Fetele din America (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

La multi ani fetelor, Mosul sa va aduca multe cadouri (daca ati fost cuminti), An Nou fericit si toate cele bune in 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

ce va grabiti asa, dragelor? eu abia am facut ochi dupa ce-a crapat de solstitiu si voi ati inceput plugusorul?
in primul si-n primul rand, cum stau fetele din ny? cu ce-ati ajuns azi la fabrica? c-am vazut niste poze de horror cu masini prea multe pe poduri prea stramte, biciclisti, patinatori viteza, triathlon si alte bucurii de iarna.
in al doilea rand si in spiritul deja obisnuit, cine a facut primul toate cumparaturile alimentare si nealimentare si macar listele cu bucate pentru masa de craciun? sa ne mai inspiram si noi un pic, sau sa ma mai inspir si eu un pic, ca am atatea in cap si nu stiu la care sa renunt.
bubilica, greu la deal cu doi prunci mici? lasa... te obinuiesti tu... sau ei.... trebuie sa cedeze unul pana la urma, de obicei noi, ca suntem mai mari si mai destepti. la mine, cand a plecat mama, cea mai mare problema am avut-o cu somnul, de unde piciulica al meu dormea cate 3 ore continuu, uite ca la mine nu vroia decat cate 10 minutele la fiecare doua ore. :-)

crismir, gradinita (kindergarten) aici inseamna un fel de an pregatitor in Ro, unde se merge dupa ce implinesti 5 anisori. la restul ii zice daycare si primeste copii as mici as 6-8 saptamani, sunt grupe pe varste. cat are copilasul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Va urez si eu Craciun Fericit, sanatate noroc si fericire pt anul 2006 si sa ne cititm, auzim cu bine in noul an.

kim222 la multi an, sanatate, noroc si feriicre alaturi de cei dragi




Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole mami lui Julian

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate



Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna fetelor...hai ca intru si eu pe aici din rara ipostaza de acasa...nu am reusit sa merg la servici de 2 zile...ieri din bunavointa shefului si azi din imposibilitate. Am stat la coada la tren (LIRR) 2 ore si jumatate intr-un frig nebun dupa care am renuntat si am sunat la servici ca io nu mai poci!!!!!! Le-am spus ca vin miine pentru vreo 2 ore sa-mi termin un raport (nu am softul necesar acasa) si in rest traiasca telecomutingul...forward la telefon acasa si e-mailuri la greu...asta este. Mai grav este ca am bilete la teatru diseara (divinul Gabriel Bryne) si am facut vreo 2 contigency plans pentru intrarea in Manhattan....sper ca-mi va merge figura.

Magazinele sint goale (am cautat o nenorocire de GPS de mi s-au scurtat picioarele). Am comandat initial pe internet dupa care mi-ai spus ca pe backorder...apoi am luat la puricat vreo 8 magazine...sold out...am gasit intr-un sfirsit la Circuit City...


Eu va pup pe toate cu drag si Craciun Fericit.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Eu zic LA MULTI ANI inca de acum, ca cine stie ce se iveste intre timp si ma trezesc cand e prea tarziu, inainte de Paste...
SARBATORI FERICITE SI UN CRACIUN VESEL, PLIN DE PACE SI BUCURII !!!
Sa fim sanatosi cu toti, sa intram in noul an cu zambetul pe buze si cu speranta in suflet, sa fim mai buni, mai intelegatori, sa iubim mai mult si sa judecam mai putin !!! Nu stiu daca astea erau pentru mine sau pentru voi toti, dar sa va dea Domnul de toate si sa fiti fericiti alaturi de cei pe care ii iubiti!!!
LA MULTI ANI !!!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sexy spune:

Buna seara tuturor!
Ma poate ajuta cineva cu o ?
caut o familie din Seattle WA cu numele de LUCA VASILE SI PE SOTIA SIMONA.Daca cineva din voi locuieste prin apropiere va rog sa-mi trimiteti un mp.
Va multumesc si va doresc un craciun si un an nou fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Lai la NY e jaleee.. azi in nu0s cate ore a recuperat al meu cozonacii si certifucatul romanesc de nastereal brotacelului... eu am renuntat la NYC si pazit Long Island-ul, pruncii si Dc-ul

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

fetele, sa aveti un Craciun fericit, imbelsugat, cu daruri multe si frumoase si cu multe bucurii.

Andreea, e jale la NY, a batut vant socialist dinspre francezii tai printre crapaturile de la usile democratilor, cred :-)), altfel nu-mi explic cum e posibil asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:



Ma urmaresc grevele mey.. A fost greva o luna si la Marsilia...imi ajungeau studentii la curs random si ii primeam ca na nu era vina lor...
Acus si-n NYC... sunt frustrata.... !!!! Banui ca vor sa ma vindece de dorul de US de-mi fac asa pocinog in vacanta!

Craciun fericit inca o data tuturor si veselie!



Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fetele, s-au facut cozonacii personali, si prajitura cu crema de lamaie, precum si piftiile. Maine vin sarmalele la rand. Tuica inca nu am scos-o, sa terminam baremi pregatirile. Petrecere frumoasa la toata lumea!

Mergi la inceput