silicoane!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Inaioana, multumesc f. mult, esti tare draguta!
Am mai cautat pe forum si am mai gasit o discutie pe tema asta si o tipa postase niste poze cu operatii nereusite... sau compliatii ulterioare... in fine, m-am uitat si eu, normal.
Toate fetele erau ingrozite, cred ca eu am fost singura care nu m-am socat, ca dupa 2 bebici, ai mei aratau mai rau decat toate erorile alea chirurgicale.
Cand va vad si pe voi ca ati facut si ... n-ati murit, chiar ma imt mai bine.. mie imi era cel mai frica de dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sa nu te astepti sa nu ai dureri!!! Eu am avut niste dureri insuportabile in prima saptamana, recunosc eu am si evitat sa iau calmante. Apoi durerile s-au mai redus dar nu este o operatie usoara. Ca sa nu iti mai spun ca eu am implantul pus sub glanda ceea ce face ca durerea sa fie mai suportabila decat daca l-as fi avut sub muschi.
Sanii mei arata incredibil de frumosi, cicatricile sunt frumoasa, n-o sa ramana mare lucrru ca si semne. Dar asta nu iti garanteaza nimeni. De exemplu, sora mea, operata in aceeasi zi de acelasi doctor are cicatricile iesite in afara si va trebui sa i le taie si sa se dea cu crema speciala. Nu este nimic grav dar asa a reactionat organismul ei.
Sa ai grija mare la marimea pe care o alegi. Eu am pus cea mai mica marime si mi-as fi dorit sa fie mai mari dar se lasa si astia. Astept intrebari.
Muta bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Deci ai avut dureri pentru ca nu ai luat calmante, atunci nu imi fac probleme, eu daca ma doare ceva iau cu pumnii analgezice, cand am fost racita, chiar m-a intrebat tatal meu, vazand ambalajele de la medicamente, daca am vrut sa ma sinucid...
Eu daca deja am 2 copii si as vrea si al 3-lea copil.. imi pune implantul sub muschi sau nu? In functie de ce criterii se pune sau nu sub muschi implantul?
Alta frica pe care o am e cea referitoare la reactia organismului fata de implant. Se poate ca organismul sa respinga implantul ca pe un obiect strain, atunci ce faci, ti le scoate si ramaii cu 2 piei atarnate? E si asta o intrebare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

INAIOANA incep sa ma gandesc tot mai serios la optiunea bacau.
diferenta de pret e de 600e itre timisoara si bacau,problema nu era de pret si de forma pe o dau acesti 2 dr sanilor.parerea mea,din ce am vazut,ramane ca la timisoara forma e mai misto,dar tinand cont ca durerile sunt mai mari,ca e f departe de mine.....inca nu stiu ma mai gandesc.

am vb ieri cu cineva si mi.a spus ca si.a pus la bacau 2 protezr in acelasi san..una in fata si alta in spatele muschiului...sau a glandei nu mai stiu.cica e ultima gaselnita!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Oana, iti recomand cu tata caldura pe Stan, nu se compara cu nimeni altcineva. Realmente nu ai dureri dupa operatie doar senzatie de febra musculara. Este scump dar merita pentru ca tehnica lui operatorie este cu totul unica in Romania. Deasemenea unic este si modul in care face masuratorile alegand ceea ce ti se potriveste corpului tau. Aceste doua lucruri fac ca riscurile si posibilele complicatii sa fie reduse la minimum.
Operatia costa 3900 Euro din care implanturile (anatomice din silicon coeziv, cele mai bune din lume) costa 1700 Euro. Dat fiind ca e o interventie chirurgicala importanta eu nu m-as uita la 1000Euro in sus sau in jos, daca diferenta intre dr. este atat de mare! Mai bine mai strangi niste bani si iti faci implanturile la cel mai bun.
Poti vedea aici video cu operatia si altul cu masuratorile.
Poti sa iei pe bebe in brate fara probleme cam la o saptamana de la operatie. Banuiesc ca nu vrei sa faci tractiuni cu el sau altceva, dar de luat in brate fara riscuri poti. Eu ii car pe ai mei in mod normal prin casa si am 3 saptamani de la operatie.
Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)



http://educatielibera.blogspot.com/



Inaioana , daca nu ai fot si la altcineva nu poti spune ca nu se compara
Masuratorile se fac cu un program special pe care il au toti doctorii cunoscuti .
Durerea nu este la unul mai mare decat la altul. Ma uit sa vad tehnica aceasta , daca este aceea la care ma gandesc eu .
M-am uitat , nu este aceea , este una cunoscuta , nu stiu daca e unica sau nu(ai citit undeva in mod special de aceasta? intreb de curiozitate ).


Oana, tu ghideaza-te strict dupa rezultatele postoperatorii , le gasesti pe siteurile doctorilor

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by XIO

Inaioana , daca nu ai fot si la altcineva nu poti spune ca nu se compara
Masuratorile se fac cu un program special pe care il au toti doctorii cunoscuti .
Durerea nu este la unul mai mare decat la altul. Ma uit sa vad tehnica aceasta , daca este aceea la care ma gandesc eu .
M-am uitat , nu este aceea , este una cunoscuta , nu stiu daca e unica sau nu(ai citit undeva in mod special de aceasta? intreb de curiozitate ).


Oana, tu ghideaza-te strict dupa rezultatele postoperatorii , le gasesti pe siteurile doctorilor

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/



XIO, nu cred ca trebuie sa ma operez la toti dr (indiferent de ce anume) ca sa pot avea o parere despre fiecare. Eu mi-am format aceasta parere dupa luni de comparatii nu numai intre dr din Ro ci am bagat la gramada si dr din US, UK si Cehia. Eu nu sustin ca sunt detinatoarea adevarului absolut ci ca asta este parerea mea ferma, bazata pe experienta proprie, pe tot ce am cercetat, pe miile de poze inainte/dupa vazute, pe sutele de experiente din tarile mentionate citite pe forumuri, pe ce mi-au povestit si ce am vazut cu ochiii mei la tipele care si-au facut op inaintea mea in Ro, pe ce am discutat cu dr. Stan exact despre softul lui in comparatie cu altele (diferenta intre "real service" si "lip service"), pe alte filme cu op vazute pe net (arat si op clasica asa cum se face in general daca e cineva interesat)...si tot asa.

Nu stiu la ce program special te referi dar CAIS nu il au toti dr ci numai Stan din simplul motiv ca e un program inventat si dezvoltat de el impreuna cu Allergan. Nu l-a vandut in Ro la nimeni. Se mai foloseste in US de catre cativa dr.

Spui "durerea nu este mai mare de la un dr la altul". Aici as putea sa te intreb si eu daca te-ai operat la mai multi?

Citez de pe site-ul lui: "Disectia se face cu ajutorul pensei bipolare Ellman cu radioplasma, inventata si brevetata de doctorul Stan, ce realizeaza o disectie prospectiva cu coagularea vaselor de sange inainte ca acestea sa sangereze, cu protectia tesuturilor impotriva arderii si cu respectarea terminatiilor nervoase."

De pe Ellman: "HEMOSTAZA-„Hemo”:10% INCIZIE si 90% COAGULARE. Forma de unda partial redresata este un flux intermitent de curent de inalta frecventa, excelent pentru realizarea hemostazei in tesutul moale. Pentru controlul tuturor formelor de sangerare in plaga. Este creata pentru tehnici de hemostaza directa si indirecta. Folosirea ei nu produce arsura sau necroze.
COAGULARE BIPOLARA - ”Bipolar Coagulation”. Hemostaze foarte precise pot fi obtinute folosind sau utilizand pensa bipolara. Fiecare lama este conectata la aparatul radiochirurgical asa incat curentul electric trece prin capetele varfurilor pensei. Este foarte util in oprirea sangerarii vaselor de sange in microchirurgie."

Tehnica asta aduce lipsa durerii pentru ca lezarea tesuturilor este minima. Daca si altii fac acelasi lucru , cum spui, atunci de ce este nevoie de drenuri, de pe pacientele au dureri mari, de ce sunt spitalizate cu zilele, de ce nu se pot pieptana dupa op cateva zile, de ce au hematoame extinse, de ce au nevoie de bandaje compresive...si tot asa...

Eu nu sunt specialist, dar totusi, ca persoana alfabetizata totusi, nu pot sa nu-mi pun aceste intrebari.

Forma sanilor nu este in toptalitate controlata de dr. Depinde de tipul implantului pe care il alege pacienta, de forma, consistenta etc a sanilor initiali, de forma implantului ales (rotund, anatomic) si tot asa. Toate astea se discuta inainte cu dr si alegi. Daca spre exemplu mie nu imi place rezultatul uneia care are implanturi rotunde sub glanda (mult mai vizibile) asta nu inseamna ca implanturile mele anatomice sub muschi vor arata la fel..nu au nici o legatura. Plus ca rezultatul depinde de foarte multi factori initiali care la Stan se masoara prin programul respectiv. Spre exemplu gradul de ptoza (daca este), grosimea pielii in diferite locuri, gradul de intindere/elasticitate a pielii, distanta initala intre sani, intre mameloane, pozitia sanilor, marimea si forma cutiei toracice..si cred ca mai sunt cateva zeci de variabil care intre in calcul.



Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor....asa,asa...ne duelam da totul in spirit constructiv!

acu serios....nasa baietelului meu si.a pus sili la timisoara.
si sunt bestiale!prietena ei la fel...si tot bestiale sunt!sora ei la fel!au o forma de nu se compara cu ce face stan niciodata!
si eu si ea am facut luuuuuuungi studii de piata pana ce ne.am dumirit exact care.i treaba.in acelasi timp avem in jur fo 15 exemple de sani ,,facuti,,la bacau.pe care i.am pipait si examinat indelung in comparatie cu ceilalti facuti la timisoara.

rezultat!INDISCUTABIL forma la timisoara este beton!
INDISCUTABIL discomfortul la bacau este mai mic!
la bacau au o anestezie de nici nu stii ca ai fost adormit...durerea e mai mica,clar...nu ai tuburi de dren.....etc.
forma in schimb.....sincer...va spune una care mai mult de 90 la suta isi va pune sili la bacau pt ca e o lasa!
dak sunteti interesate va voi tine la curent...pe 2 februarie am programare la masuratori si atunci imi va spune exact data operatiei...probabil cam in 2 sapt de atunci.

nu sunt impacata cu hotararea asta...sunt ABSOLUT CONVINSA ca as fi avut niste sani muuuuuuuult,chiar incomparabil mai frumosi dak as fi mers la tm,dar pe langa toate motivele ce le.am enumerat mai sus ar mai fi si cei 800 km ce ma despart de tm,cele 3 zile de spitalizare.......

oricum mi se pare ca iau cea mai proasta decizie dar nu ma pot hotari altfel.nu sunt deloc impacata.ma gandesc cu goaza ca vor iesi niste sani mutanti!!!!!!!!!daca va derutez nu ma luati in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Am auzit numai lucruri bune despre Tiberiu Bratu de la clinica Brol din TM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

INA hai te rog linisteste.ma.spune.mi ca esti imnnebunita dupa noii tai sani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

prietena mea si-a facut la Bratu la Timisoara.A spus ca intr-adevar doare cand se dezmortzeste anestezia dar nu foarte tare.Are sanii foarte frumosi, poate un pic cam prea rotunzi si perfecti:))).Ah, si apropo,in aceiasi zi si-a facut si operatie la nas tot la el, si operatia asta e foarte reusita

Mergi la inceput