Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Va multumesc pentru lamuriri fetelor! Mai m-am linistit!
Va pe toate



Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetele mele dragi, in sfirsit am venit si eu de la medic!am stat acolo 2 ore, ca asistenta a incurcat ordinea pacientelor si medicul nu mai ne chema cu nici o noima, si apoi a plecat la o cezariana de urgenta......si in sfirsit m-a luat si pe mine!de fiecare data tre sa duc urina, si baga niste betigase ptr a vedea daca este zahar in urina, era totul ok, mi-a zis doar ca nu prea am luat kg cite trebuia , spre fericirea mea, am intrebat daca e grav, a zis ca nu sint slaba asa ca nu e nimic, va supraveghea, am vorbit si cum voi naste, i-am zis ca daca am copil tot asa mare, e clar ca vreau cezariana ca eu nu mai imping 4 ore!a zis ca vedem pe parcurs, si daca trebuie ma mai trimite la o eco, mi-a luat tensiunea, a ascultat inima lui bebe, mi-a spus ca rezultatul de la eco este super, mi-a zis aveti un bebe perfect!(zimbeam ca in gind ma gindeam la laura cu cele 20 degete), zice are tot ce-i trebuie!ne vedem peste 1 luna! am cerut sa merg la glicemie, mi-a zis ca ma trimite dupa 24 saptamini, deci data viitoare!merci ca v-ati gindit la mine, va pup tare pe toate!hai ca intru sa vad ce ati mai scris!



Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Flavia, felicitari pentru bebe cel perfect! Ma bucur ca esti asa de fericita si ca totul e bine!

Cristina, 14+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, iubito, merci, bine faci, du-te si te fa frumoasa, ca apoi ai pauza de la vopsit!te mai scoate si din starea asta!poate cu virusii astia e mai bine ca nu ai ramas luna asta!

nana, iubito, lasa ca trec ei norii de tot, si vine soarele!merci ca mi-ai tinut pumnii la medic, vezi c-am mai pus o pozica recenta de la eco, problema e ca nu stiu cum s-o scot pe aia mai veche!tin pumnii saptamina viitoare, sa-ti faca eco si sa-ti dea pozica!

chantal, imi pare tare rau ce aud, zicea una din fete ca parca tutunaru stie sa trateze fibromul fara sa opereze, mama mea a avut, dar a intrat in menopauza si s-a tras singur, poate nu de tot, dar nemaiavind ciclu i-au spus ca fibromul nu e alimentat!din pacate nu stiu pe nimeni care sa fi avut fibrom si sa aibe bebe, dar mai intreb in jur, multa sanatate si ai mare grija de tine!

ileana, iubito, e super ca ai deschis capitolul, sa treci numa gravide,doar cu ajutorul tau am invatat sa fac capitole noi!cred ca poti pune 1 s la fiecare graviduta!

johanna, nici o sarcina nu e la fel cu alta, am avut trei, si de fiecare data a fost diferit!e normal sa mai ai dureri la inceput, ca activitatea a inceput acolo, imi aduc aminte cu Dominic cit de stresata eram ca ma durea uterul ca la ciclu, dar e normal!ai grija de tine!nu esti pe lista!chiar ma bucuram ca mai adaugam o gravi, dar cind ma uit nu esti!

mirelush, iubito, cum sa te gindesti tu ca m-ai suparat ? nu ti-am zis, dar am plins cind ti-am sters in dreptul tau semnul de gravi, imi parea atit de rau!si nu era momentul sa incep sa te intreb care vrei sa fie trecuta....asteptam sa=mi zici tu, nici pe laura nu am intrebat-o, am zis ca daca e ceva imi zice ea, si apoi pe mine nu ma deranjeaza deloc sa va puneti toate sarcinile pierdute, daca toate sinteti de acord!mi-a parut tare rau ca irlandeza m-a rugat sa-i pun ambele, dar eu asa stiam ca se pune ultima, eram tare tentata sa-i pun ambele, dar apoi mi=am zis sar pe mine fetele care au numa una trecuta!nu persoana care deschide subiect face regulile, cum decideti asa sa fie!te string tare in brate!sper cind te voi visa sa fie de bine, ma bucur tare mult ca nu te-am visat de rau cu ce s-a intimplat!o intrebare mica, sper sa nu te supar, oare toate tratamentele alea ce ti le-a dat sint bune?ca aici nu se da asa, uite eu sint bine, fara tratament, poate nu e bine atita hormoni, natura asta e facuta si ea cumva, ai incredere in medic?pupic sper ca nu te superi!acuma am citi de simptomele tale, daca ma crezi ca dupa chiuretaj am avut lapte!corpul meu credea ca am nascut, si ciudat ca inca mai aveam simptome de gravi, si la ceva timp dupa ce am eliminat sarcina, capul inca nu primise info, si pina s-au mai reglat hormonii....

cristina, de unde stii tu ca m-am suparat?sigur e drept ce spui tu, dar m-am simtit putin aiurea la ce a spus jojo, ca ma gindeam ca poate si pozele cu eco deranjeaza, poate si faptul ca o mama indurerata cind intra aici o deranjeaza atitea fete gravi, care scriu aici, si inainte sa creez albumul stii bine ca am intrebat si era toata lumea de acord......cel putin nu a fost nimeni contra!abia astept sa pui si tu poza acolo!dar adevarul e ca daca am fi toate deprimate, cine le mai ajuta pe fete?trebuie sa ne deprimam pe rind, ca celelalte sa ne ajute!oricum, gravi, aspiranta, mama, nu vom uita niciodata durerea acestei pierderi!iubito, am lacrimat cind am citi ca sint modelul tau de familie perfecta, stai linistita ca nu scapati voi de mine!si eu am mare nevoie de voi toate, tu, dai numa sfaturi bune la fete, stii multe chestii!nu te-am visat inca ce ai, cum te visez iti zic!si daca e baiat, e bine, ca te invat eu cum sa ii pui scutece

mina, cel mai bine sa faci o lama, ca teoretic nu prea tre sa ovulezi inca!esti ziua 9!pup bostanul dureros!

mari, iubito, nici o veste ptr noi?

hai va pup pe toate, ca mai tre sa si muncesc!aveti grija de voi!

Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

La mine vestile nu sunt asa roz cum ma asteptam eu........adica am vorbit cu dr. azi si i-am zis de cele 4 sangerari in 2 luni de la avort si mi-a zis ca-mi recomanda sa mai astept o luna.....macar 1 menstruatie sa fie NORMALA....(fara sangerari intre) si apoi sa vin la el sa-mi dea tratament ca sa fim siguri(cat se poate) ca o sa fie ok de data asta!

Nu sunt foarte dezamagita, ca ma asteptam la asta (nici mie nu mi s-a parut ok cu sangerarile astea aiurea), se pare ca organismul meu are nevoie de mai mult timp de refacere dupa avort!

Acuma.....sper ca n-am facut-o lata aseara, ca dupa un ciclu de 1 saptamana si 1 zi .....am scapat ca disperatii......si bineinteles ca a 2-a oara n-am mai avut nici fir de prez prin casa, ca uitasem sa cumpar!

Asa ca ....acuma am dat-o in extrema cealalta......ma rog sa nu fie luna asta, ca mi-e frica asa fara tratament, fara nimic (desi abia ieri a fost prima zi de secretie normala dupa ciclu si teoretic ar mai trebui sa treaca vreo 7-8 zile pana la ovulatie eu sunt cu okki-n chiloti.....ca la ce feste imi joaca organismul.......(pe Dari am facut-o cu ovulatie in ziua 8-a de la ciclu asa ca....la mine nu-i nimic normal si previzibil)!

Hai ca va facui capul calendar, almanah si alte reviste!!!

Pupicei fetele mele dragi!!!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele imi pare rau ca nu am intrat pana acum sa va povestesc cum a fost la eco, dar am fost reprogramata pentru ieri si apoi au venit ai mei si am sarbatorit ziua mamei mele! Asadar, sa incep cu inceputul: fetele sunt tot FETE, toate trei si sunt bine toate trei! Se dezvolta cum ar trebui si merg umar la umar, cu un mic avans al celei care ocupa singurica garsoniera! De, are unde sa se intinda! Fetele o pusesera de o sueta si stateau toate trei cu capusoarele adunate la un loc, cu capul in jos si cu picioarele in sus! Erau asa scumpe! Am si o fotografie pe care cum o scanez o pun sa o vedeti!

In rest, am ceva probleme legate de glicemie! Trebuie sa caut zilele acestea un specialist in diabet si boli de nutritie care sa-mi faca un regim adecvat pentru a tine glicemia sub strict control!

Imi pare rau ca nu prea am apucat sa citesc ce s-a mai scris pe aici! promit sa revin cat de curand!
Am zarit asa, printre randuri, ca Ileana are un baiat grasunel! Draga mea, eu zic sa nu-ti faci griji daca medicii spun ca e ok!

Flavia, ma bucur ca esti mai bine si mai ales ca si vestile de la doctor sunt bune! Felicitari!

Mirelush, imi pare bine ca esti ok!

Laura, imi pare rau ca nu a fost luna asta! Asa cum zicea si Flavia, la noi a fost productiva exact luna de dupa CM-ul de 24 de zile, asa ca sanse sunt!

Andreea, sper sa fie asa cum ne dorim!

Irda, eu zic ca nu merita sa-ti faci probleme! Organismul nostru are un mod deosebit de a sti cand e momentul potrivit! Iar daca va fi sa fie sarcina, poate fi una minunata, chiar asa fara tratament!

Cristina, abia astept sa vedem si pozele tale!

Pupici tuturor fetelor de aici! Intru acum sa vad ce s-a mai intamplat!


Mari 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

buna minunatelor
Am intrat doar sa va spun ca am primit rezultatul de la amneo si este negativ. Deci fetita nu are probleme cromozomiale. Doamne multam!
Azi am o durere de cap de imi vine sa ma urc pe pereti.
Felicia felicitari pentru bebe perfect!
Mari abea astept sa vad pozele de la eco cu printesele tale.
Irda sper ca totul sa fie bine.
Jojo viata merge inainte, nu conteaza cand de mult uram noi faptul ca timpul nu se opreste in loc pentru suferinta noastra, nu se va opri. O sa vezi ca vor intra mame indurerate sa vorbeasca cu noi. Ma gandesc ca fiecare dintre noi stie cum este sa piearda o sarcina sau unele dintre noi stiu cum e sa isi ingroape un copil. Sincer eu cred ca vor gasi intelege si paote cand vor fi pregatite si speranta aici la noi.
Mirela sincer nu stiu cum este dupa avort. Eu nu am facut avort ca am eliminat singura totul abele dati. Pe de alta parte nici nu vroiam copii pe atunci... sunt sigura ca fetele pot sa iti spuna mai multe. Sper din suflet ca data viitoare sa fie intr-un ceas bun!
Va pup pe toate!


What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Flavia, felicitari pentru baietelul cel perfect, ma bucur ptr. tine
Mari, deja imi imaginez cum o sa fie la tine in casa peste vreo 2 ani cand o sa inceapa alea mici sa vrb:)), daca ele stau la shuete de pe acum.
Mirelush, cred ca dupa primul ciclu ai putea lasa protectiile la o parte ...si cum o vrea Dumnezeu, ca si eu imi faceam griji prin noiembrie sa nu raman, ca mai am de asteptat o luna, si de atunci am mai trecut vreo 2 luni si tot nu raman...asa ca e tot cum vrea domnul.
eu is ziua 28 cu simtome din ce in ce mai mari de CM.....m-am suvitat aseara, is mai mult blonda decat satena, ii place sotului, dar se pare ca starea mea e cam aceiasi...mai ale ca m-am enervat nitel si la servici...asa de dimineata....dar speram sa ajungem la munte pe perioada buna luna asta si sa venim 3.
Va pup pe toate fetele dragi mie si mai vreau sa vad macar II , daca nu mai multe

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Gagici ce faceti?.....ce-i cu linistea asta pe aici?
mie imi vine sa fug pana la farmacie sa iau un test si sa termin cu tot stresul asta, dar tare imi este frica si de o dezamagire, ptr ca am dureri de burta din ce in ce mai mari......, si normal imi vine la 29-30 zile,......oare ce sa fac?
pupici ca v-am zapacit

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Pentru fete stresate dupa chiuretaj: daca sarcina s-a terminat cu un avort spontan cu sangerari dupa chiuretaj e posibil ca sangerarile sa mai continue 1-2-3 sau chiar 4 saptamani si abia apoi organismul sa reintre in normal, sa ovuleze si sa apara prima menstra. Daca sarcina s-a terminat prin oprirea din ev a fatului dupa chiuretaj e posibil sa fie o mica perioada de sangerare imediat sau la cateva zile si apoi menstra sa vina la 4-6 saptamani.
Spun asta din experienta proprie, dar si din ce am observat din ceea ce mi-au mai povestit si mie alte fete care au trecut prin situatii similare, asa ca fiecare organism reactioneaza diferit fct si de cum s-a incheiat sarcina, fct si de marimea fatului dar si de cum a fost facut chiuretajul. Eu dupa prima sarcina (avort spontan) nu am avut un chiuretaj prea fericit (nu condamn dr care l-a facut) intrucat am facut o hemoragie puternica si dr s-a chinuit 1.5 ore sa ma chiureteze in cond in care am inteles ca in mod normal dureaza 10-15 min. La mine era hemoragia atat de mare incat mai mult aspira sangele decat chiureta. A fost un cosmar, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte. Am avut sangerari dupa aceea aproape 5 saptamani aproape ca la ciclu in primele 2. In mod normal se mai face odata chiuretajul, numai ca eu nu am vrut sa mai aud de asa ceva si pana la urma s-a eliminat tot in timpul celor 5 saptamani.
Legat de cat de repede poti sa ramai dupa: daca organismul se reface complet ( ma refer aici la uter-endometru) se produce ovulatia si o eventuala sarcina se poate fixa pe uterul sanatos. Daca nu s-a refacut chiar daca se produce ovulatia sarcina nu gaseste un mediu propice ptr a se putea fixa asa ca este eliminata prin menstruatia urmatoare. Acestea sunt avorturi emnstruale de care femeia nu este constienta in general. Astea sunt explicatiile are mie mi le-a dat candva dr Azdaser de la CFR 2 si dr Tutunaru. Astfel ca amandoi mi-au indicat ca pot ramane insarcinata inca de la prima menstruatie, ceea ce s-a si intamplat ultima oara.
Le doresc tuturor fetelor care pierd o sarcina sa aiba parte de o sarcina asa cum a fost cea de-a treia a mea: avenit foarte repede si pe neasteptate si chiar daca a fost o sarcina foarte grea si cu multe complicatii finalul a fost unul fericit care acum nu doarme noaptea.
Va pup si sa auzim numai de bine.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput