FIV 104

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Antosit - Uita ca este buna si Maca desi doctorii spun ca e ceva asa si asa, ca nu s-au facut inca studii, etc. Multa bafta in continuare!

Eu m-am trezit cu o durere groaznica de cap care nu vrea sa treaca pur si simplu. Am voie sa iau medicamente daca azi incep stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kora teoretic (dupa discutia cu dr!) pot incepe chiar de luna asta un nou fiv, dar practic...tot mai calculez pt. ca noi ne facusem planul pt un nou fiv prin aprilie-mai!Saptamana viitoare merg sa ii duc si analizele si sa vedem ce stabilim.Acum stau asa!
Bafta multa si tie cu tratamentul!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Dariela eu sunt convinsa ca maca ma ajutat.Mie dr. mi-a zis ca pana la punctie pot lua calmante usoare, pt. ca si eu am avut dureri de cap.Mult noroc cu tratamentul!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetele as vrea sa imi fac si progesteronul dar zilele 14 si 21 cad duminica, cand este mai bine sa il fac sambata sau luni?????

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

buna fetele

eu sunt mihaela, cea care face FIV in Turcia. Azi incep partea de stimulare cu puregon ( am cumparat aseara medicamnetele puregon si pregnyl) si sper ca totul sa fie bine.

am avut mari emotii, pentru ca e primul fiv si pentru ca ca CM a intarziat vreo 3-4 zile din cauza inhibarii si mai ales pentru ca ieri, la ecografie a gasit un chist folicular marisor si exista riscul ca inhibarea sa nu isi fi facut efectul. Din fericire valoarea estrogenului a aratat ca a functionat dar am stat ca pe ghimpi toata ziua ieri pana am aflat rezultatele.

In rest, ce sa spun medicamentele m-au costat 500 de eur - pentru 2 cutii de puregon fiecare de 600 ui si 2 cutii de pregnyl de 5000 ui fiecare. Cred ca sunt mai ieftine ca in tara.

mult succes tuturor

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Antosit - Am luat un antinevralgic ca parca imi dadea cineva cu barda in cap. Sper sa-mi treaca.

Mihuta - Bine ai venit printre noi. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

antonisfoarte frumoase valori!!! pentru progesteron
...cred ca sunt laboratoare deschise in BUC. si duminica..eu zic ca asa e cel mai bine, stiu ce Betty si teodoran si-au facut BHCG duminica la laborator privat, ele sigur iti spun unde
Moniam vazut ca aseara ti-ai facut pregnilul!!! Maine stau cu pumnii stransi..sa iasa cu ochisori!!Si sa treci bine de toti pasii...poate mai bine iti face anestezie generala casa dormi..si sa treaca toti pasii bine pe langa tine, si cand te trezesti...sa fie si gigei pusi cu ovocitele tale

Fetelor am si eu un fluturas..cam de mult, recunosc..mie mi se pare ca din tot FIV-ul asta lipseste un psiholog...asta e parerea mea. Cred ca fetele care au trecut printr-un esec isi dau seama de ce vorbesc. Mi s-ar parea normal ca la fiecare eco sa ai si o sedinta de cuplu care sa te pregateasca pentru toate variantele posibile. E vreuna din voi care a apelat la serviciile unui psiholog?? Eu sunt in linie dreapta pt. FIV II si nici nu stiu cum trebuie sa gandesc, daca sunt optimista ..o sa cad prea de sus, ca randul trecut..daca nu-mi fac sperante nu e bine??? Voi ce ziceti??

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Pussi,
chiar asta vroiam si eu sa intreb!
Cum ati pornit la drum? Optimiste? Convinse? Neincrezatoare? Hotarite? Tematoare? Care a fost factorul de echilibru?
Psihologul lipseste...dar sincer, de buna voie nu m-as duce la cabinetul lui! Daca ar fi acolo, la cab. dr-lui care se ocupa de FIV si s-ar integra in procedura, ar deschide discutia, etc, etc mi-ar prinde bine o discutie...pina atunci insa, ce bine ca macar putem vorbi intre noi, aici!

Moni, miine sa fie bine la pasul 1, si sa nu ajungeti la pasul 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland,ma gandesc la tine si-ti tin pumnii stransi.

Pussi,Moniland,hai ca nu mai am rabdare sa va vad pe faleza la mamaia

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

monilandtin pumnii sa fie bine de data asta!
cris ce faci? maine mergi la doctor? bafta!



Adhnana 5+

Mergi la inceput