentzeaza total asa cum a zis FLAVIA. Fi numai atenta,oligospermia poate fi cauzata si din nastere(genetic)daca in familie sunt cazuri de infertilitate masculina, mediul in care-si dasfasoara activitatea barbatul,mai ales cel toxic(praf,gaze,noxe)deci, nu lua in considerare oligospermia numai din punct de vedere organic

Mergi la inceput