Gradinite de stat selecte
Dupa un lung periplu prin gradinite particulare si dupa o experienta neplacuta cu una din cele mai scumpe,m-am hotarat sa-l duc pe David la o gradi de stat.As vrea sa gasesc totusi una "mai selecta",o gradi recunoscuta ca fiind "foarte buna".Puteti sa-mi recomandati ceva?
Raspunsuri
otau spune:
Tu ai nevoie de o educatoare buna. Crede-ma ca am cautat si eu tot felul de gradinite si peste ce am dat, numai eu stiu!
O educatoare buna si cu experienta stie sa lucreze cu copiii. Stie sa lucreze si cu cei supra-dotati si cu cei normali. Conteaza foarte mult sa aiba metoda.
Eu m-am lasat incantata de site-urile unor gradinite particulare. Ca fac aia, si ailalta, etc. Cand ma duceam sa le vizitez, dadeam de niste educatoare Fete tinere de 19, 20 de ani cu liceul terminat (nicidecum pedagocic) si cam atat! Imi impuiau capul ca fac nu stiu cate limbi straine, etc. Parca eu am nevoie de copil poliglot! Mie imi trebuia sa invete o limba straina si sa se JOACE de-a invatatul. Prin joaca invata foarte multe. Si, de asemenea, aveam nevoie sa se joace cu copiii. Sa socializeze. Asta cred ca este foarte important.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
natali spune:
si noi cautam gradi mai selectata dar nam primit nici un raspuns. Poate tu o sa reusesti mai mult. Dar la ce gradinita particulara ati fost si de ce nu va placut?
Vistiana spune:
Otau,m-am dumirit eu mai demulticel ca educatoarea si nu gradinita conteaza dar...cauta acul in claia cu fan!Unde sa caut educatoare bune,mai ales ca nu poti fi convinsa de talentul lor dupa o prima intalnire.S'-apoi...cu cate sa te intalnesti?!Mai ales la cat timp am eu(intre sedinte dese de alaptat).
Natali,momentan David este la gradinita britanica.Princea nemultumire e ca nu stiu ce face el acolo mai mult decat imi povesteste chiar el.Educ.nu sta niciodata de vorba cu parintii,nu vezi lucrari,program,nimic.Daca copilul n-are chef sa povest.nu stii ce-a facut toata ziua acolo.David imi spune ca se uita destul de mult la tv si efectiv,in afara de faptul ca se joaca si-i place(ceea ce este desigur minunat)nu vine cu nimic nou invatat acolo.
amik spune:
fetele,am intalnit intr-o zi la manichiura o educatoare tinerica, proaspat angajata la o gradinita particulara de undeva de prin drumul taberei/drumul sarii-nu mai stiu!
m-a ingrozit felul cum vorbea despre copii.cu atata dispret,ca vin adusi de nu stiu ce masini, ca nu exista copil care sa vina in Dacie, ca sunt fetitele mai imbracate decat ea, ca in fiecare zi au alte gecute, pantofi asortati si caciula asortata,ca sunt nu stiu cum, ca nu are rabdare cu ei, ca ia prea putini bani pentru ce face...nu m-am abtinut si i-am zis ca se vede de la o posta ca nu are copii dar daca nici nu ii plac de ce accepta sa "lucreze" cu ei si apoi ca mi-e groaza daca pe mana unei astfel de persoana o sa imi dau copilul.
oribil!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
mariana75 spune:
Fetelor, va recomand cu caldura gradinita nr. 12 din Floreasca, este o super gradinita... curata si moderna.
Aici au fost: sotul meu, nepotelul, nepotica, iar acum baietelul meu (grupa mica).
Educatoare foarte buna este dna. Dana Munteanu, care acum are grupa pregatitoare, dar la toamna va lua grupa mica.
Ea a fost educatoarea sotului meu :)
Are aprox. 48 ani.
Ca optionale se fac: muzica, engleza, gimnastica, calculator.
Hrana costa: 45.000 lei.
Daca doriti si alte detalii, va raspund cu drag.
Aaaa... inscrierile pt. Septembrie se fac in perioada 1 - 15 Mai.
Pupici, mult succes.
Elly1977 spune:
Gradinita de stat selecta e 116 de pe Mendeleev (Romana). E gradinita de protocol. Copii de VIP-uri si personalitati. Sper sa ai noroc si sa te tina punga. Educatoarele sunt foarte atent selectate si din cate am auzit si vazut toate au cursuri de psihologie-sociologie.
Elly
georgescu oana spune:
Elly si Mariana de la ce varsta primesc copii ca ma intereseaza ,eu institutor si as vrea sa merg sa vad cum sta treaba.Deocamdata fetita mea are 10 luni dar in septembrie ar avea un an si 5 luni si ma gandesc si la posibilitatea asta.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
mariana75 spune:
Oana, oficial primesc de la 3 anisori... dar am vazut in grupa lui Alexandru si copii mai mici decat el, cam de 2 ani 6 luni.
natali spune:
mariana75 cum e mai bine se inscrii? La toate gradi perioada e 1-15 mai dar cind vii locuri nu mai sunt, se spune ca in gradi buna locuri se ocupa din ianuarie. Noi in septembrie implinim 4 ani si 4 luni trebue se ne insriem in grupa mijlocie, nu stii cum se procedeaza in asa cazuri? Cu cine e mai bine se vorbesti cu directoarea sau educatoarea? Care e numarul de copii in grupa?
mariana75 spune:
Natali, asa am crezut si eu anul trecut ca n-am sa mai prind locuri, cand am vazut un subiect de discutii pe forum in care se spunea despre "bataia pe locuri", dar ai sa razi poate, eu am fost sa-mi inscriu baietelul chiar pe 15 MAI, direct la directoarea gradinitei, fara pile, fara flori!
Si culmea, nu era nici coada.
La grupa piticului meu sunt inscrisi 28 copii, dar au venit maxim 20 copii.
Mult succes, pupici.