M-am hotarat........adoptie(partea a-9-a)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Aissa ce te faci daca fata ta o sa tina cu alta echipa decat Steaua ?
Ne-a spus si noua asistenta sociala ca intra cu dosarele in comisie si ulterior le va trimite la ORA .Nu a vrut sa venim si noi pentru ca au multe dosare restante si ne-am fi adunat cam multi pe la DPC .Asta se intampla alaltaieri .De atunci bineinteles ca nu avem nici o veste pentru ca n-ar da un telefon nici sa-i tai ,dar nici nu raspund cand ii sunam noi .Ce invitatie scrisa, cum primesti tu ?Vise taica !
Eram cam cu capsa pusa dar m-am binedispus cand ti-am vazut stelista .Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea !
Acum ma duc sa vad daca Rozi ne arata poze de la botez .Poate daca om reusi sa dam de un scaner mai pun si eu poze noi in album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Briantis, si daca va tine cu Craiova nu ma supar ca aia e echipa mea de suflet. Cu Steaua e mai mult Tony, adica numai el, la noi in familie. Pozele alea le-am facut intr-o zi cand am vazut poze de la mamicile de sept.-oct. pe unde m-am bagat si eu. Si au pus fetele ale poze cu bebeii lor stand in fund, in premergator, se lauda ca au luat-o de-a busilea....si eu am zis ca trebe sa pun meditator la fata si apoi mi-a venit ideea sa o pozez in tricoul lui taica-su si cu mingea.
Sa-mi tineti pumnii azi, ca am emotii, mai ales dupa ziua de ieri cand am crezut ca se prabuseste totul pe mine, auzi ai dracu' notari nici data nu o pun bine (eu gasisem atunci 3 greseli in text, dar la data nu m-am uitat...). Si mai ales o sa stau cu inima stransa ca nu am un original bun, ci pe declaratia gresita au pus stampila si au modificat cu pixul data. Offff!



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am mers ieri, a fost totul ok, mai putin agitatia la care am supus pitica. Pe hartia cu "buba" era pusa viza de legalitate (asa s-a exprimat asistenta...) deci e ok cu modificarea. Altfel, la fel ca la atestare, am stat mai mult sa asteptam decat in comisie. Am fost primii (eram si cu cel mai mic copil), m-a intrebat cine sta cu ea, daca papa si doarme bine. Si-au dat cu presupusul cu cine seamana, scorul fiind 50%-50%, dar concluzia generala a fost ca semanam toti 3 la falcute . Si apoi ne-au urat sa fim sanatosi si sa avem putere sa o crestem si asta a fost tot. Acum asteptam sa vedem cand e hartia semnata de toata lumea si cand o sa duca dosarul la ORA. Sper sa mergem in pas alert ca eu una urasc taraganarile....
Va pup si va mai scriu ce fac mai departe.



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

heeeei!!!!!!! Salutare la toata lumea!!! Noi dupa doua termene in instanta de pomana, joi care vine avem din nou termen. Se pare ca a sosit in sfarsit hartia de la ORA care sa permita judecatoriei sa dea hotararea definitiva. uffff!! Mult a fost, putin a ramas!!
Va pupacim,

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Chiar ca, mai Oana, voi aveati pe Eric deja cand noi ne-am apucat si abia acum ajungeti la sentinta.... Sa dea Domnul sa fie bine de data asta, sa nu mai lipseasca nimic si sa aveti sentinta cat mai repede!
Si cu ocazia asta ti-am vazut si pozele de anul asta...Doamne ce a crescut Eric. Iar ochisorii aia minunat de albastri s-au marit o data cu el. E un scump, un frumos...sper ca nu deochi prin calculator .



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Oana, frumos baiat aveti ! Sa va traiasca! Asa cum spunea si Cristina, are niste ochi !!!
Te rog sa ne tii si pe noi la curent cu tot ce faci pentru ca pentru noi asta e faza urmatoare si suntem tare curioase...

Sa ne dai numai vesti bune !



carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Dupa multe luni de asteptare , ieri dimineata (in timp ce o cumplita suferinta cazuse pe familia noastra ) m-au anuntat de la directie sa merg sa vad rapid un baietel . Am alergat intr-un suflet si am gasit un brotacel mititiel , are numai 4 zile(azi) si 2100g , nascut la termen , dar foarte vioi .Cand doctorita l-a apucat de manute si l-a ajutat sa se ridice am inlemnit . E frumusel foc , chiar daca este asa de mic . Imi este un pic teama , dar parca simt din ce in ce mai mult ca este al meu . Asistenta imi spunea chiar ca semana cu sotul meu . Doctora mi-a recomndat sa-l mai observam cateva zile sa vedem cum ia in greutate si daca totul va fi OK saptamana viitoare va fi cu noi . Parca totul este un vis , ma gandesc doar la el in fiecare minut si abia astept sa se termine programul sa dau o fuguta acolo . Azi il va vedea si sotul meu care a avut un mare soc provocat de imbolnavirea tatalui sau . Abia astept sa vad ce zice cand il va edea asa micut . Voi ce credeti , vor fi probleme ca e asa mic pitic ? Aveti un copil care a fost asa piticut la nastere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Felicitari Silvia!! Sa dea Dumnezeu ca el sa fie bebelusul tau cu adevarat. Daca este sanatos si vioi de ce nu il iei mai repede acasa, din moment ce se poate, legal vorbind???!!!!
Eric a avut greutate normala la nastere, dar din cate tin eu minte sunt fete pe-aici ai caror bebei s-au nascut cu greutate mica si acuma sunt niste scumpi/e.
Te pup si tine-ne la curent,


Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari!!! Sper sa fii urmatoarea mamica....
Alexandra mea a avut 2400 la nastere, dar eu am luat-o acasa la 2 luni cand avea 4400, iar acum are peste 7 kg.
Flory parca a luat un copil mic (ca varsta), poate intra si ea sa te incurajeze. E bine ca ti-l dau, ca la noi, la 5, nu accepta plasament, mai ales acum, cu legea noua!



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Pai mai repede de o saptamana nu se poate , pentru ca va trebui sa-mi faca plasament pana la 60 de zile si e o mica problema ca avem venituri prea mari dar o sa intleaga pentru ca mama a anunta ca il da spre adoptie de cand avea 7 luni de sarcina . Trebuie sa respectam pasii legali si vreau doar sa-l mai urmareasca 2-3 zile medicul , sa vada cum ia in greutate .

Mergi la inceput