Intrebare

Intrebare | Autor: sheherezada

Link direct la acest mesaj

Daca eu sunt insarcinata in trei saptamani si mi-am dat demisia (fara sa stiu acest lucru!) urmand ca ulterior sa ma angajez la o alta firma,ce trebuie sa fac pentru a putea beneficia de concediu de ingijire a copilului si de toate celelalte drepturi?Sau trebuie neaparat ca cele 12 luni sa fie lucrate la aceeasi firma?
Multumesc.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ce veste buna sheherezada..sa fie intr-un ceas bun.
Dupa cate stiu eu nu e nevoie sa fie la aceeasi firma cotizatia.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

acina inapoi.Sper din suflet sa fie in regula si sa nu am probleme.Dar parca totusi m-as simti mai in siguranta daca as avea o certitudine.

sheherezada

Mergi la inceput

Chiar nu stie nimeni sa ma lamureasca?Trebuie neaparat sa nu fie nici macar o zi intrerupere?

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Legislatia actuala se refera la 12 luni asigurate in contextul in care sunt 12 luni fiscale adica sunt supuse impozitului pe venit si/sau asimilate veniturilor din activitati impozabile chiar daca unele sunt scutite de impozit prin efectul legii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Saru`mana pentru raspuns.Da pot sa zic ca nu am inteles nimic?Ce inseamna asta pentru mine?Voi fi afectata in vreun fel sau nu?
Multumesc.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

adica important este sa ai 12 luni de cotizatie nu conteaza unde deci nu te afecteaza schimbarea locului de munca.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

EU stiu ca nu trebuie sa ai nici macar o zi intrerupere,deci ar fi bine sa iti deschizi cartea de munca cu ziua urmatoare celei in care ti-ai dat demisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Asa stiu si eu...ca nu e admisa nici o zi de intrerupere de la lucru pe cartea de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by caminik

EU stiu ca nu trebuie sa ai nici macar o zi intrerupere,deci ar fi bine sa iti deschizi cartea de munca cu ziua urmatoare celei in care ti-ai dat demisia

Asta e ideea, 12 luni complete, pot fi facute chiar si la 10 firme diferite, important este sa nu fie nici macar o zi pauza.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri.Cred ca o sa incerc sa vad daca pot sa-mi anulez demisia.Ar fi cea mai sigura solutie.

sheherezada

Mergi la inceput