Cu incredere spre Canada (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by Denisam

myrrha, bafta cu pescuitul si cu doctoratul.
Doctorii sunt ok dc inainet te agitzi sa gasestiunul mai rasarit si dc te duci cu temele facute mai ales, stai mai mult de vb si ei iti raspund la intrebari.
Eu ieri am fost iara la medic si i-am ascultat inima si mi-a dat trimiterile pt toate testele, il intrebasem si mi-a zis ca stiu mersul lucrurilor, dar ma vad cu el lunar, deci e bine si asa, oricumnu sunt adepta ecografiilor in nestire ca in Ro.
Dc ai nevoei de un nume sau ceva, spune-mi ca stiu cate ceva si te ajut!



Denisa, merci. Te intrebam de curiozitate, ca ma gindesc ca ai ceva experienta au ei, avind burtika . Eu sint foarte multumita de dr. meu de la facultate, ca sa nu zic impresionata si sa rideti de mine, n-am intilnit pina acum doctor mai intelegator la toate prostiile care imi trec mie prin cap in fazele mele ipohondre.

Marioca si Ina, va asteptam in Ca ! Din pacate nu am informatii precise sa va si raspund la intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

myrrha, de ce doctor de la facultate vorbesti, acolo ai tu medicul de familie sau vreun specialist?
Sa ma lamuresti te rog, ca nu am auzit de asta si oricum bafta in ce vrei sa faci, dar nu uita ca si familia e importanta, I mean=kids

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Denisa, e vorba de medicul de familie intr-adevar, de la clinica universitatii, un batrinel de vreo 60 de ani, sfatos si cald . Cind m-am dus sa ma pling de durerile mele pelvine, mi-a povestit imediat de nevasta-sa, ca si ea suferea de mittelschmerz . Da ideea e ca orice analiza imi trece prin cap ca mi-ar trebui, mi-o face (si inca nu m-am deprins cu faptu ca n-am nimic de platit...)
Cu partea a doua zau ca ne straduim , mai ales ca ar fi inspirat sa profit de relativul mult timp liber de la scoala (anii urmatori o sa am mai mult de lucru la biblioteca, deci n-o sa fiu legata de cursuri), dar ce sa facem, cind o da Doamne-doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

myrrha, pai multa bafta cu un simburel si Doamen ajuta sa fie totul bine, ok?
Take care si pune-l sa-ti faca anlizele, sunt f. importante iar faptul ca medicul e batrin, e ok, are experientza multa si e bine.

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Ce se intampla? Am gasit subiectul asta abia pe pagina 3...Fetele din Canada chiar nu mai au ce sa-si spuna?...Sau sunteti toate in vacanta sau ocupate cu bebeii?
Eu vin si va spun ca am nevoie de ajutorul si sfaturile voastre...Si va rog mult sa-mi mai spuneti cate ceva despre viata in Canada...
Eu si sotul tocmai am trecut de interviul pentru emigrare...Am aplicat pe partea franceza (Quebec-Montreal)si e foarte posibil sa aparem in Canada cat de curand...
Ar trebui sa ma bucur, dar...adevarul e ca sunt si mor de frica...Sunt trista pentru ca imi doresc copii...Iar in conditiile astea, cu luat viata de la zero, cum sa-i faci?
Speranta cu gasitul serviciului e la mine 80% pentru ca eu vorbesc limbile, sotul nu...Invartit hartii, conturi, acte, locuinta...tot eu...in mare din acelasi motiv ...Si atunci??? Ce sanse mai am sa facem un bebe? Poate peste 2 ani in cel mai optimist caz, poate peste 5 ani...Iar gandul asta ma omoara!...
Sa nu ma intrebati cati ani am; sunt tanara, dar nu e vorba de varsta aici. E vorba de ceea ce simt...In tara suntem relativ bine, venit putin peste medie...doar ca stam intr-o garsoniera...dar eu consider ca aici suntem mult mai aproape de momentul in care vom putea avea un bebe...In Canada...Singura alinare e ca daca am avea un bebe acolo, ar creste probabil mai bine, mai confortabil, in alta lume...dar pretul ar fi acelasi: ani buni de asteptare...Daca nu, e posibil chiar sa-i fie mai rau acolo decat aici, nu?

Offff, zau ca nu stiu ce sa mai zic...mi-e tare, tare greu si nu am cu cine sa vorbesc...Nu stiu ce sa fac...Nu stiu ce sa aleg...Ma puteti ajuta cu un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Se scrie mai mult la Prieteni dintotdeauna / Mamici de Canada.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, azi e ziua mea...si care aveam mereu casa plina d musafiri, acum nu suntem decat noi 3 .
Asta e pretul departarii .
Dar sa fim sanatoase si iubite, ca petreceri vor mai fi !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Laurici
La multi ani, fata draga! Cum poti spune ca sarbatoriti doar voi 3????
Dar noi unde suntem? Aici, langa tine, chiar si daca numai virtual, iti uram tot ce poate fi mai frumos iar visele sa-ti devina realitate!
Pupici la toti si la toate,


Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari, Adela Maria!
Scriu pe forum la canadience pt. ca si noi anul trecut tot acolo vroiam sa ajungem, si a ramas ceva asa... de suflet, pt. mine. Sotul meu se bucura ca am ajuns aici, pina la urma, ca nu stia nici limba, si nici nu suporta frigul!

Deci, sint sigura ca va fi greu la inceput, tuturor le este asa, dar ai sa vezi ca merita!
Citeste la povestirile fetelor care su nascut in Canada si vezi ce conditii au avut! Incomparabile. Si apoi iti vei creste copilul/copiii in alte conditii (citeste si interviul lui Doroftei). Si ai sa vezi ca o sa se dea pe brazda si sotul tau, cu limba.
Sau, pina la urma, daca nu aveti pe nimeni in Quebec (regiunea), mergeti in Toronto, Vancouver, etc.
Voi alegeti!

Bafta!



Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

multumesc din suflet, stiam ca sunteti fete adevarate !
Unde e interviul cu Doroftei ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput