HELP !!! Despre inscrierea la scoala !!!

HELP !!! Despre inscrierea la scoala !!! | Autor: pnt_loredana

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o problema foarte mare! In toamna, copilul meu trebuie sa mearga la scoala si tot intreband in stanga si in dreapta am aflat ca inscrierile se fac deja. Mergand la scoala unde urmeaza sa-l inscriu, am mers la secretara si mi-am exprimat doleanta, insa dumneaei m-a repezit spunandu-mi ca "este prea devreme, ce va grabiti asa? inscrierile se fac la sfarsitul anului scolar, adica prin iunie"...
Oare, nu cumva trebuie sa ma adresez directorului in solutionarea acestei situatii.
Va rog din suflet sa-mi spuneti ce trebuie sa fac!

lory

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am trecut si eu anul trecut prin asta. la invatatoarea pe care o doream nu mai erau locuri la jumatatea lui ianuarie. Cu greu am fost si eu strecurata (am aflat ulterior ca mai erau putine si se pastrau) de catre directoare. Da, du-te la ea. A mea a fost deosebit de draguta, m-a vazut ca sunt disperata si mi-a luat dosarul si l-a depus la dna. invatatoare. Dar daca ma vedeai la 10 noaptea cu burta la gura (ca eram si gravida) cu un buchet imens de trandafiri albi pandind-o pe directoare (despre care aflasem ca printr-o coincidenta fericita sta cu mine pe scara dar habar nu aveam ca eu nu-mi prea stiu vecinii).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Vanessa, esti te rog draguta sa-mi spui ce trebuie pentru a-i intocmi dosarul copilului? Sincer, nu am nici cea mai mica idee. Imi trebuie copie dupa actele lui, ceva de la gradinita? Te rog din suflet poate ai timp si ma lamuresti si pe mine!
Iti multumesc tare mult!

lory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

De la gradinita vei primi o fisa de evaluare a copilului.
Cred ca iti mai trebuie si o fisa medicala,de la doctorul de familie,deoarece i se va face un dosar cu vaccinele ce urmeaza sa le faca in scoala.
Si noi vom merge in toamna la scoala,asa ca suntem extrem de interesati de aceste acte.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

copie cf nastere copil, eventual b.i. parinti, cererea si un dosar cu sina. depinde de la sc la sc. eu am depus doar copie cf nastere copil si cerere.
actele de la gradi le duci cand se termina aceasta. acum doar il inscrii. dosarele se completeaza la vara. de la gradi o sa-ti dea fisa medicala si caracterizare.
exista si pt completarea ds un termen dar e dupa ce se termina gradi. in plus, anul trecut era un termen prin mai care era termenul limita pt inscrierea la sc ca sa stie si ei ce clase au.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Eu zic sa nu amani prea mult. insista la directoare si inscrie copilul. mai ales daca e o scoala buna, ai sa afli ca nu mai sunt locuri la vara.

Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Eu am inscris-o acum 2 saptamani, dar au fost scoli la care inscrierea a inceput din luna noiembrie anul trecut.
Actele necesare: copie dupa certificatul de nastere, buletinul meu de identitate, cererea de inscriere,un dosar cu sina, si dovada cu vaccinarile de la medicul de familie. Noi pe cerere am mentionat si invatatoarea la care vrem sa o inscriem si,optional,limba straina pe care dorim sa o studieze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri! Maine voi merge din nou la scoala, de data asta nu mai plec pana nu-l vad inscris!

lory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si eu am aflat cu stupoare ca inscrierile au inceput deja si sunt tare dezorientata in privinta scolii la care urmeaza s-o duc pe Ioana. In zona Socului in Bucuresti stie cineva o scoala buna?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am vorbit ieir cu o doamana care mi-a zis ca trebuie sa dau 100 euro pentru inscrierea copilului la scoala ca atata se da!
Este adevarat???

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Am vorbit ieir cu o doamana care mi-a zis ca trebuie sa dau 100 euro pentru inscrierea copilului la scoala ca atata se da!
Este adevarat???

5 ani -14 februarie 2005

Daaaaa!! Se da si mai mult, depinde de scoala. Tocmai d-aia noi am hotarit sa o inscriem pe Catinca la scoala de care apartinem, unde ce-i drept ne-a fost recomandata o invatatoare buna. Ca sa-ti faci o idee, initial am vrut sa o inscriem la o scoala situata in apropierea gradinitei la care merge acum (ne era usor, Tudor fiind acum in grupa mica mai are citiva ani buni de gradi si ne gindeam sa-i debarcam odata, iar la prinz sa mearga cineva de la gradi sa o ia, sa manince acolo impreuna si apoi sa-i luam pe amindoi), dar fiindca nu apartinem de aceasta scoala ar fi trebuit sa dam de la 200 euro in sus (si nici nu e vreo scoala deosebita). Prin urmare am mers la scoala de linga noi, e curata, clasa luminoasa si calduroasa, am vb cu invatatoarea, cu secretara si e ok. Extrem de dragute desi nu am dus absolut nimic. La inscriere mi s-a cerut asa:
- copii dupa buletine
-copie dupa certificatul de nastere
-2 dosare de carton
-adeverinta de la medic cum ca e apta de scoala
-citeva foi A4
-cu mare jena m-a intrebat daca pot da 100 000 lei ca sa aiba pentru eventuale copii ale actelor ce vor trebui facute.

La sfirsitul gradinitei va trebui completat dosarul cu fisa medicala de acolo.
Am inteles ca pe la alte scoli mai cer pixuri, plicuri, etc depinde de scoala.

Iar in ceea ce priveste intrebarea ta Cristina, la scoli mai de fitze se cer si 500 de euro!

Mergi la inceput