Sa mai si glumim - de-ale FIV-ului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Am ras de m-am stricat. Abia pot scrie..Foarte bune...sunt nemaipomenite.Unde le-ati gasit?Face bine la psihic

http://lilypie.com/trying_to_conceive.php?e=XiTh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Super tare subiectul. De mult nu am mai ras atat. Eu votez pentru. Este un mijloc de destindere si de a face haz de necaz.
Galuscuta .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Am votat si eu subiectul! Va rog domnilor moderatori sa nu il inchide-ti,aici ne mai inecam si noi amarul in...ras!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Haios subiectul, m-am distrat copios!Fetelor cum fac sa votez si eu subiectul???Help me please!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

KoraPop la inceputul subiectului sunt doua ferestre mici, una cu evalueaza subiectul si un butotn evalueaza. Te duci pe evalueaza subiectk si selectezi numarul de stele si apoi selectezi buonul evalueaza.
Succes

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Daca esti "logata" vezi ca in capatul paginii sus ai rubrica "evalueaza subiect" de acolo poti vota subiectul!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mey fetelor ce simplu era de votat si cand ma gandesc ca de azi sunt membru junior si nu stiam chestia asta...multumesc fetelor, omul cat traieste invata !

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Sunt pt pastrarea acestui subiect, dar si pt umplerea lui, destula suparare si mahnire e dincolo…
Aici mai putem spune una-alta fara sa suparam pe nimeni ca avem chef de glume.

Mey si se facea ca toata lumea eram stransi in fata usii de la FIV, si stateam la coada la usa. Si ma aflam si eu baiat chipes cu femeia mea.
Iar doctorita deschidea usa, lua urmatorul borcan de pe raft si citea de pe eticheta : Galuscuto, da-da, tu cea cu gura pana la urechi, inauntru, si mai repede ca nu stau toata ziua pana termini tu sa te miri. Si-apoi M_Oana, si Kora of course, dar pe ea o dadea imediat afara, ce este la alta clasa, alt profesor.
Asa, si eu cu ceilalti baieti stam plini de emotie pe hol, cu spaima mare si grozava in suflet : o fi borcanul nostru, a inteles bine doftoru numele, caci popesti si ionesti sunt multi, ahhh, hiuuu, se auzea de la bucatarie, am crezut ca se aude zgomot de borcan spart, imi si vedem viitorul pe jos. Of, o fi si femeia mea atenta sa nu incurce astia borcanele ? Ca altadata nu ma mai prind astia cu borcanul in mana la usa ca milogul in vinerea mare in usa bisericii, umulit si cu ochii in pamant. Macar atata sa faca si ea, sa se uite bine sa nu patim ceva, ca la cat m-am chinuit…toata ziua da barcanul, ia borcanul, ce-s caine ? Inca nici cainii n-au asa tratament.
Au si inchis usa, nu am apucat sa vad nimic. O fi tot acolo ? Ce sta atata ? Le povesteste, ce le zice ? De mine, normal. Of, nu mai iese o data. Sta acolo de… 5 min numai ? Poftim, mi s-a stricat si ceasul. Cred ca e de cateva ore cel putin. Ma mir ca mai este soare afara. Ar fi trebuit sa se fi innoptat deja. As iesi la o tigare, sa ies, sa nu ies…Mmm ce-ar merge o bere…De fapt un whisichi, sa ud momentul caci ea n-are voie. Mai dar sta, nu se grabeste deloc, si la munca arde biroul de treaba.
Nu ca m-as plange, dar stau asa degeaba, macar de mi-ar fi spus dinainte, dureaza 5 ore, imi luam si-un scaunel.
???7 MINUTE ? Ma lasa vederea, este clar, trebuie ochelari, am si imbatranit. Io fi pus pe toti embrionasii sau ne pacalesc ? Poti sa stii ? Mititica mea probabil ca nu vede nimic, daca-i pun mai putin cu unul, stie ea cati baga astia ? Ca se aud o gramada de lucruri. Ma trezesc peste 20 de ani cu un tanar din alta tara de-si cauta tatal biologic. Io ce vina am ?Ma crede ? Nu, zice ca l-am donat, ce ma fac? Sa io spun doctorului in fata : asculta, stiu ce ai de gand, dar cu mine nu tine, scoate cutiuta ! Nu, prea moale, trebuie sa fiu mai ferm. Uf, ma trece o p…re, fac pe mine nu mai pot. Mai dureaza ? Aoileu, s-o fi intamplat ceva, precis, i-au gasit vreo bolicica, de ce nu vine nimeni sa-mi spuna i fata adevarul ? Sunt barbat, rezist la orice. Simt cum mi se umplu ochii de lacrimi, cred ca o s-o sun pe mama. E femeie, stie mai multe. De ce n-am adus-o si pe ea ? Doamne-Doamne-, ajut-o te rog !
Hopa, se deschide usa. Cine iese ? Inima imi bate mai tare, este ea, iubirea mea, frumoasa ca o zana, frumoasa si ce fericita e! Imi vine si mie inima la loc, si pornesc voios dupa ea. Sunt si eu cineva ! He, poate data viitoare, cine stie, sunt si eu cu ea cand ne concepem copilasul, la noi in patut!


Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

sheri - esti tare de tot

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Vin si eu la votare, nu inchideti urnele, dar mai am de zbenguit prin alte directiuni si vin sa votez cu distractiunea, ca in vremurile de odinioara (veteranele stiu unde arunc buzduganul)..............

Mergi la inceput