Sus... in Scandinavia (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

esti disperata extremo ? my God, sa nu itzi ies in cale.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

=



I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua!

io iar am patit la fel. inainte sa apuc sa trimit mesaju' mi s-au inchis paginile. apropo, m-am suparat pe voi ca nu mi-ati raspuns la intrebare. cum care intrebare?

ana, tare rau imi pare ca te supara astia de la cfr tocmai acum. da' cu masina nu ai cu cine sa mergi? ai ocoli putin da' cred ca tot mai repede ai ajunge.

a.gigea, imi place!

ma duc sa pun niste poze si revin.
(ca sunt suparata)

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Asaaaa… si ne-am intilnit… Finally! Vorba era sa ne vedem simbata dimineata in parcul Tineretului, dar dupa o indelungata meditatie in 3 (Rayu si cu mine la tel si Catalin in fundal ) am hotarit ca ora 10 e o ora imposibila pt unii dintre noi… Acu’ in paranteza fie spus, io m-am trezit simbata la 9.25 (ca niciodata!) deci clar n-aveam cum sa ajung la ora 10 nici la coltu’ strazii…

Ramase deci ca in jur de cu aproximatie de 5.30 sa ne vedem la intrarea in parc. Zis si facut. Ne-am vazut – ne-am placut! Cel putin io… Boubou mi-a placut cel mai mult (se putea atfel?) fiindca e o combinatie fantastica de extrovertit-bagacios-pupacios-curios-gata sa exploreze orice. E o fetita de nota 10!

Ne-am adunat deci la intrarea in parc, au mai venit si alte mamici de “aprilie 2004”… frumos… prima sedinta foto (aia in care Boubou si Maria escaladeaza de mama focului un gardulet ), fetele mai vicioase (Rayu si mandel) baga o pipa scurta (ca deh… munciseram mult sa mergem vreo 100 m pina la bancute…), facem cunostinta toata lumea (incercam sa tinem minte numele fiecaruia!!! ) si fiecare incepe sa povesteasca… Pornim pe-o alee cica sa ne adapostim la o terasa. Facem o halta pe drum sa se distreze odraslele… Aici intervine povestea carutului transformat de Catalin in palarie… Toti, dar absolut toti copiii au vrut sa se joace cu acel carut de jucarie si, evident, toti au vrut in acelasi timp. Am rezolvat problema partial, cert e ca la un moment dat nimeni nu l-a mai vrut si Catalin statea cu el in mina tot intrebind in stinga-n dreapta al cui e… No, daca a vazut el ca nimeni nu-l revendica i-a gasit intrebuintare… Super!

Stau de vorba cu Rayu. O intreb cum e viata departe de tara. Imi spune, dar sint si cuvinte nerostite... Sint o familie tare frumoasa si ma bucur ca i-am cunoscut…

Mergem spre terasa cu mic, cu mare… Ana mea isi face un tel in a impinge necontenit caruciorul lui Amelie . De fapt fimea nu s-a prea uitat la ceilalti copii, era cu ochii dupa Catalin… Pleca omu’ o secunda… “Mami, unde-i Catalin?” Pasiune mare, ce mai… In sfirsit ajungem la terasa cu pricina… Comandam noi numai bibite analcolice, ca deh nu ne permiteam altceva… Mai stam de-o poza doua si o tulim. Mi-a parut tare rau ca a trebuit sa plec asa repede, dar era musai s-o dau pe fimea in ceva trenulete si alte bazaconii de prin parc. Promisiunea asta a fost singurul lucru care a facut-o sa fie cuminte si sa se poarte cum trebuie cu ceilalti copii…

A fost tare frumos si sper sa ne revedem cit de curind. O sa pun si restul de poze (vreo 60) diseara sau cel tirziu miine.


Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

noa bravo carmen, ma bucur ca v-ati intalnit si ca v-ati distrat de minune. faine pozicile! asteptam si restu'!

hai ca am pus si eu poze de la nunta



Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

maro calimaro cine era bre arabu ala de la nunta ? haios fitu fic la vesta, tu asa si asa hahahahahahahaha si barbatiu parca il cunosc decind lumea !

iar pozele lu pegasa grasa nu vaz su pace unde sa le gasesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

narancea, io-s asa si-asa zici? na ca m-am suparat si pe tine.
arabu' de la nunta era un prieten roman 100%, artist (ca a fost o nunta plina de artisti, la propriu). a fost misto de tot tipu. si-a rezistat toata nunta cu chestia aia pe cap. n-a dat-o jos deloc.
si sa va mai zic ccc ca nunta a fost a fratelui mai mic al lu' ion. poate-ati inteles asta din poze.

uite aici pozele lui carmen.

sa dai o bere ca te-am scutit sa le mai cauti.

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

am glumitara calimara, tu erai cea mai cea !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by narancea

am glumitara calimara, tu erai cea mai cea !!!!!!!!





asa mai mer(g)e...

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ohohoho...ce pozici mara Cumnata ii tare frumusica, iar cumnatul tau nu samana deloc nici cu Ionu' si nici Ioana :-)) Insa, evidement, Tudor e cel mai cel
Pegasis, multumim frumos pentru poveste si asteptam si celalalte pozici...(da' observai io ca Rayu e tot intr-o miscare pe-acolo ).
annie, dar avioanele nu zburatacesc de la Iasi la Bucuresti (stiu ca-i scump beletu', da' daca zici ca-i asa de aiurea, poate e varainta cea mai buna!!). Hai ca tinem pumnii aici, strinsi :-))
buli, ce baiet harnic ai!!! Acasa-i tot la fel??? (unde stati si pe linga ce padure??)
narancea,
Nå, acu' ma duc sa-l scot pe Ilie la plimbari si dup-aia o tai in Jermania la aprovizionare
PS.arborico, pai nu ma uita Dacu'-asa usor cu borsul cela...era la plic

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput