Medici/spitale pentru copii - din toata Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

daca printre voi se afla cineva care locuieste in zona si beneficiaza de serviciile unui medic pediatru bun care se deplaseaza la domiciliu si care mai are loc in agenda sa pentru inca un bebelus va rog sa-mi dati un nume si eventual un numar de telefon - medic pediatru in zona Dristor - Bucuresti.
Postat de bibi


dani hesson
Nou venit

Bibi,pediatra baietelului meu este foarte buna si orecomand cu toata increderea la toate mamicile; o cheama Ghita Augusta si are cabinetul la Pol. Vitan (pe Calea Dudesti). Cu venitul la domiciliu nu stiu ce sa zic, eu nu prea am avut nevoie in schimb am asaltat-o cu telefoanele. A venit in prima zi apoi a trecut mai des asistenta care e si ea o dulce si are mana buna la injectii. Insa doctora este o foarte buna profesionista, cel putin mie asa imi pare, ce sa mai, e o dulce si nici nu e batrana.


Bobita
Membru senior

Dispensarul Policlinic de copii, Baba Novac, la intesectia cu Dristor
domnul doctor Papatulica Marin sau doamna doctor Ioanitoaia.


danis
Membru matur

noi suntem inscrisi tot la policlinica baba novac, dr. Matei Adriana



irinai
Membru junior

Si eu o sustin pe Dr. Matei Adriana. Este super super. Nu stiu daca vine acasa, ca nu am avut nevoie, dar datorita sfaturilor ei ne-am vindecat fara probleme de toate bolile inerente copilariei.


madadum
Membru junior

in zona dristor locuieste dna dr pediatru Furnica. lucreaza si la medsana dar vine si acasa, tel mobil 0744.355.539. mie mi s-a parut super.


irinai
Membru junior

D-na doctor Matei Adriana - telefon dispensar 324.40.25.
Ti-o recomand cu caldura. Are si doua asistente dragute, care au venit acasa de fiecere data cand mi se parea mie ca are copilul ceva si nu puteam sa merg la doctor in secunda aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Posted - 23/07/2003 de danat
Stiti un medic pediatru care sa fie bun profesionist si care sa vina akasa pt , la orice ora din zi si noapte... ?
Deci daca ma puteti ajuta cu un nume, nr de telefon si ceva referintze pt un pediatru v-as fi foarte recunoscatoare!


cristina78
Membru junior

Exista,exista eu am un medic super bun,dar in sectorul 3 pe la Baba Novac,dar mergem noi sa-l luam de acasa(eu sau sotul)sau mergem cu fata la el.


Sabina
Membru matur

Si eu stau pe Iancului! Unde sta si Ana Culcer, doctorita noastra care m-a salvat din depresia postnatala si m-a incurajat sa-i dau Sofiei numai san poana la 6 luni si acum rade de mine ca sunt panicoasa...si care vine oricand e nevoie! Poti sa nasti cu ea, e sefa la Universitar, Sofia s-a nascut cu ea si Badiu!!!!
Are si cabinet la Bucur Obor.


cristinutza
Membru junior

Eu il recomand pe Dr. Stanciu de la Budimex, este foarte ocupat, dar are cabinet in Titan, nu stiu exact unde, dar poti suna la Budimex (afli nr-ul de la 931) si-ti spun ei adresa cabinetului. Este un medic pediatru exceptional. Eu locuiesc aproape de Budimex si merg acolo cu fetita, in plus ca iti va recomanda ce vaccinuri sa faci bb-ului daca vrei sa-l protejezi si pt. alte boli in afara celor de care va fi protejat prin vaccinurile pe care le face obligatoriu dispensarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Va rog mult,recomandati-mi si mie un medic pediatru urolog bun in Bucuresti;de o jumatate de an ne chinuim cu o infectie urinara cu Proteus care tot recidiveaza;acum este chiar sub tratament(cu antibiotic in urma unei antibiograme)si microbul se dezvolta in continuare !!Nu mai inteleg nimic;ia antibiotic la care e sensibil si tot creste concentratia microbului respectiv.Ma gandesc sa schimbam tratamentul ,sa mergem si la alt medic.
Am incercat la medicii urologi de la Medsana dar nu consulta copii de 5-6 ani.
As vrea sa-l duc nu la un medic pediatru ci la un specialist in asemenea probleme dar care sa consulte copii.
Cunoaste cineva un asemenea medic?
Va rog mult,astept raspunsurile voastre.
Multumesc,
Postat de Miruna28.


mirela.mustaciosu
Membru matur

Dr. Orasanu de la Spit Grigore Alexandrescu stiu ca e bun pe urologie. Doar ca e foarte solicitat si se asteapta mult pana ajungi la el.
Oricum la Gr. Alex. au sectie de urologie si in mod sigur gasesti un specialist bun. Cred ca ar trebui sa-i faci copilului mai multe analize, noi am avut o problema similara si ni s-a spus ca la infectie urinara care recidiveaza (mai ales la baietei si mai ales daca e vorba de Proteus) trebuie facuta o ecografie si o cistografie (eventual si urografie) sa vada cum functioneaza aparatul urinar. Oricum, e bine sa rezolvi cat mai repede problema, ca sa nu fie afectati rinichii. Stiu ca schema clasica de tratament pentru o astfel de infectie este de lunga durata, respectiv 3 luni - cate 10 zile pe luna ciprofloxacina-biseptol-notrofurantoin (daca pe antibiograma apare sensibil microbul la cele trei medicamente). Cel mai bine e sa mergi la spital la Gr. Alex. si sa vorbesti cu un medic de acolo.
Si la Spit Panduri (cerd ca Dr. Burghele se cheama acum) sunt specialisti buni, dar nu stiu daca se ocupa de copii.


casandra
Membru nou

Dr. Basca de la Gr. Alexandrescu.


mirela.mustaciosu
Membru matur

Un medic urolog bun este Dr. Ambert de la Spit. Burghele, dar din pacate nu este pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

daca mai e cineva din Onesti, Bacau, ce pediatri buni imi poate recomanda?
Postat de cryssa



Alina
Membru matur

Eu ti-o recomand pe doctorita Mirela Luca.
E o pediatra f buna,tinara,sufletista si noi avem mare incredere in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

...am chemat doctorul pt o banala raceala si am aflat, cu stupoare, ca baietelul meu de 1 an si 5 luni are "dehiscentza de muschi drepti Recomandati-mi va rog un doctor chirurgbun.
Postat de florina


bagoiu
Nou venit

Dr Pesamosca de la Budimex.


otau
Membru nou

DR. Negoitescu de la Gr. Alexandrescu.


teo1970
Membru junior

Draga Florina,
in nici un caz "Gr. Alexandrescu"!!! Crede-ma, ca stiu ce vorbesc - eu shi sotzul suntem medici (doar daca ai ceva relatzii prin spital sau eshti pacient oarecare?).
Budimex - dr. Nina Bratu - e un om deosebit si un chirurg f. bun (probabil e cea mai buna).


Eleni
Membru junior

Florina, NU te duce la Grigore Alexandrescu. Iti recomand calduros spitalul Budimex, doctorul chirurg Oancea. El i-a salvat viata Mariei, cand ea avea doar 24 ore.


mirela.mustaciosu
Membru matur

Pesamosca este cel mai bun chirurg pediatru pe care il gasesti. Doar ca nu cred ca mai opereaza el, ci doar asista la operatii. Din cate stiu il poti contacta la Budimex.


oanaesn
Membru matur

Se pare ca la Bio-Medica lucreaza dr. Pesamosca, nu sunt sigura daca pagina de web e actualizata:
http://www.bio-medica.ro/team.html


ENYA
Membru junior

Te pot ajuta cu nr. tel al dr. chirurg Bratu Niculina (Nina),de la Budimex, este 0723.868177. Eu zic sa o suni chiar acum, momentul potrivit ptr o consultatie ar fi in dupa-masa cind este ea de garda.


tincutza
Membru junior

Doctorul Pesamosca, intr-adevar, din cate am vorbit cu el, am inteles ca doar asista la operatii, un cirac al sau (nu stu de care doctor este vorba, poate ca are mai multi doctori ai sai).
In schimb, noi am vorbit cu el pentru luna noiembrie, pana atunci este foarte "prins" (e plecat din tara mult timp). Ne-a spus ca il putem gasi la policlinica (dar nu stiu care, probabil tot la Budimex), programul aici fiind zilnic, de luni pana joi, intre orele 15-17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

As dori sa-mi spuneti unde ii pot face lu' bebe o echografie completa - transfontanelara, abdominala si masurarea unghiului coxo- femural?
Postat de Delia

claudiap
Membru matur

Noi i-am facut la centrul medical olimp.


Luizax
Membru de baza

la budimex, i-am facut si eu anul trecut lui Alex.


lala
Membru matur

suna si la spitalul elias


Adina
Membru junior

am si eu o intrebare:mamicilor care ati avut bebelusii in prezentatie pelviana,vi s-a spus ca datorita acestei prezentatii bebe ar fi predispus la displazie de sold?????pe tudor l-au vazut deja vreo 5 medici pediatri,nu ar da nici un semn de displazie,are pliurile simetrice,l-am tinut in scutec dublu-in abductie timp de 2 luni si acum ma intreb ca mamica tematoare??sa-i fac totusi o ecografie???tocmai a implinit 3 luni.voi unde ati facut-o??ce medici imi recomandati??


CameliaH
Membru junior

Eu nu cred ca acelasi doctor poate sa faca si sa interpreteze toate ecografiile pe care vrei tu sa le faci.
Pentru displazie ti-l recomand pe dr. Cristea Stefan de la Spitalul de Ortopedie Foisor (aici nu am platit oficial - i-am mai dat lui cate ceva la controale). Lucreaza si la Rombus Medical unde am fost noi prima oara si am platit 1.000.000 (500.000 consultatia si 500.000 ecografia)
Pentru cea transfontanelara ti-as recomanda-o pe dr. neuropsihiatru Maria Sandru de la IOMC Laboratorul de Cercetare de pe calea Grivitei tel 212.92.19. Nici aici nu am platit, dar am fost cu trimitere, pentru ca fetele sunt intr-un program de urmarire a prematurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Fetelor - un pediatru bun in sectorul 3!
Postat de oanamarchezi


mama_lui_alex
Membru nou

Noi suntem f. multumiti de dl.dr. Dinulescu (si de asistenta d-lui ; Dna. Rosculet) de la Pol.Titan (cabinet 89, et.1)
Tel: 340-03.35 int.129
Program:
Luni,Marti : 14.30-19.30
Miercuri, Joi: 8.00-13.00
Vineri - rotatie (saptamanal)
Prima data am mers la el la cabinet (unde-i un mare-mare balamuc!), am stat de vorba cu el, iar apoi a venit acasa de cate ori l-am chemat (contra cost, of course!!!).
Este un tip "destupat" (la vreo 42-45 de ani) si unde mai pui ca niciodata nu are telefonul mobil inchis .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Un medic pediatru bun in sectorul 2?
Postat de Wilhelm


izu
Membru nou

pediatra fetitei mele dr. Sersea Florentina de la policlinica "Pescarus" - a lucrat si la spit. Victor Gomoiu


ENYA
Membru junior

Da, pediatrul nostru se numeste Mircea Ioan Crisan, este la dispensarul de pe str. Avrig (tel.dispensar 2520326), tel. acasa :6423775.


Delia
Membru matur

Dr. Bobe Nicoleta, cabinetul Amicus Med la Iancului.
Este un om deosebit si un doctor foarte bun, este si neonatolog la Polizu.
Dansa nu se ocupa cu inscrisul bebeilor ca medic de familie, dar bebelusul se poate inscrie la medicul vostru de familie daca sunteti multumiti de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Sti cineva cum sunt pediatrii din spitalul G. Alexandrescu?Imi puteti recomanda unul?Cum se poate ajunge acolo daca esti"provincial"?Cat costa?
Postat de gana

teo1970
Membru junior
in nici un caz Gr. Alexandrescu!
Iti recomand Budimex.
Ce probleme aveti?

ana70mari2003
Nou venit
Scuze pentru inversarea denumirii...De 1 an si jumatate de cand s-a nascut, fetita mea face infectii O.R.L. care se extind.Acum a facut tratament cu zinat,apoi ceclor,pt. Klesbiela!Nu mai vrea sa manance, este somnolenta, apatica!Aceasta stare a aparut brusc.Nu face febra.Va rog spuneti-mi parerea voastra!De ce nu grigore alexandrescu?

LYADA
Nou venit
Nici eu nu recomand Gr Alexandrescu (in cazul in care vrei un nume de ORList totusi Dr Balanescu)
La Budimex fie Dr Ursuleanu, fie Dr Rizescu.


teo1970
Membru junior
In Bucuresti sunt foarte multi doctori, si foarte multi dintre ei doar cu numele. Iti spun asta pt. ca si eu am facut medicina si sotul meu la fel si stiu despre ce vorbesc. mai ales pentru cei care vin din provincie "la Bucuresti" ca la ultima speranta, la ultima salvare, dezamagirea s-ar putea sa fie f. mare.
Sunt influentata de sotul meu mai mult care lucreaza direct cu medici, cind spun NU Gr. Alexandrescu; noi am avut probleme cu bb cel mic atunci cind avea 6 sapt. si l-am operat la Budimex (o interventie de rutina - o stenoza pilorica), dar tot la fel de adevarat este ca cunosteam pe cutare, pe cutare, ni s-a acordat o atentie deosebita, nu am cotizat etc.) Sotul meu spune ca la Grigore nu sunt prea buni profesional comparativ cu Budimex.
Nu prea stiu ORL-isti, dar trebuie sa te interesezi dinainte si sa mergi tintit la el, sa fii sigura ca te primeste.
Nu mi se par normale, totusi, aceste infectii repetate. Tu ai hotarit sa vii "la Bucuresti" sau te-au trimis dr. care au vazut-o pe bb?

lala
Membru matur
Dr Dan Gheorghe - Budimex; il poti gasi si la Medicover Plevenei.


coryna
Membru junior
La budimex este singura clinica ORL pediatrica din tara, asa ca acolo trebuie sa mergi. DR. Ursuleanu e un tip care taie pisica in doua, are ce are cu curatatul urechilor la copii, dar iti rezolva necazul, iar dr. Dan Gheorghe e sef de lucrari si e adeptul unei medicatii cit mai reduse, daca nu e cazul, totusi, in situatii ca a ta s-ar putea sa nu scapi fara antibiotice. Oricum ar fi, pe oricine ai alege , tot la Budimex ti-as recomanda sa mergi.


teo1970
Membru junior
si eu tot la dr. ursuleanu de la budimex am fost, cu recomandare, ce-i drept, dar nu-i pot aprecia profesionalismul, ca din fericire bb nu avea nimic. am auzit ca este bun!
cred ca ar fi bine sa mergi intii la o consultatie intr-un cabinet privat, la unul dintre doctorii recomandati de fete aici pe site. daca va fi cazul te vei interna cu bebica in spital la el pe sectie. (in nici un caz sa n-o lasi singura in spital!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Buna!
Va rugam daca stiti adresa si telefonul Dr Culcer, spuneti-ni-le si noua!
Vrem sa mergem la o consultatie, sa ne vada in general.
Postat de iuliana 2002

Sabina
Membru matur
Uite nr. de tel unde se fac programari, ca nu dau de adresa.2529231.Mobiliul ei 0723330001.Succes, adresa ti-o zice asistenta de la cabinet, cand dai tel.E in zona Bucur Obor.

missiday
Membru junior
Adresa este:
str. Chiristigiilor nr.2,bl.P36 , sc.A, et.1, ap.3.
Nr. de telefon le ai deja.

Mergi la inceput