Copii din 1996 (4 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Brenda,

cred ca cel mai usor costum de improvizat ar fi de Pirat. Pantaloni negrii bermude, un tricou mai lalau rosu, o esarfa la cap, un patch la ochi, si gata.
Mai de fetitza, nu stiu ce sa-ti zic, ca la domnsoare nu prea ma pricep. Si fetele pot fi pirat, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da,nu e rea ideea,insa de aseara ne certam non-stop,ca ea vrea sa se duca imbracata normal,ca la o onomastica sau la altceva.....
Week-end placut,fetele!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am pus poze de la carnaval.

brenda, Dianei ii place sa fie mereu Alba ca Zapada. E adevarat ca stiam mai din timp de carnaval si faceam rochita adecvata.

Sanca, la Natural Museum am fost si noi, ne-a placut T-rex! Am vazut si doua show-uri 3D dar nu au fost cine stie ce...unul era in legatura cu T-rex, al doilea cu viata din ocean. Ne-a parut rau ca n-am reusit sa vedem tot muzeul, cred ca ai nevoie de 2-3 zile pentru asta! Petrecere placuta!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ne primiti si pe noi?
Robert e nascut in 1997, dar parca nu prea sunt copii din 97. Am deschis si un subiect de 1997, dar nu prea scrie lumea acolo
Vacanta pacuta puiutilor vostri!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mihaela,multumesc!
Pina la urma ne-am imbracat necostumat,ca,deh......incep fitzele la virsta asta.Si evident ca a plecat cu scandal de acasa.
Fetelor,am terminat cu casa pina la cel mai mic amanunt.Mi se luase de atita brambureala si simteam ca n-o sa mai termin.Simbata le-am asezat in sfirsit pe toate,mai am doar sa frec covoarele cu Biocarpet,ca n-am mai avut cum sa le spal pe frigul asta,la primavara.Dar in fine am scapat.....
Andra,asteptam impresii....
Sanca,povesteste-ne de halloween,poate invata si ai nostri romani cum si ce trebuie facut,ca noi importam,dar nici macar nu ne obosim sa fim in ton cu originalul.
Ana,mai traiesti? Macar doua rinduri scrie-ne si noua.....
Gabi,bine ai venit printre noi,nici eu nu eram "adecvata" acestui subiect,Diana e nascuta in '95,dar fetele m-au orimit cu caldura si e tare bine aici.

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Astazi e Halloween!!!
Americanii incep cam dupa 21 Septembrie sa decoreze casele de Halloween. Pun fel de fel de ornamente pe gazonul din fatza casei - pietre de morminte, monstrii de plastic, vrajitoare pe maturi sau sperietori de ciori, panze de paiajen. Altii fac fantome, din pugi mici albe, in care baga o mingie de tenis, si le leaga la gat si le atarna in pomi.
In noaptea de Halloween, toti copii se imbraca in costume si merg din casa in casa, la colindat. Bat la usa si zic "Treat or Trick" - adica trateaza-ma sau pacaleste-ma. Partea haioasa este cand mai vine la usa cate un adult imbracat in costum si baga copii in sperieti. Alti americani care nu vor sa fie deranjati lasa castronul cu bomboane la usa, cu nota sa se ia o singura bomboana de copil. Altii nu aprind luminile, ceea ce inseamna ca nu vor sa primeasca "costumatii," sau pur si simplu nu deschid usa.
Unii isi imbraca si cainii in costume.
Majoritatea companiilor au concursuri pentru angajati. Eu am fost imbracata in costum numai 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai vedeti? De aici si pina la ce facem noi aici,e cale lunga!


BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

E frumos de Halloween, dar nu stiu daca mi-ar place sa fie si aici. Si asa de craciun, anul nou, pasti vin colindatori, copii mai mici, mai mari, mai albi, mai colorati, mai curati, ami jegosi, pirande cu prunci in brate, personal mie nu-mi mai lipseste inca o ocazie sa-mi sune tot felul de straini ciudati la usa.
Insa mi-a placut cum s-a organizat Valentine's day la scoala. Invatatoarea i-a pus pe toti sa deseneze ceva unui copil de sex opus din clasa. Robert i-a desenat unei fetite niste inimioare, insa a primit desen de la alta fetita, si era un pic derutat Asa ca i-a desenat si ei ceva "romantic"

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ieri dupa ce am ajuns acasa de la servici am plecat cu mic cu mare la colindat. Am mers la casele noi construite in cartierul cel nou, ca sant mai aproape unele de altele, si acopeream mai multe usi in timp record. Problema a fost ca au fost si altii la fel de inspirati ca si noi, iar pe la ora 19, au inceput sa apara in usi "sorry, nu mai avem bomboane" . .. Am traversat strada si am pornit-o pe langa casa noastra, unde toti ne primeau cu bratele deschise si ne umpleau cosurile cu bomboane ca nu trecuse nimenea pe la ei, si vroiau sa scape de bomboane.
Sambata o sa se faca concurs, sa vedem care a luat mai multe bomboane - Elliot sau Matei. Se face numaratoarea, sortarea, iar eu imi voi cere partea de Almond Joy (sant niste bomboane de ciocolata cu coconut inautru . .. )
Am reusit sa citesc prima carte pentru copii. Spy X. A trebuit sa faca Elliot un raport dupa o carte, si am vrut sa-l testez daca a citit-o. Asa ca vrand, nevrand, iata-ma inapoi in clasa a 4 a la literatura pentru cei mici . . . E bine ca am putut sa o termin in pauza de masa, si la servici. L-am testat, si o citise cu destula atentie. Am fost chiar placut impresionata.
De Valentine Day aici se duc mici felicitari, dar la toata clasa, si la baieti si la fete, chestie care mi se pare complect aiurea.
Se fac mici petreceri in clase cu prajituri. Poate ca dupa scoala elementara or sa se schimbe lucrurile. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dragelor!
Am sosit aseara pe la 9 seara.Drumul a fost destul de obositor mai ales ca am avut de parcurs 500 km.Am plecat vinerea trecuta pe la 10 dimineata si am traversat Valea Oltului pe la amiaza.Doamne ce frumusete mi-a fost dat sa vad,o adevarata explozie de culori imbraca muntii de sus si pana jos,ceva superb,imposibil de descris in cuvinte.M-am bucurat din plin de fiecare bucatica a drumului,avem o tara tare frumoasa.
Am ajuns la Simeria pe dupa amiaza asa ca am pus si noi un pic osul la treaba caci toata lumea trepida de emotie si de nervi.
Obiceiurile de nunta tare frumoase,dar cu mult diferite de ale noastre,ei sunt mai traditionalisti si a iesit totul foarte frumos insa cred ca a fost si foarte obositor.Ce m-a impresionat a fost felul in care toti vecinii s-au mobilizat sa-i ajute pe parintii baiatului in organizarea nuntii.Baietii,prieteni ai ginerelui au impodobit scara blocului si intrarea in bloc si in casa cu baloane,crengi de brad ba chiar au pus o placuta cu Bine ati venit la intrare.
O vecina facea ciorba pt musafiri,alta facea la ea acasa sarmalele,o alta umplea figiderul cu salate si pasta de peste.Toti vecinii au pus dormitoare la dispozitie pt musafiri sositi din alte orase.Ce mai,a fost mobilizare generala in tot blocul.
Verii mei de la Cluj au sosit pe la pranz cand a inceput nunta si ne-am distrat de minune,am dansat toata noaptea si am ras,a doua zi aveam picioarele umflate de nici adidasi nu ma mai incapeau.Am stat pana dimineata la nunta si dupa cateva ore de somn am plecat la Cluj unde mi-am vazut si eu nepotii si am mai tinut-o si acolo doua zile in petrecere.
Vineri luam copiii si plecam la Predeal asa ca suntem tot intr-o plimbare,va promit ca saptamana viitoare am sa pun si poze de la nunta si de la Predeal.Va pup pe toate!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput