RAMONA BADESCU

RAMONA BADESCU | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Despre ea ce parere aveti? Mie nu mi-a placut la inceput, dar apoi mi s-a parut o persoana plina de optimism care parca iti creeaza si tie o stare de bine! Mi se pare si frumoasa pe deasupra. Aseara am vazut o emisiune, "La vita e bella", cu femei romance care au reusit in Italia. Ramona e plecata de mult si inca vb bine romaneste, pe cand o alta tipa din emisiune era plecata de 7 ani si nu mai vorbea domn'e deloc romaneste, dar deloc...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

"inca vorbeste bine romaneste" asta mi-a placut.

Cum se poate uita limba materna? FITZE...
Parere personala.
Cat despre ea: sa ii fie bine. Nu m-a impresionat deloc... Never.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poate s-a referit ca mai poceste cuvinte care seamana mult cu romana. Vorbeste zi de zi o noua limba care are cuvinte apropae identice cu limba materna. In rest si eu cred ca e aberatie sa uiti limba materna.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

frumoasa, optimista, talentata si...sexy!!!!


Mareea iulie 2006



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lavinai, asa mi se pare si mie!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu am o singura intrebare, ea se lauda peste tot ( prin Italia ) ca era "o Shirley Temple a Romaniei "( am auzit-o cu urechile mele .. deci nu e inventie a presei), ca a jucat in filme de mica si ca sa nu zica cineva ca bat eu cimpii am gasit chiar o pagina pe net unde scrie ca a jucat intr-un film la 5 ani ... Ce film?? Ca eu n-am auzit de ea pina cind a inceput sa scrie presa romaneasca marea minciuna a secolului cum ca s-ar fii maritat cu un BARON .
deci pagina cu pricina e asta : http://www.italiahotel.com/maniladisco/ramona-badescu.htm
si zici: http://www.tg5.mediaset.it/verissimo/schede/scheda_020325174525.shtml
unde spune ca la 4 ani tatal ei a scris primul cintec pt ea si a "impins-o" pe scena

Cristina


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

orice ar fi e tare frumoasa.
arata f bine si imi place ca rade tot timpul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

crista-s, ea chiar s-a lansat de mititica cu cantatul, poate mai tarziu s-a ocupat de altele. Avea un cantece cu care s-a lansat cand era mititica care incepea cu : "Sunt Ramona din Craiova/ si-am venit sa va incant etc.." Era un fel de tip top pentru anii 70. Plus ca incepuse o moda cu numele Ramona, din cauza ei, era o dulce!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Oricum e cunoscuta, dintre toate e singura cunoscuta cu adevarat aici. Dar nu e asa iubita cum crede ea, tocmai din cauza a tot ce zice ..una dintre aberatii asta ca era "copil minune" .. eu am auzit de Veronica, de Maria Mirabela .. astea erau copii care faceau filme .. dar nu de ea.. Chiar as vrea sa stiu in ce filme a jucat in Romania . Si mai ales de la 5 ani ... Aici la tv in interviu a spus ca ea in Ro e pensionata si ca pensia ei care e foarte mica o da nepotului ca "bani de buzunar" ma gindesc ca e la pensie pe caz de boala .. ca altfel poti avea tu vechime dar daca nu ai si virsta nu poti iesi la pensie.. asta stie oricine a studiat un pic legea. Apoi ca sa ai vechime de la 5 ani inseamna ca ea pe vremea lui Ceasca avea carte de munca ... iar eu iar stiu ca nu puteai sa muncesti cu carte de munca pina la vreo 13-15 ani ... Erau alea 8 clase obligatorii .


Asta e... draguta, arata bine ... dar ar trebui sa aiba mai multa grija ce spune.
Fata de Bambola Ramona (alta Ramona ) si alet ilustre necunoscute .. ea macar e intradevar celebra...


Cristina


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mie imi place de ea.
E foarte frumusica, arata bine si la corp, cu tot fundul ala mai rotund. Si intr-adevar parca debordeaza energie si ride mereu. Am vazut-o si in emisiune la Nasul pe B1TV si are si ceva in cap. Vorbea foarte frumos si elevat.
E talentata si si-a construit o cariera frumoasa, bravo ei!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si mie imi place de ea. Stiu si eu ca s-a lansat intr-adevar cand era f. mica cu niste cantece pentru copii mi-o amintesc pe la tv pe la niste festivaluri, dar de filme nu prea imi amintesc. Apoi imediat dupa revolutie a plecat in Italia am vazut in anii '90 un videoclip cu ea la tv (cu un cap de papusa daca va mai amintiti) si apoi gata nu am mai auzit de ea prin Ro pana a venit sa prezinte Cerbul de Aur anii trecuti. Ceea ce vreau eu sa le intreb pe fetele din Italia sa ne spuna daca este adevarat ce am auzit intr-o vreme ca a facut filme sexy-porno prin Italia in primii ani cand a ajuns acolo?? Sau e doar un zvon lansat de binevoitori?...

In legatura cu emisiunea de aseara de pe Antena1 am vazut-o si eu si intr-adevar dintre cele 5 tipe prezentate (Ramona Badescu, Ramona Bambola, Cristina Spatar, Kitty Cepraga si inca una al carui nume nici nu il mai stiu) cred ca ea este cea mai cunoscuta in Italia, celelalte isi dau doar aere de mari vedete.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput