Medici/spitale pentru copii - din toata Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Stiti un pediatru bun in Brasov?
Nicoleta.

Corina
Membru matur
Draga Nicoleta,eu cunosc un medic pediatru se numeste dr. Lucia Pustiu,este o draguta ,poti sa ai incredere o cunosc de mult timp si chiar am sunat-o cind am avut probleme cu Anna ,iar aici nu cunosteam nici un medic.Nu stiu unde are cabinet acum in Brasov,acum doi ani il avea pe Zorilor,cred ca cel mai bine ar fi sa cauti in pagini aurii.

iris
Membru matur
draga nicoleta, din pacate nu stiu un pediatru bun si serios; noi am mers la una din doctoritele de la dispensarul din cartier, e buna ca doctor dar cam neserioasa, manescu o cheama; asa am bodoganit de citeva ori, sta cam la taclale cu pacientii care au chef : din pacate a fost nevoita sa accepte si pacienti adulti, iar cei in vrista au si ei nevoile lor; dar sa stai cu bebe la coada cit timp tantile se povestesc...am cam turbat; trebuie sa intrebi, sa te muti fara rusine si poate vei gasi docul potrivit

iris
Membru matur
stai ca mi-am amintit ca aflasem de o doctorita buna , pediatra, gabia silvia, in tractorul insa, pe o strada care incepe cu M , ceva nume polonez ?!!!! e mamoasa si rabadatoare din cite am inteles...

dddd
Membru junior
Si noi am avut mare problema pana am gasit un medic bun in brasov. se numeste Motoc este si medic de familie cu cabinet undeva in bartolomeu dar lucreaza si la clinica Medo unde are cabinet dar face si teren(tot in cadrul clinicii sunt non stop medici care vin la pacient acasa). tariful este destul de mare cca.400.000 dar nu include doar o vizita ci cate vizite sunt necesare pana se rezolva afectiunea. mie mi-a placut ca atunci cand nu a putut sa-i dea un diagnostic fetitei mele am mers impreuna la un alt doctor specialist de la spitalul de copii si au discutat ei despre ce ar putea avea fetita mea(intoleranta la lactoza). m-a ajutat enorm pentru ca ma saturasem sa merg din cabinet in cabinet sa fac o groaza de analize si toate cele...iti pot da si numarul dansului de telefon 0745026484. ma numesc monica molete in cazul in care te intreaba de unde ai telefonul.

Alexandra
Nou venit
Nicoleta, un pediatru bun in Brasov este doamna dr. Carmen Necula de la Policlinica CFR (vis a vis de Tribunal). E foarte draguta si e un doctor bun. Din cate stiu eu marti si joi e dupa amiaza iar in restul zilelor e dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Munchausen spune:

Doamna Dr.Cosmina Cristea stă prin zonă și face vizite la domiciliu dar întai faceti-vă o programare la Medicover si cereț-i personal telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORELEY spune:

UN DOCTOR F F F F F BUN ESTE PROF. GHERGHINA IOAN DE LA INSTITUTUL PT. OCROTIREA MAMEI SI A COPILULUI. EU SUNT F F F F MULTUMITA , BAIETELULU MEU ARE 4 ANI SI JUMATATE SI DE CAND L-AM NASCUT ESTE SUB SUPRAVEGHEREA D-LUI PROFESOR SI I-A MERS F BINE. VINE ACASA , DACA ESTE F OCUPAT TE CHEAMA LA SPITAL .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre dna dr Bobe Nicoleta?-Este neonatolog la Polizu si are ore si la pol priv Amicus Med.
Va multumesc!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput