Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Va rog mult sa-mi recomandatzi si mie un pediatru bun cat mai aproape de zona Bucur Obor.
este adevarat ca nu potzi sa mutzi copilul de la un dr la altul decat de la 6 luni?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by MR.JO

O GRAMADA DE RECOMANDARI,O GRAMADA DE PARERI.AS DORI ,DACA SE POATE SA IMI SPUNETI SI MIE DACA SI UNDE POT SA GASESC UN MEDIC NESPAGAR,SUFLETIST SI PRICEPUT ,UN CABINET UNDE SA NU PLATESC O CARUTA DE BANI PE O CONSULTATIE SI SA NU STAU LA COADA O MIE DE ANI SI O RELATIA DOCTOR-PACIENT BAZATA PE RESPECT RECIPROC SI INCREDERE.AS PREFERA SA FIE IN ZONA TITAN DEOARECE LOCUIM PE 1 DECEMBRIE.



Nu cred ca exista ce vrei tu.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna

Am citit mai mult pe sarite....nu stiu ce sanse am sa primesc un raspuns in timp util...da' incercarea moarte n-are.

Caut (urgent, pentru ca cea mica e deja bolnava) un medic pediatru bun care sa raspunda la telefon oricand si cel mai important care sa vina si acasa atunci cand nu pot merge cu fetele la consultatii.
Am renuntat la pediatra fetelor (desi fisele le am in continuare la ea) de mai bine de un an, preferand Medlife-ul si pe d-na doctor Marcu. Insa nu cred ca am facut o alegere prea buna, desi la inceput am fost incantata de ea, faptul ca trebuia sa merg atata amar de drum pana la cabinet (ultima oara am facut 4 ore dus-intors), faptul ca au scumpit enorm de mult consultatiile (150RON pentru ambele fete), faptul ca de fiecare data cand mergem la consult ne mai intoarcem si cu alti microbi, si faptul ca imi pune aceasi placa la fiecare consult (care intre noi fie vorba, pentru 150 RON ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute!!) m-a facut sa renunt si la ea.

Asa ca acum sunt in situatia in care fata e bolnava si nu stiu ce sa fac. La pediatra veche nu mai vreau sa merg (n-am mai fost de-o caruta de vreme la ea, si nici nu e tocami ce caut), pe la medlife am zis ca nu mai calc.....si nu stiu incotro s-o iau. N-as vrea sa ma reped la camera de garda cu ea.....asa ca HEEEELP.

Caut un pediatru urgent, care sa vina acasa sa o consulte, eventual maine (ca azi e prea din scurt) si la care sa imi pot muta si fisele (dar nu obligatoriu).

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelag75 spune:

Multumesc mult ca ai lasat aici adresa si nr. de telefon pentru a contacta medicul pediatru.
Ne-ai scos dintr-un mare impas. Chiar nu stiam un pediatru bun in oras.
Sanatate tuturor!

quote:
Originally posted by CRIXIA

Constanta:
Dr. Carmen Dumbrava - Spitalul Judetean- Urgenta copii
sau
Str Bogdan Voda, nr 11, tel 511330 zilnic(L-V) 15-18.


Noi suntem pacientii acestui medic inca din prima zi, iar pe DC mai sunt cativa membri care pot spune cat de mult se implica in aceatsa meserie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

florescuf

Incerc sa gasesc un medic pediatru pentru copilul meu insa am observat ca nu se gasesc asa usor. Deoarce nu am masina cautarile mele se limiteaza la Secotrul 6 (Militari + Drumul Taberei) sau la medici care sunt dispusi sa se deplasesze la domiciliu.
Ar fi interesant ca cei care au cunostinte sa recomande medici pediatrii. Astept cu interes raspunsurile voastre. Multumesc


mirela alina

Buna.
Si noi locuim in Militari iar medicul pediatru are cabinetul la Bucur Obor.Nu avem masina dar folosim taxi.Medicul nostru pediatru este d-na dr. Ana Culcer. Daca te intereseaza adresa si nr. de tel.ti le pot da.


Naty

Si noi tot pe Ana Culcer o avem dr. E super, super buna!
Desi e cam departe de voi (si de noi, tot in Dr. Taberei stam) merita sa te duci pana acolo!


Ship

Noi o avem pe Dna. Dr. Jianu, este medic neonatolog tot la spitalul Municipal, este foarte buna si la fel de renumita ca si Dna Dr. Culcer. Ea locuieste in Dr. Taberei, se deplaseaza si la domiciliu (trebuie sa te intelegi cu dansa cum faceti) si eventual poti merge la spital la dansa.
Daca te intereseaza altceva, da-mi un mail.

Succes!


adi_dalma

este buna si Dr. Veronica


florescuf

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Ii rog pe toti cei care pot sa-mi trimita datele de conctact ale medicilor si cateva impresii daca se poate.

Sarbatori fericite,
FLorin


ema.nu.ela

eu ma duc la dr. Cristescu Marcu de la clinica Medlife. super conditii acolo. si e misto ca are program in fiecare zi dim si seara si sambata si duminica. vine si la domiciliu. pt mine e cam departe ca e pe calea giulesti dar ma duc in wk cu sotul cu masina.

consultatia e 50 ron si am inteles ca daca vine acasa e 100. chiar ma gandeam ca mi-ar conveni mai mult sa vina acasa la cat dau pe benzina.

desi are vreo 65 de ani e super si pusa la punct cu toate noutatile in domeniu diversificarii si a tuturor produselor de la biberoane la medicamente...

alt avantaj: nu se face programare. te duci cand vrei si nu dureaza mult ca e super rapida.

ce mi-a mai placut mie: asistenta noteaza cuvant cu cuvant (greutate, nr mese, medicamente, retete, etc) ce spune doctorita intr-un caietel pe care ti-l dau tie. vaccin daca vrei iti fac pe loc dureaza 30 secunde am rams uimita.

n-am chemat-o inca acasa asa ca nu-ti pot spune cum e.
oricum e bine daca ai intrebari sa le pui pe o hartie ca sa mearga repede pt ca ea se grabeste mai ales cand sunt multi copii.


ursuletul

Noi tot la dr. Cristescu Marcu mergem si pana acum suntem foarte multumiti. Avantajul e ca poti sa mergi fara programare (inainte mergeam la Medicover si ma programa dupa 2 zile) si mie imi place foarte mult faza cu caietul in care scrie tot ce trebuie sa faci (tratament, dieta).


miag

Noi suntem incantatzi de Dr. Culcer- dar mergem la ea doar cand avem o problema mai serioasa...in rest, pentru vaccinari, raceli usoare si alte nimicuri..avem un pediatru foarte bun care vine acasa...am optat pentru varianta asta..nu sunt de acord sa-l duci pe BB mic intr-o policlinica/ cabinet..unde intra in contact cu n copii, fiecare bolnav de alt ceva...Te duci cu una si pleci cu un cocktail de virusi...
Mai bine iei un medic care vine acasa...Daca te intereseaza da-mi un pm si iti dau nr de tel al doctorului...locuieste in dr. taberei si noua ne ia 600.000 lei cand vine la noi.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)


ninaM

Buna ziua si La Multi Ani!
Fetelor,v-as ruga,daca se poate,sa-mi trimiteti si mie pe PM sau mail numerele de tel. ale doctorilor pediatrii recomandati de voi si ceva detalii(daca se poate...pret,daca se deplaseaza acasa..)Acum suntem in Romania si as vrea sa-i fac un control puiutei mele....
Va multumesc!
Va doresc un An Nou Fericit si tot ce va doriti!

Mami de Alex(22.12.2002)si de Reina(18.08.2005)


florescuf

Salutare tuturor,
Rugamintea mea , daca nu incalca vreo regula a site-ului, este sa postati si datele de contact ale medicilor.
Cred ca ar fi util ca pe acest site sa existe o rubrica speciala cu medici in care sa se poata adauga : nume, tarif la data post-ului, vine/nu vine acasa, pareri, review-uri din partea parintilor etc.
In felul acesta cred ca am putea sa mai scutim din timpul pierdut cautand un medic pediatru bun.
Multumesc,
Florin


inaioana

Il recomand cu caldura pe dr. Stanciu Adrian. Este un super medic, cred ca cel mai bine il cauti cu Google si vei vedea ca pe orice site pe teme de copii il pomenesc mamicile. Este un excelent diagnostician, lucru foarte important! Lucreaza la Budimex, are si cabinet particular (200 000 lei/consultatie) in zona Rahova, str.Malcoci. Tel: 424 26 26 si este asistent universitar, tot timpul la curent cu ce e nou, super in tema cu tot, nu se grabeste la antibiotice, consultatiile sunt amanuntite...nu stiu ce sa mai zic, eu sunt foarte multumita de el, ma plictisisem de diletanti!

PS sper ca am scris corect adresa si telefonul, ca sunt din memorie. Am sa verific si daca e vreo greseala, o repar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Mickyyy

Cine-mi poate recomanda si mie un medic pediatru bun in Bucuresti, altul in afara doctoritei Marcu, unde se sta cu orele la coada si nu se pot face programari?
Vreau sa merg cu fata la un control de rutina, dar as vrea cat mai repede (maine sau poimaine, cat inca mai e si barbata-meu in concediu) si undeva la o clinica unde se pot face programari, ca n-am nici timp si nici chef sa stau pe holuri sa astept sa-mi vina randul.
Nu stiu daca e o problema reala sau imaginara, dar nu ia cum trebuie in greutate, de fapt nu manaca decat foarte putin, are aproape 6 luni jumate si nu stiu daca a ajuns la 6.5kg (acum 3 saptamani avea abia 6,200, si astea cu indulgenta, ca mai avea ceva haine pe ea cand am cantarit-o). Stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere si e posibil sa fie perfect sanatoasa, dar pentru linistea mea vreau o a doua parere, asa ca astept recomandari.

PS: Asa cum exista liste cu medici ginecologi si discutii despre spitalele si doctori unde am nascut as propune sa fcem si liste cu medici pediatri si spitalele si de pediatrie, ba chiar mi s-ar parea mult mai utila, cred ca nu's singura care cauta un pediatru bun si nu prea gaseste multe subiecte si recomandari pe forum. Plus ca la ginecolog mergi maxim 9 luni regulat, pe cand la pediatru mergi ani intregi.


crinuta

Dr Calapod de la Medicover Victoria.


crinuta

Ah, acum am citit ca vrei zilele astea.
Noi mergem pe 4 dar am facut programarea cu o saptamana inainte, cam atata dureaza.


tunitza

Dr.Oraseanu de la spitalul Grigore Alexandrescu.


Mickyyy

crinuta, merci, dar intr-adevar, as vrea sa merg cat mai repede la control, ca dupa ce-o sa incepem amandoi serviciul va fi aproape imposibil.
tunitza, din cate stiu eu la spitale nu se pot face programari, sau ma insel? Daca are cumva un cabinet sau ceva de genul unde se pot face programari ar fi super ok, dar asa, sa colind prin spital sincer nu am timp .

chiar nu mai imi poate recomanda nimeni nimic?


crinuta

In cazul asta nu-mi vine in minte decat Marcu de la Medlife, unde se merge fara programare, insa, eu nu o recomand. Mie nu-mi place deloc, nici ca medic nici ca persoana.



CristinaT

iti scriu pe e-mail, nu stiu daca pot scrie aici.


daniella4

Si eu am auzit lucruri bune despre dr. Orasanu


gio

Eu il recomand pe dr Stanciu, are si cabinet particular si mai mult de 15 minute nu am stat niciodata. Noi mergem de peste 2 ani si suntem mai mult decat multumiti. Nr lui il gasesti daca dai o cautare pe forum. Daca vrei detalii iti trimit pe Pm, numai ca eu intru mai rar.


crinuta

Ce ai facut pana la urma Mickyyy? La ce pediatra ai fost?


radu.

Dr. Stanciu vine si acasa ?


CristinaT

Nu vine niciodata acasa.


diadaniela

Dr Stanciu e cel mai bun.


lbelciug

Vreau si eu info despre dr. Stanciu. E cumva prin Rahova cabinetul lui? Recomanda cumva si tratamente naturiste?


dorinoasa

Il recomandam cu caldura pe dr Stanciu. Profesionalism si rapiditate. Cabinet particular - tel 4242626

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

sirimie

Cit dureaza consultatia la Dr Stanciu? (inteleg ca maxim 15 minute se sta la coada..)
Se fac programari?

Multumim frumos!


MihaT

Maine merg si eu la DR STANCIU ca am auzit ca este f. bun va intreb in afara de consultatie am auzit ca este 200de mii mai ii dati ceva?


diadaniela

Nu ii mai dai absolut numic.


inaioana

Absolut nimic, ca e cabinet privat. Iti da si bon de casa! Serios!
Sa ne spui si noua cum ti s-a parut! Fiica-mea a plans dupa ce am plecat vreo 20 de minute ca mai vroia acolo!

Apropo de asta, eu am fost la el inainte de Craciun si au fost niste neni cu oarece cadouri de Craciun pe care le-a primit. Acuma..nu stiu de fapt in ce relatii era cu aia, poate erau vecinii de palier, habar-n-am , dar vreau sa va intreb, e cineva care sa ii fi facut vreun cadou cu vreo ocazie?


MihaT

Am fost la DR.STANCIU azi.Foarte de treaba,iti raspunde la orice intrebare,consulta copilul si apoi te intreaba el despre copil si iti explica cu calm.Consultatia nu dureaza mai mult de 20-30min.Se fac programari la tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Despre pediatrii de la Euroclinic aveti ceva pareri? Acestia (acestea, ca-n numai doamne) sunt:
Bejan Corina
Mirica Cristiana
Petran Elena
Runcan Maria

Stiu de d-na Mirica ca este ok, dar de celelalte nu stiu nimic si nici nu am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

ce stiti despre dr orasanu, de la grigore alexandrescu?
a fost cineva la el? cum e?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by anda74

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by anda74

Eu o recomanda cu cea mai mare caldura pe dr pediatru specialist DANIELA TAROPA ,de la policlinica Vitan.Noi suntem la dansa din prima zi de cum am sosit acasa.Alex are acum 1 an si 2 luni,timp in care dumneaiei a venit acasa lunar,ne-a vaccinat,ne-a recomandat cele mai bune tratamente,iar despre sfaturile de a ne face mari numai spun...alimentatie,jucarii...etcNoi ii multumim ca exista,ptr ca numai o mama la primul copil si fara ajutorul celor mai varstinici ,stie ce inseamna sa intri in panica,iar cineva sa te incurajeze si sa-ti spuna ca toate mamele trec prin asa ceva




Este intr-adevar o foarte buna profesionista si un om de exceptie!
Eu am lucrat cu ea, am fost colege cam 2 ani de zile. Dar ma feresc sa mai fac recomandari pe forum, pt. de obicei sint considerate subiective, fiindca si eu sint tot in bransa. Gresit! Pe cine nu merita, nu recomand!

Sanatate multa piticutilor!




Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica




imi pare tare rau de recomndarea facuta,dar niciodata nu voi mai face recomandari pe nici un forum...am avut mare dezamagire din partea dnei dr...pe langa lipsa deontologiei profesionale,multa superficialitate si rautate...ceea ce nu caracterizeaza aceasta meserie,dedicata omului...sunt multe de povestit cu privire la competenta si profesionalismul dumneaei...





SUBSCRIU!!!!
si noua la inceput ni s-a parut super...pe parcurs insa, nu venea cand o cheman, intarzia foarte mult, nu raspundea la telefon...iar noi nu suntem parinti isterici, care sa o cheme pentru nimic mai mult decat atat, locuim in blocuri alaturate, deci nu era prea mare deranjul..
ultima data mi-a vazut Bia la 6 luni, am refuzat antirujeolicul la 7 luni si am chemat-o saptamana trecuta...in ziua cand trebuia sa vina, dupa ce trece ora programata, o sunam noi; cica avea o urgenta si chiar vroia sa ne sune. Bine, amanam. In ziua urmatoare nici macar nu a mai raspuns la telefon

Imi pare rau ca scriu astea despre ea, pentru ca initial mi-a facut o impresie buna..Acum nu ne ramane decat sa o schimbam, pentru ca nu o chemam la noi la cafea, ci sa vada un copil de cateva luni..care mai e si racit

fetele, numai bine!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam




Si eu subscriu la opiniile acestea de dezamagire in privinta Dr. Taropa!!!Eu i-am spus personal la telefon cit de cumplita mi-a fost dezamagirea!!!

Mergi la inceput