N-AM CURAJ SA CONDUC (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Romana, ai dreptate...viteza te fura...
Sunt ingrozita de ce s-a intamplat pe A2...nu se poate asa ceva.
Cand ne-am intors duminica de la mare , erau atatea echipaje de politie dotate cu radare si vanand greseli...iar acolo, azi nu era decat un politist care se agita depasit de situatie....bietul om ce sa faca mai intai?!Sa salveze oamenii sau sa blocheze traficul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

Si eu am carnet din 2001 dar nu am condus ca nu am avut masina. De ieri am inceput sa mai fac cateva ore cu un instructor si incerc sa ma tin de ele si sper ca in cel mai scurt timp sa am curaj sa ies singura. Nu stiu sa fac parcari si mai am probleme cu coordonarea picioarelor (mi-as dori o masina cu schimbator automat); astazi sper sa fac din nou o ora si jumatate si va mai scriu cum evoluez.



carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am facut, deja 4 sedinte. sa stiti ca am inceput si eu sa "conduc masina". Incep sa o simt.Pedalele, vitezele, incepe sa fie frumos.

Bine, si instuctorul este super.


Theiuta

Mami si Nicolas


Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Helloooo! Nu mai e nimeni pe aici? Sinteti toate in concedii?

Trebuie sa revigorez subiectul. Revin mai incolo, cind mai am putin timp, acum nu pot. Cu povestile de rigoare, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Buna.

Am avut si eu examenul . Am luat sala dar la traseu am fost dezastru. Si nu numai eu ci si un alt elev al instructorului meu. Poate ca sint eu mai grea de cap si in miscari, dar nici chiar asa. Cred acum ca instructorul nu si-a facut datoria. Plus ca am avut si o sedinta neefectuata.

Am contactat un alt instructor sa mai iau ore. Ce sfaturi aveti pentru mine?

Am gresit parcarea laterala, asta si din cauza ca am mai avut si alte greseli inainte, adica mers prea pe dreapta, pe o strada ingusta , cu masini parcate si pe stinga si pe dreapta, pe care greu incap doua masini in mers una pe linga alta.

Theiuta Tu ce faci? Cum ai progresat? Cine e instructorul? La ce scoala de soferi?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ofofof, ce rau imi pare, Romana! Dar poate e bine sa mai ai si alt instructor.

Eu de fapt vroiam sa spun ca vinerea trecuta... am luat carnetuuul!!!

Am fost la programarea pentru examenul practic si bineinteles ca eram cu emotiile si cu inima in tavan, asa ca am luat ceva calmant usor dimineata. A fost usor, mult mai usor decit m-am asteptat. Evident ca am facut si greseli, dar nu suficiente cit sa ma pice. Asa ca, la final, cind am ajuns inapoi in parcare la dmv, mi-a explicat frumos ce am gresit, apoi a numarat cite greseli am avut si m-a felicitat pentru carnetul luat. Am acum o hirtie interimara si in maxim 4 saptamini voi primi prin posta carnetul propriu-zis. Vreau sa zic ca m-am relaxat atit de tare, incit de vineri nici ca am mai pus mina pe volan.

Acum trebuie sa incep sa ies cu suv-ul, sa o invat si pe aia, ca in principal pe aia o voi conduce eu in caz de nevoie, cea mica raminind sotului.

Totusi, cind scap de frica si stressul care apar cind ma sui la volan?!?

Succes tuturor surorilor de suferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Salut in trafic tuturor soferitelor si aspirantelor la manevrat volanul!ce tacere s-a lasat pe acest subiect...se vede clar ca suntem in concedii!
Romana, imi pare rau ...dar mergi inainte cu mult curaj! poate cu un alt instructor lucrurile vor merge mai bine! iti spun din proprie experienta ca trebuie sa ai un instructor bun, cu experienta serioasa, care la ore numai despre masina, reguli si condus sa-ti vorbeasca ...nu cum am avut eu , o cunostinta cu care de multe ori ma trezeam vorbind pe alte teme si subiecte , numai de sofat, nu! si apoi ma intrebam de ce nu stiu vreo manevra sau anumite tehnici! eu pierdeam timpul si luam prea usor intregul proces de practica la volanasa ca, schimba-l cat mai repede si tot ce nu intelegi, intreaba , insista si exerseaza!of, ce-as mai da eu timpul inapoi la acele ore de scoala! ce de intrebari as avea (mai ales de mecanica,partea de functionare a unui motor, pedale si manevre dificile) ...
Simina, felicitari si... drum bun !
referitor la intrebarea ta, eu in mare parte am scapat de stres ma mai chinuie doar cand iau cheia in mana si trebuie sa cobor in garaj la masina ...apoi dupa ce o pornesc si ies in trafic, sunt ok! cer insa de la mine mai multa concentrare si logica, rationament la parcari!!!acestea din urma... DAR...
pupici
karina






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Eu am mai condus in ultimul timp, dar tot asistata. Nu pot spune ca mai opresc motorul la fiecare intersectei sau trecere de pietoni, dar oricum, tot nu sunt foarte sigura pe mine, imi bomban sotul cand mergem in Mamaia si bea si el o bere ptr ca ma chinuie apoi sa traversez statiunea aia cu masini bara la bara si, cred ca daca as avea atunci un tensiometru, sigur m-as speria de ce mi-ar arata...Sunt efectiv timorata daca trebuie sa merg pe stradute inguste sau pe cand trec tituti pe langa mine...mi se pare ca acum, acum scap masina de sub control si intru -Doamne fereste- sub rotile lor. Da, clar, cred ca am probleme la scufita...

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu eu nu v-am uitat , dar numai aveam masina , acum gata am intrat in randul vostru de ieri am masina iar , nu ca o sa pun mana pe ea prea mult ca trebuie sa o impart cu fimiu "Schumaker "stiti voi povestea , dar imi e iar frica de mor dupa accidentul care l-a avut nu grav dar a fost de ajuns sa platim o asigurare uriasa ca na e
"pericol public " vorba vine imi e si frica sa o mai ating .
In canada te sparg la asigurare frate sa nu calci odata pe bec ca esti terminat.
succes mult la soferite o sa v amai scriu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Hello soferitelor,
Am scris si eu la acest topic acum ceva timp; de atunci am facut 6 ore cu un instructor ca sa imi intru in mana; dupa ce am facut aceste ore evident ca ma tot codeam si gaseam motive sa nu conduc dar am gandit ca tot am platit asa ca ar fi bine sa pun in practica; intr-o sambata am luat un MATIZ de la servici si am iesti singura pe un drum nu foarte aglomerat cu gandul ca o duc inapoi la servici dar pana la urma m-am dus cu ea acasa. Ideea e ca de fiecare data cand ar trebui sa conduc am tendinta sa aman din diverse motive dar pana la urma o fac. Inca nu am condus decat in weekenduri pentru ca in rest nu am masina(sotul meu are mereu nevoie de a noastra) dar e ok. Greu a fost inceputul dar pana la urma e OK si e tare fain sentimentul asta ca poti sa ajungi unde ai nevoie cand ai nevoie fara sa depinzi de programul altuia. Acum mi-ar place sa am si o masinuta a mea dar e bine si asa deocamdata.
Toate cele bune.



carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput