N-AM CURAJ SA CONDUC (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Dana, lasa-ti sotul acasa! Daca nu renunti la "meseriasul" din dotare risti sa nu-ti iei avant prea usor.
Daca situatia materiala iti permite sa iei masina ta, nu sta nici 5 min pe ganduri! Asa nu vei mai fi stresata ca lovesti masina si ca-ti sare sotul in cap.
Eu de cand mi-am amenintat sotul ca-mi iau masina nu mai zice nici pas cand e cu mine in masina. Singurul defect, pe care inca il mai are, este sa ma aseze binisor in spatele unuia care merge cu suta, sub pretextul ca l-a mirosit pe respectivul ca are antiradar.
Bafta si nu uitati ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Marci, desteapta treaba cu amenintarea. O sa o aplic.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Salut, eu de ieri am masina proprie. Mi-am luat o Toyota Yariss model nou 2006. Va spuneam eu mai demult ca de cand mi-am luat carnet am condus cu prioritate o masina cu cutie automata si ocazional masina sotului care are cutie manuala. Masina care mi-am luat-o eu este cu cutie manuala. La fel ca si Teocezi cand schimb viteza de mers am tendinta sa trag de volan. De fapt, cand ma concentrez la altceva pierd din controlul masinii.....dar nu periculos.
De cand mi-am luat carnetul am condus aproape in fiecare zi, insa ma streseaza cei de pe langa mine (si acum ma refer la ceilalti conducatori auto) care atunci cand fac vreo greseala nu precupetesc nimic in a ma face proasta sau in alte feluri. Si culmea, cei mai multi care fac asta sunt FEMEI !!!! Chiar ieri am patit asta, cand dupa ce mi-am luat masina am iesit putin sa o conduc. Eram pe drumul spre Otopeni, cand din sensul opus de mers, unul a adormit la volan si venea direct spre mine. Va inchipuiti ce m-am speriat....am tras de volan, i-am bagat un claxon si efectiv si-a revenit. Dupa patzania asta, imi batea inima ca la balamuc si probabil ca am mers execrabil, ca la un moment dat, a trecut una pe langa mine si mi-a strigat pe geam "proastooooo".

Ma striga copiiiii si ma innebunesc.
Va pup



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Iar am patit-o cu instalatia electrica: nici semnalizare, nici climatizare....dupa ce masina statuse toata ziua in soare....am bagat toata viteza spre casa ca sa mai bata vantul pe geamurile deschise..ufff.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Iepumic E groaznic ce ti se intimpla cu instalatia electrica. Si nu poti nici semnaliza? Cum conduci asa? Nu ti-e frica de vreo amenda?
Ce masina ai ?


Am facut pin acum 4 sedinte de conds masina. AM inteles acm are-i treaba cu ambreajul, dar inca nu ma coordnez bine. De multe ori uit sa apas ambreajul cind trebuie sa schimb viteza. Imi propun sa fiu mai atenta si sa nu ma repezesc asa, ca sa nu mai gresesc.

Acum ce mi se pare maigreu e sa apreciez distantele, nu-mi dau seama dac cei carevin din spate sint sau nu prea aproape de mine cind trebuie sa schimb banda. Daca ma uit in oglinda din stinga mi se par prea mici , daca ma uit in olinda retrovizoare mi se par prea mari si prea aproape.

Parca vad ca peste vreo luna doua o sa rid cind o sa recitesc ce am scris aici. Dar acum asa simt.
Marti era sa calc pisica. Am vazut-o ca se baga in strada , am vrut sa frinez, dar in loc sa apas pe frina am apasat tot pe acceleratie, noroc ca a fost pe faza instructorul ca altfel... saraca pisica.

Sint cam dezorientata. Sper sa-mi revin repede.

Ruxel Felicitari pentru masina, sa o stapinesti sanatoasa si fara peripetii, a ... si mai ales sa nu se strice.


Va pup.
Daca ma vedeti in trafic sa nu ma injurati cind blochez vreo intersectie.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Mi s-a intamplat din nou figura, ieri!
am ajuns la doctor ca iesita de sub jetul de apa.
Romana, mi-e mai teama de un accident decat de o amenda. Am o Solenza...cred ca e o problema pe la tranzistori ceva, o sa merg cu ea la service, ca nu face asa decat cand sta prea mult in soare. E foarte aiurea sa mergi prin Bucuresti la ore de varf fara semnalizare...si femeie la volan....risti urlete de genul "proasto, nu stii sa dai semnal?"....si de fapt tu nu poti, ca ai da. Bine...recunosc ca pana acum nu mi-am luat vorbe de-astea......dar niciodata nu e prea tarziu.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Toate bune si frumoase in ultima vreme, de aceea n-am mai dat nici un semn de viata.
Marti mi-am dus sotul in delegatie, grabit sa ajunga la minister...mi-am luat eu sarcina de a fi sofer de serv...pe propria masina. Dupa ce mi-am luat "bombanelile cuvenite", ca desigur o sa intarzie si, desigur, din vina mea, iata-ma-s, asigurandu- l calma ca va ajunge la timp, ii garantez. Se vorbea deunazi despre viteza si mersul in afara localitatii...nu credeti ca ar trebui sa existe o limita minima si pe autostrada si aceea sa nu fie 130?!M-am gandit sa nu depasesc 130...apoi 140 ca sa nu-mi iau amenda...nu stiu cum , insa , in apropiere de Buc am ajuns la 150...
...Ieri , insa, am facut-o lata...am fost timorata vazand masina politiei in spatele meu...dar am ranjit satisfacuta, am 80 la ora, n-aveti ce sa-mi faceti...cand ridic ochii de pe vitezometru...iata tabla de intrare in propriul oras!Daca au radar?! Asa ca...frana...reduc la 60 ...ma uit in oglinda....politia era in fundul meu...Nu va mai spun ca am ales si o ruta ocolitoare ca sa scap de politie...ei bine , nu , ei dupa mine...
Pana cand m-au depasit si am scapat de ei.
De ce ma tem?! Ma tem sa nu imi ia permisul...alta temere...ma tem de politie...of, of, mai, mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna seara!

Va rog sa imi tineti pumnii. Miine am prima sedinta de condus.
Am mai scris...eu am permis de 13 ani dar nu am condus.Am inceput anul trecut, dar nu am facut decit 6 sedinte ca apoi am plecat in concediu, au intervenit altele si nu m-am mai dus. Marele meu defect este INCONSECVENTA, va rog tineti-mi pumnii sa nu mai intervina ceva si sa ma las iar.

Vreau sa conduc!!!Am asa niste emotii parca m-as duce la taiere

Theiuta

Mami si Nicolas


Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Theiuta Sa ne povestesti cum a fost. Si eu am inceput in iunie si am pina acum tot 6 sedinte.
La mine uneori e bine alteori e rau. Depinde si de cit de obosita sint.

Iti doresc succes si nu te lasa pina nu te vezi cu permisul in mina.
DOr A fost draguta faza cu politia. In privinta vitezei, ai grija, dar tu stii mai bine ce poate masina si ce relexe ai tu, oricum nu risca.

Iepumic Ai reparat masina?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna dimineata!

ieri a fost prima ora de condus...ce sa zic:instructorul, cumsecade, cu rabdare mi-a explicat in amanunt toate detaliile inainte de pornire...dar eu sunt foarte crispata si as vrea sa retin toate comenzile si sa le mai si fac bine...bineinteles ca nu se poate.
Doamne, eram toata numai ochi lipiti de parbriz, cred ca daca dadea cu bomba linga mine si eu nu sesizam, fiind preocupata de cum sa apas ambreiajul ("de sus") si nu din calcii asa cum faceam eu, in prostia mea...

Theiuta

Mami si Nicolas


Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput