Stelute fericite de iulie-august 2013 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

buna dimineata!
Servesc si eu cafeaua cu voi.
Dedicut ai zis de la inceput ca tu o sa scri f rar .. dar de uitat nu te-au uitat nimeni . Ma bucur ca esti bine. De kg la inaltimea ta.... pf... nu vad nici o problema! Esti lunga si slabutza.
Oxana nu te mai forta ca nu se merita!
Paula daca as stationa si eu macar o sapt cu kg .. tare bine mi-ar prinde la moral.

Eu am o afta pe limba de vreo 3 zile si nu vrea nesimtita sa ma lase dar.. nici eu nu o las pe ea. Tot manac mere ca o capra si salate de rosii si ma mir ca nu mai trece. Deja incep sa ma simt ca imi cedeaza corpul incet incet ..afte... carcei... pete si toate intr-un timp asa de scurt.

Eu in seara asta o sa ies la plimbarica cu prietenuta mea si o sa fac poze. Trebuia sa ma tund si sa am vopsesc sapt asta dar nu am facut nici una nici alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua sexy ladies,

M-am trezit la 12 azi...nu pot sa cred.
Acum va , savurez o cafea cu laptic si salata de fructe. As papa non-stop asa ceva.

Azi sunt singurica acasa, sotul e la munca pana maine si nu-mi place...
Ar trebui sa ma mobilizez sa fac si eu ceva de papa ca nu prea mai avem nimic prin frigider, dar nu am chef de nimic, asa mi se intampla cand dorm prea mult


Dedicut, ne bucuram sa aflam vesti de la tine.Nu te-am uitat, sa stii! Sanatate puiului tau!

Apropos de kg, m-a cantarit ieri la dr si am ramas tot la 65 Kg, adica + 4 kg pana acum. E bine, recunosc, daaaaar, eu am plecat de la 61, nu de la 51 cum era normal. Sper sa-mi mentin acest ritm si sa nu explodez dintr-o data

Stiti ca v-am zis ca ma durea rau de tot un san si simteam undeva,sus, langa muschi o umflatura, ceva tare...
Da, a zis dr ca am canalul infunndat si sa am grija ca se pot face mastite si pe sarcina, nu numai cand alaptam.
A zis sa nu apas, sa nu masez, sa nu dau cu nimic si daca se inrautatesc lucrurile sa merg la spital.Slava Domnului, mi-a trecut, a tinut 2 zile. Faptul ca a curs colostru m-a ajutat.
Cica incepem sa producem lapte din sapt 12, doar ca la unele fete curg sanii, la altele nu.

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bobitzule cum se aseaza kg alea pe tine ca parca aveam aceeasi inalltime!?!?. Pe tine arata bine eu sunt ca un balon gata sa decolez . Si eu am 65 de kg ( Am pornit de la 54) dar pe mine par mult mai multe.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Doxy, balansoar, curte, ce frumoooos! Te invidiez!

Paula, tie ce-ti mai face frumusetea de baiat? Cum e de cand sta acasa?

Happy
, Esti cam tacuta in ultima vreme, cu ce te ocupi tu, draga mea?

Ele
, iubita, ce bine arata si ce preturi bune suuunt!
Ai dreptate in privinta ecografiilor. Eu o sa iau candm merg la Medl, la dr care ma mai monitorizeaza pe mine. Ea mereu imi da "poze" si totusi, am muuuulte acasa, ca stiti ca eu sunt cam dusa la capitolul asta si am tot fost pe la dr.
Chiar ma gandeam acum.Am o pr fff buna care mi-a dat tot dosarul ei de sarcina, cu absolut tot ce afacut ea: analize, eco, tot.Ea a nascut in Dec 2012 si nu are decat 2-3 eco, si nu din acelea 4 D.Deci se poate si mai rau
Serios vorbind, chiar nu e important acest aspect.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca e copilasul bine si vorba voastra, o sa am eu timp sa-o ! Ohhh, da!

Diana, te pup, iubita. Si mie mi-a iesit o afta de 2-3 zile si nu-mi da pace...ma ustura cum bag ceva in gura
Apropos, ieri am papat in oras cu sotul si imi era pofta de o bere din aceea Ciuc Lemon. Si am baut-o. Are 1,9% alcool. Cred ca nu e o crima, nu?
Eu nu am pus alcool pe gura deloc pana acum, desi ai mei sunt din Dragasani si acolo sunt podgorii si fac un vin Daca ne vedem candva, eu aduc "beutura" parol!

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Diana, exagerezi! Arati f bine, noi nu vedem ce zici tu.
Si mai e ceva...eu nu port pantaloni, decat fustite si rochite.
In pantaloni arat ca un caltabos mic pe cand tie iti vin fff bine!
Eu cred ca am 2 kg numai la sani...ii simt asa grei

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Amalia, Olimp,Betty, Delia Vecina, Joy, Mony, Irina, Laura, Dana, Yvyana, Oana, RLK, Cris, Stefana, Anca Toma, Stefania si celelalte...( scuze, dar nu le tin minte decat pe cele cu care am interactionat mai des) ....voi ce faceti?
Vrem vesti de la voi!

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Rodica, Adriana, nu v-am uitat nici pe voi. Ce faceti dragelor?

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Buna fetelor!

Intru si eu tocmai azi sa va salut, cand vad ca nu prea e activitateMa pricep sa-mi aleg momentele, nu gluma.
Eu sunt singurica azi, sotul e cu treburile lui in afara orasului, asa ca am de gand sa ma relaxez cu ceva seriale online...am descoperit un serial tare haios, Roommates, efectiv mi se zguduie burtica de ras cand apuc sa vad cate un episod.

Asa cum v-am povestit in urma cu 2 saptamani, dupa ecografia morfofetala facuta la Cluj, mi-am propus sa o dublez cu una facuta la Timisoara. Am fost la TM, la clinica President si am fost tare incantata...bebe avea 570 de grame la 22 saptamani si a zis dl doctor, uitandu-se la sot, care are peste 1,80 : "o sa fie mai inalt ca dumneavoastra, are oase foarte lungi"...Poate totusi a crescut prea bine, ca in urmatoarea fraza mi-a zis ca ar trebui sa fac un test de toleranta la glucoza. Nu l-am facut inca, dar saptamana trecuta am facut analizele uzuale de trim II, hemoleucograma, glicemia, sumar de urina si urocultura. Urmeaza sa primesc rezultatele maine....Si ma intreb eu, din aceste analize nu s-ar putea deduce daca am diabet gestational??? adica daca glicemia iese ok, nu inseamna ca nu are rost sa fac celalalt test? Sau in sumarul de urina nu ar trebui sa iasa ceva anormal din care sa vad daca are rost sau nu sa fac acel test? Nu de alta, dar parca dupa 8 ore la serviciu nu-mi vine sa mai stau inca 3 ore pe holurile unui laborator, ca atat am inteles ca dureaza testul

Urmatoarea programare o am peste 2 saptamani, abia astept, ma cuprinde asa o liniste dupa fiecare eco...
Raportez si eu 8+ kg, pe care am senzatia ca le-am pus mai mult pe burtica, ca inca nu am facut barbie dubla si nici pulpele nu sunt prea mari. Abia astept sa se mai incalzeasca putin, sa port mai mult rochite, ca pana acum tot in blugi si salopete m-am flendurit, si nu m-am simtit deloc feminina
La sfarsitul lunii mai am o nunta importanta, tare mi-as dori sa arat ca o graviduta sexy si nu ca un balon umflat, dar cine stie cum evolueaza lucrurile pana atunci...Cred ca v-am mai spus ca la sarcina precedenta am pus 30 kg.

Fetelor, eu nu mai am rabdare ...sa apara odata ciresele astea, le vad ca pe o salvare, le ador...Si apropo de cirese, am vazu pe un site, un magarus de plus umplut cu samburi de cirese, care cica se incalzeste in cuptorul cu microunde si se pune pe burtica lui bebe, ca sa-l linisteasca atunci cand are colici. fetele cu experienta, stiti ceva de asta? Ca mi-as face eu acasa ceva de genul, nu neaparat sub forma de magurus, dar...macar un saculet colorat umplut cu samburi



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Buna, fetelor!
Draga Bobitza, ma bucur mult ca puiuta ta e bine si mai ales vesela. Nici nu avea cum sa fie altfel, de vreme ce tu radiezi toata si esti numai zambet. Speram ca doctorita sa fie serioasa si sa ai sarcina usoara in continuare!
Morfo m-a costat asta: 400 lei morfo 3d cu 10 poze incluse, 80 lei doppler, 20 lei 10 poze extra, 40 lei cd cu filmulet. deci 540 lei. din poze, doar din vreo 10 se intelege ceva, iar filmuletul e irelevant, de vreme ce puiul dormea dus.

Laura24 + Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Graphi, te pup, iubita!

Dariana,
ma bucur ca esti bine si tu si e bine si bebe! Eu nu cred ca e nmk in neregula cu bebelusul tau. Si fetita mea are la 22 s 520 Gr si se stie ca fetitele sunt mai micute...Daca avea 700 gr, intelegeam, dar mi se pare ca-s valori apropiate. Te pup cu drag!


Am pus si eu o poza din 2007, cand aveam 50 de kg
Ala e target-ul meu, de fapt...idealul...
Asta apropos de intrebarea Dianei...vezi iubita unde sunt restul de kg puse pana in prezent? Peste tot...

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput