M-am hotarat......adoptie(partea a 11-a)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

In sfarsit astazi pot sa spun ca lucrurile au inceput sa se miste si pentru mine.Am fost vizitata de doua asistente sociale de la DPC care de la prima vizita mi-au spus ca au un baietel de 3 luni nebotezat care sta intr-un centru de plasament impreuna cu mama lui care mai are un copil.Vrea sa renunte la copil si sa isi dea consimtamantul pentru adoptie.Luni vom merge sa il vedem si mi-au spus ca imi vor da date despre parintii biologici si ca mai putem vedea si alti bebelusi daca nu ne place.Va rog sa imi spuneti de ce trebuie cand voi decizia cea mare.Care sunt intrebarile frecvente pentru asemenea situatii?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Briantis, ce sa-ti mai zic, sper din suflet sa vina cat mai repede ca sa poti demara recursul. Rabdare multa!

Valiburu, sa fie intr-un ceas bun. Ce intrebari sa pui....asta vine atunci. Daca va place copilul si e sanatos nu ai ce intreba. Succes!


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am reusit sa definitivam sentinta.Am fost si la primarie sa schimbam certificatul.Ne-au spus ca trebuie sa il emita prima data pe cel cu numele de familie si apoi pe cel definitiv si cu prenumele schimbat).Am inteles ca pentru schimbarea prenumelui trebuie sa faci o gramada de acte printre care si cazier fiscal?!.Voi ce stiti despre sta?Oare va dura mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi, spune-mi si mie te rog, definitivarea sentintei s-a facut pe loc? Si certificatul cu numele de familie schimbat in cat timp il ai? Tot aud variante diferite si vreau sa stiu ceva sigur, iar tu vad ca esti exact la etapele astea.
Despre schimbarea prenumelui nu stiu nimic, eu una nu cred ca o voi face.


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Scuze pentru unele incoerente din mesajul meu.Am maine o inspectie si ma gandeam la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Ce analize ati facut voi la micuti pentru fisa medicala ? Saptamana viitoare va trebui sa completam si noi fisa sa poata incepe incuvintarea .Parca am inteles ca va trebui sa i se recolteze si sange pentru analiza HIV . In cat timp vine rezultatul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Noi i-am facut si analize pt. hepatita b si c,sifilis ,o hemograma (asta doar pt. ca stiam ca fusese anemic si voiam sa stim daca s-a corectat dupa tratament)Rezultatele au fost gata in 4 zile lucratoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

si cum i-a luat sange pentru analize ? Titi e mic , abia implineste maine 2 luni si mi se rupe sufletul sa ii ia sange .Ati fost la alta clinica , pe noi ne-a trimis la Policlinica pentru completarea fisei speciale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

Buna, fetelor.
O intrebare pentru voi cele care ati trecut prin asta:CUM IMI GASESC FETITA?
Sunt dezorientata.Nu stiu de la ce sa pornesc cautarea si ce sa caut ca sa nu am ghinionul sa ma astasez de ea si sa nu fie a noastra.De stiut unde sa caut stiu:spital,asistent maternal,centre de plasament,fundatii.
Citind legea noua, care e cum e, inteleg ca trebuie sa caut un copil care are deschisa procedura adoptiei interne si care are si hotarare judecatoreasca prin care e declarat adoptabil,sau am inteles eu gresit?De fapt ce acte trebuie sa aiba copilul, sau ce a avut la voi?Mie asistenta mi-a spus ca cel mai bine e sa caut un copil abandonat,cu parinti necunoscuti.Ce acte trebuie sa aiba acest copil,puteti sa-mi spuneti, va rog frumos?
Sa incep cautarile stiind clar ce situatie doresc sa aiba sau sa incep intreband in locurile de mai sus daca nu au o fetita....si dupa ce o gasesc sa vad ce situatie are? Cum ma sfatuiti?Deja incep sa cred ca obtinem atestatul si fetita noastra ne asteapta undeva si noi nu stim sa o gasim, si in acelasi timp nu vrem sa trecem prin ce trece Briantis, pe care o rog SA FIE TARE SI SA NU SE LASE SI SA LUPTE PENTRU COPILASUL EI!...
Poate puteti sa-mi dati si mie niste raspunsuri la intrebarile mele, pentru care va multumesc anticipat.
De obicei eu fac totul pe pasi,meticulos,intru in actiune agit prietenii si oamenii care ma iubesc si ma ajuta si finalizez, dar acum am intrat intr-o stare de agitatie in care vad ca va veni atestatul,vreau sa-mi gasesc copilul, de abia astept sa o cunosc si sa am grija de ea dar nu stiu cum sa o gasescm iar avocatei pe care ne bazam sa ne ghideze i-a murit sotul si nu mai stiu sa-mi fac ordine in ganduri.Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Silvia, eu i-am recoltat pentru HIV si sifilis si i-am rugat (la Sanador) sa-i recolteze mai mult urmand sa vin sa platesc si pentru hepatita B in cateva zile. Cand mi-au dat rezultatele (10 zile lucratoare teoretic, practic a durat mai mult) am avut surpriza ca nu imi iesise decat HIV pentru ca nu le-a ajuns sangele si pentru sifilis, ce sa ma zic de cea pe care nu o platisem. Ar fi trebuit sa ma duc sa o mai intep o data si nu am vrut. I-au luat sange din deget, avea atunci 2 luni jumate.

PS: au primit si cei de la DPC hotararea, asa ca de azi numar cele 15 zile. Pentru ca a 15-a zi pica chiar miercuri 1 iunie si nu stiu daca merge atunic, probabil pe 7 sau 8 iunie o sa mergem sa definitivam hotararea.


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput