Copilasi de 2001 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Victor, La Multi Ani! Sa fii sanatos si sa ai tot ce-ti doresti in viata! Nora, sa va traiasca!



Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Victoras La multi ani!

Sa cresti mare si sanatos! Sa ti se intample numai lucruri frumoase in viata, iar cele mai putin bune sa ramana departe de tine!

Uite, Ruxandra iti trimite o surpriza : chiar daca e virtuala, e trimisa cu tot dragul.

Sa ai o zi frumoasa cu multi prieteni (nu uita sa ne povestesti...sau mai bine roag-o pe mami, daca tu nu ai timp) si sa primesti multe, multe cadouri!




Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Uf, Nora draga, credeam ca am imbatranit rau de tot de nu m-am putut "bucura" de toate traznaile din Disneyland. Acu' m-am mai linistit. Deci si tu ai avut aceeasi impresie de fals, inghesuiala si o gramada de "amuzamente" facute fara nici un fel de pasiune, doar de dragul banilor.

Ei, pentru copilasi merge...dar si la ei pana la o anumita varsta, cand incep sa priceapa cum vine treaba.

Pe mine chiar m-au oripilat rochiile alea de printesa. Mi s-au parut urate rau, iar de preturi zici tu bine. In sfarsit, e si chestie de gusturi. Surpriza (sau poate ca nu) a fost ca Ruxandra a avut aceeasi parere ca si mine: la 3 ani copilul si-a dat seama ca "rochiile alea nu seamana prea bine cu cele din desen". Bine ca a si vazut vreo cateva fetite imbracate cu rochii de Cenusareasa sau mai stiu si eu ce peste pantalonii cu care venisera, de s-a crucit copilu'

Uite ca avem aceleasi gusturi: nu ma asteptam sa duci baietii la "It's a small world", ma gandeam ca fetitele sunt mai atrase de papusi. Ruxandrei asta i-a placut cel mai mult. In orice caz, e o plimbare cu barca binevenita dupa ce obosesti atata de stat in picioare la cozi interminabile.

Inseamna ca data viitoare ne intalnim in Cite de la Scence, ca noi suntem amatori declarati. Sau, poate ne vedem in Romania daca veniti prin Bucuresti.

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Multumesc frumos fetelor ce ne-au urat "La multi ani!". Petrecerea a fost minunata, copiii s-au distrat pana spre miezul noptii, gratar, tort, cadouri, dans, am avut de toate.

Victor a fost foarte fericit, i-am facut tortulet in forma de catelus, s-au distrat de minune cu Otilia (prietena noastra, cea care ne-a facut tortul, mult mai specialista ca mine in domeniul bucatariei) decorand cu fel si fel de prostioare catelusul de cacao, vremea a fost super asa ca le-am instalat si piscina gonflabila, s-au balacit, apoi masa si tortul si "La multi ani", etc, etc...


A fost frumos si Victor a fost asa dragut cand s-a bagat in pat, mort de oboseala: "Merci, mami, am fost foarte fericit de ziua mea!"

Am sa pun cateva poze pe net cu Victoras de 4 ani, desi nu prea am facut poze, a fost o agitatie...

Pupici tuturor!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am reusit sa download-ez niste pozici, sper sa va placa: Victor are 4 ani!


Lilach, merci frumos pentru urari!



Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:



Mai e cineva pe aici?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Nora, foarte frumoase pozele de la ziua lui Victor. Ii spun si eu cu intarziere mare la multi ani fericiti, multa, multa sanatate si o copilarie frumoasa.
Eu am avut o perioada super aglomerata la munca, dar acum ma consolez cu gandul ca peste 4 zile plecam in concediu. Nu stiu ce concediu vom avea cu Paul la Baile Govora la tratament dar macar plecam din aglomeratie si caldura.

Va dorim o vara frumoasa (ce a mai ramas din ea) si ne mai auzim in septembrie!
Numai bine

Sivana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Silvana, vacanta placuta si merci de urarile pentru Victor!

Eu sunt o mamica singura, baietii mei sunt in Romania, super-fericiti ca sunt cu bunicii, ca fac prostioare si li se permite... nici nu le e dor de noi!

O zi buna va doresc!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

LA MULTI ANI!

Pentru Victor desigur!Sa cresti mare si sa fii cuminte!

Noi inca nu am implinit 4 ani...in octombrie pe 15...

Gabi si Moni 3 ani si 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, mai, lipseste omul ceva vreme si gaseste copilasii de grupa mica trecuti la mijlocie (sau chiar mare!)...Pai sa fie intr-un ceas bun! Parca imi vine deja sa sarbatoresc desi noi tre sa mai asteptam pana la Craciun ca sa declaram 4 ani impliniti.

Am avut o saptamana de vacanta la bunici si ne-am relaxat nitel, dar tare suntem tristi ca vremea se cam strica si de mare nu cred sa mai fie vorba anul asta.

Cea mai noua preocupare ale fie-mi este sa manjeasca tot ce prinde cu acoarele si sa pretinda ca picteaza. Uneori ii mai si iese cate ceva, dar eu o las sa vaz...cine stie ce pictoreasa o iesi (nu ca ar avea pe cine mosteni). In rest, toarna toata ziua tot felul de "perle", de te crucesti ce-o fi prin mintea ei.

Voi pe unde ati petrecut vacanta?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput