ENDOMETRITA-ajutor!

ENDOMETRITA-ajutor! | Autor: lorelai_lorelai

Link direct la acest mesaj

Dragele mele doamne, spuneti-mi va rog care dintre voi s-a confruntat cu aceasta problema:de cativa ani incerc sa raman insarcinata, am facut inclusiv cateva stimulari cu clostylbegit apoi cu menogon la care am reactionat ok exceptand endometrul(4 mm in z10).Acum am facut o histeroscopie diagnosticala si mi s-a spus ca as avea o endometrita. Stiu ca asta se formeaza datorita infestarii cu anumiti virusi sau germeni.Ideea e ca nu am nicio problema de natura bacteorologica deoarece mi-am facut toate testele. A intampinat careva asemenea probleme???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

lorelai, uite ce am gasit. tu n-ai facut analiza
de chlamydia? ma pui pe ganduri...
dar dr nu ti-a explicat? se depisteaza numai la histeroscopie?
ti-a facut ansetezie?
te pup
ai grija de tine.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

uitasem sa pun link-ul...
http://www.info-portal.ro/articol/nicolas-favre/1837/1/endometrita/

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Multumesc mult danotino.Da , am facut-o dar asta vara. Saptamana viitoare o sa o repet. Nu inteleg de ce m-a trimis sa o fac la acelasi laborator(la med life).Ma gandeam ca poate era mai bine daca as fi facnd-o la un alt laborator ar fi fost mai indreptatit.
Dr mi8-a spus (cel ce mi-a facut histeroscopia9 ca am o inflamatie a mucoasei uterine ,adica un endometru de "un leu 50"(citez) si ca presupune ca din cauze hormonale.Dr meu ginecolog (specialistul in infertilitate)mi-a dat doar sa repet testele microbiologice si a fost foarte negativa in ceeea ce priveste posibilitatea de a avea bb. A zis ceva de genul"o sa va dau un medicament.....-nu am retinut, ceva cu S-...iar in conditiile in care nu se rezolva aces endometru, nu aveti nicio sansa"

Mergi la inceput