Lista crese/gradinite de stat/particulare Brasov

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka_km

Salut!
Eu tocmai am vizitat gradinita Kiga din Brasov si este foarte frumos. Este o gradinita in limba germana situata chiar in centrul orasului, respectiv in Schei. Foarte important este ca primesc copii incepand de la 2 anisori.Tarifele si alte detalii le gasiti pe www.gradinitakiga.ro


Pentru noi ar fi fost foarte folositoare o gradinita in Schei acum 2 ani! Din pacate acum e prea tarziu. Dar vad ca are si after school si ceva cursuri. Pare interesanta.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara_maia spune:

servus, fetelor!
in primul rand, multumiri multe pentru detalii si pareri! se apropia varsta de gradi si ne'am apucat sa scanam am luat la rand gradinitele (e si site'ul acela unde isi au toate din brasov prezentare si contact, asa ca nu a fost greu)si am ales una...ce bine ar fi fost sa putem alege mai multe am pornit devreme, desi inca nu aveam trei anisori. primele zile au fost mai grele, caci era ciudat ca mamai pleaca fara Mara, dar ne'a placut tare si ne simtim bine. acum vorbim putin in engleza
la cat de greu a fost sa alegem o gradi (caci cu greu iti lasi copilul intr'un loc pe care l'ai vazut cam o ora in perioada scanarilor), acum ne bucuram de alegerea facuta. papam tot (lucru care mi se pare foarte important, caci tu stii ce e sanatos, nu copilul care vrea mereu dulciuri)
gradi e intr'o zona excelenta, langa padure, e curat si nu e poluare, au curte plina cu flori,o casa noua dar cocheta, parca iesi complet din nebunia Brasovului. copiii au activitati serioase (mi'au si dat educatoarele dosarele ca sa ma conving ce face puiutul). fetele mi se par niste dragute, fiind capabile sa se coboare la nivelul lor cand se joaca, dar sa ramana persoanele adulte cand invata. mi se pare mie ca Mara nu prea mai are crize de ciuda cand ii spun ca nu are voie ceva??

lui mamai nu ii place naveta (desi Mara e incantata), gradi fiind aproape de centru (noi stam in Noua, si lucram pe calea bucuresti), dar nu le poti avea pe toate, nu?

pupici multi la puisori!! si pentru mamici care inca nu sunt hotarate sau sunt nemultumite http://www.gradinita-pinocchio.ro/despre.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefi77 spune:

Buna mamici si pitici,

Noi suntem multumiti de gradi a noastra, este locul unde Stefanut merge cu placere, se simte in siguranta si mai ales ii plac patuturile si paturicile de la nani! :D
Este sensibil si din pacate daca un copil are mucusori, vrea si el imediat. Ma cam oftic pt ca pierde mult din activitati, dar "ce nu-l omoara il intareste", zice o vorba din strabuni! Facem cure cu Bromho-Vaxom si speram ca va trece cumva si sezonul rece.
Ingrijitoarea e "prietena" lui buna, ii place sa o imite cand face curat la papuceii din raft sau cand sterge mesele dupa papa!
Se vorbeste mult germana, el inca nu vorbeste nici romaneste dar curand va incepe, Doamne Ajuta!
Educatoarea il iubeste si o iubeste, cand se vad sunt putin "geloasa" dar si incantata ca se bucura unul de celalalt. Pt ca nu vorbeste inca, ii e greu sa spuna cand face pipi, insa inainte de nani are mereu scutec curat, apoi vine tati si il ia dupa somnic..
Daca Stefi ar putea povesti despre gradi ar zice asa:
"Ne jucam muult, avem jucariile asezate pe "centre de interes", a vazut si mami la sedinta cu parintii, e super asa. Cand facem pe bucatarii stim de unde ne luam ustensilele si oalele, cand suntem ingineri ne ducem la locul cu masinute, jocuri de constructii, etc..
Invatam sa facem de toate, sa gatim (cu sortulete si bonetici, sa dam la masina de tocat, sa plantam flori si legume adevarate, invatam despre natura, frunze, anotimpuri, plimbandu-ne mult in parcuri, la Zoo, chiar am practicat un timp sa papam corect apoi am fost la restaurant, mergem la cinema, teatru, seara de povesti, scoli speciale, mergem sa vedem trenurile, la inot, ski, sanius, vara facem picnicuri cat mai multe si mergem in parcuri sau ne jucam si ne dam pe tobogan si leagane in curtea gradinitei..Imi place la gradi a mea!
Mai merg si maine?"
Bineinteles ca in realitate mai sunt si problemute, nu e totul atat de roz cum vede Stefi, insa sunt minore si se rezolva repede. In mare, Heidi e o gradi de nota 10 si sunt incantata ca facem parte din grup. Cel mai mult ma incanta faptul ca ii plimba si experimenteaza mult, iar prin joc cei mici invata si "prind" mult mai mult si mai repede. Educatoarele stiu sa-si impuna punctul de vedere cand e cazul dar stiu sa se coboare si la nivelul lor si sa topaie impreuna cu ei la petreceri sau sa le vorbeasca pe limba si de la nivelul lor cand au o problemuta sau plang.
http://centrulheidi.ro/index.php
si poze:
http://picasaweb.google.com/heidi.luchian

...si-ar mai fi multe de povestit..



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_bv spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine ca sunt noua pe acest site, dar am gasit un subiect care maintereseaza mult si as dori lamuriri. Am un baietel de un an si 4 luni si vreau sa-l dau la cresa de stat in Brasov din toamna. M-am interesat la gradinita de pe Tudor Vladimirescu si la alte 3 crese si mi s-a spus ca sunt deja inscrisi circa 150-200 copii pe cate 30-50 locuri. Din cate stiu, inscrierile oficiale la crese nu au inceput inca si as vrea sa stiu ce fel de liste sunt acestea, listele de "obligatii" si "pile"? Ca se pare ca trebuie sa-ti inscrii copilul la cresa cand te-ai hotarat sa-l concepi, ca sa prinzi un loc. Va rog mult sa ma lamuriti ca mi-as dori sa-l dau la o cresa in zona Tractorul, sau cat mai apropiata. Ce recomandati? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Din pacate nu prea stiu cum e cu inscrierile.
La cea de pe str Prahova, langa piata de la Dacia ai incercat?

Mai e o cresa particulara la Gradinita Heidi, pe str Pictor Luchian in zona respectiva.

Bafta!


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Putina creatie: http://bendismoon.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteleleu spune:

Are cineva copilasul la cresa cea noua nr 8 parca de pe str. Jepilor ?
Vrem sa il dam pe Adrian acolo din toamna ( implineste 2 ani ) si eram curioasa de pareri !
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Buna fetelor,

As avea o rugaminte daca stiti cumva.

As vrea sa imi duc piticul la niste ore particulare de engleza, dar nu singur cu profu, ci organizate si sa fie 4-5 copii o data.

Mi-a spus cineva de helen doron - care in multe orase din tara au centre dar la Brasov nu e deschis din pacate.

Stiti cumva vreun loc de genul asta care sa organizeze cursuri de engleza pt. copii de 4-5 ani?

MErsi mult anticipat.

Dana 30+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

In Brasov cea mai bine cotata e Lexis.E in centru, langa Biserica Neagra. Eu mai stiu si de Magister, pe C.Bucuresti, langa Judetean, dar nu stiu daca primesc copii asa mici si nici la ce nivel se ridica. mai sunt ceva informatii pe la "Clubul brasovencelor", cauta cand ai timp. Succes si bine faci ca incepi asa devreme!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinderella_m spune:

Acum exista crese particulare,un ain Schei,o lata in cartierul Scriitorilor si or mai fi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

daca mai este cineva in zona,vin si eu cu o intrebare.am fost si am facut cererea respectiva pt un loc intr`una din crese,am fost repartizati la cresa nr 4 de pe str Aurora.acum trebuie sa asteptam sa vedem daca avem loc.dar intrebarea mea este:ce parere aveti despre acea cresa?stiti cam cum este pe acolo?vom merge si noi s`o vizitam,dar nu cred ca sunt suficiente cateva priviri....de aceea sper sa fie cineva aici care sa stie cate ceva despre cresa aceasta.multumesc

Mergi la inceput