Stelute de iulie-august 2013 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

dragelor nici eu nu sunt de acord cu patutu care se leagana,l-am avut la primu copil si sa invatat leganat si dupa ce sta in fundulet nu mai sta in patutu ala cade in cap si dupa aia trebuie leganat in brate si e ffffffffff greu,pe ceilalti 2 copii i-am pus direct in tarc normal de lemn si nu i-am leganat niciodata ca mi-a ajuns la primu avea 2 ani si tot vroia leganat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Dragelor, eu ma retrag la dormitor.
Vorbim maine la cafea.

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Cris iarasi m-ai omorat cu tortul de zahar ars. Eu am incercat sa fac cand eram studenta, nu mi-a iesit si nici nu am mai insistat.


Reteta ce-o am eu ... e imposibil sa nu-ti iasa ... O faceam inainte sa fiu apsionata de tortarit ... si-mi ioesea mereu ... E dulcele pe care-l fac eu cand mi-e lene si nu am timp Cred ca e mai rapid decat prajitura cu mere a lui Betty

Pun maine reteta ca acum imi pica ochii

22+ Miruna


Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

am uitat sa mentionez ca e strict parerea mea eu asa am patit si daca ma intreaba cineva nu il recomand,acum depinde de fiecare poate la voi o sa fie de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

deschid plutonul si va invit la ...
la scarbici , e soare si frumos afara asta pentru mine inseamna bateie de cap si o gramada de clienti care roiesc...sper sa fie mai liniste fiind vineri si apoi WE !!!!!


maine merg la botez...abia astept ...papa bun...

la gagici , la cele de acasa la cele de pe baricade...




XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

28 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata! Dau eu cafeaua azi daca tot sunt acasa desi de cand a zis Bobitza ca iese in oras la o ciocolata calda numai la ea imi sta gandul, cred ca imi fac cacao cu lapte.
Frumoase patuturile! De leganat asa se zice ca se obisnuiesc si nu e bine. Am nteles ca nici doctorii nu sunt de acord, ca unii se cam intrec cu gluma la leganat in speranta ca nu mai plange bebe si le zdruncina nu mai stiu ce prin cap. Eu pe R. Nu l am leganat cat a fost bebe, decat de foarte putine ori. In schimb soacra mea asa I'll adormea, pe picioare, de cate ori avea ocazia asa ca R. s a prins repede. Dar sincera sa fiu imi convenea mai mult sa l legan pe picioare 5 min pana adormea ( ma refer la dormitul de peste zi ca noaptea nu aveam probleme). Decat sa stau langa el cate o ora pana I'll vedeam sforaind.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Eu sunt la birou si m-a luat foamea, astept sa pap MD.
Nici noi nu am am leganat fata, de asta nu as lua un pat care se leagana. Am avut timp dupa 1 an sa o adorm leganata.
Cris te rog sa scrii reteta cand ai timp.

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

La Bucuresti este ceata iar cum eu lucrez la etajul 15...sunt in nori Data fiind ceata am capul tandari. Asa ca mi-am luat din nou o Cola Nu stiu ce am cu Cola asta ca eu nu beam Mai nou iar nu prea support cafeaua...laptele nici atat...nu-I asa ca am o scuza?!

Fetelor, ca tot ati vorbit zilele astea, eu am inceput sa ma expandez...am iar o perioada...Si stiu ca o sa spuneti ca nu se vede etc. dar credeti-ma ca inima, plamanii si coloana mea sunt in stare de soc deja daca o tin in ritmul asta...ma mai misca omul cu macaraua.


O zi minunata va doresc!

Happy Ama 26+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama ultimele luni sunt teoretic cele in care creste bebe si noi cu mult spor.
Daca ne gandim logic , ca tre sa ajunga de la 1kg la peste 3 in 2-3 luni, gasim motivele de expandare.
La inceputul sarcinii am baut Cola (cate un gat) si apa minerala multa.Cred ca simtim nevoia de dregresare a matelor :)

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata!
Vad ca se discuta de leganat-anti leganat. Eu sincer am avut un tarc la V. si pe langa faptul ca se plia si il puteam lua oriunde iar copilul dormea, oriunde ar fi fost, tot in patul lui.... cea mai folositoare calitate mi s-a parut a fi faptul ca se legana. Asta a fost in prima perioada cand era foarte micut. La noi serile se desfasurau cam asa. Mami ii facea baie, tati ii facea masaj si il imbraca pana mami facea un binemeritat dus. Cand veneam de la baie il puneam la san. Unde la un moment dat, dupa ce papa bine, adormea. Adormit il puneam in patut care statea la picioarele patului nostru. Apoi mami iii dadea un cot lui tati care, involuntar, incepea sa pedaleze plasa patutului ca sa se legene. Primele cateva lunite a fost deci salutara functia. Sa nu mai vorbesc de carut in care nu statea decat zdruncinat... la fel, a fost o faza care a trecut repejor. In rest stateam langa patut de pe la 5-6 luni incolo ... pana adormea. De multe ori atipeam eu inaintea lui. Dupa care, pe la 1 an si 7-8 luni au inceput rutinele dinainte de culcare... povesti, jocuri cu maimutoi de plus etc.... dupa care urma "noapte buna, noapte buna" si usa inchisa.
Dar.... si asta ar trebui scris cu litere mari. Sunt bebelusi si bebelusi asa cum sunt si parinti si parinti. Fiti convinse ca toate lucrurile pe care le auziti sau le cititi in cartile de specialitate e posibil sa nu va ajute catusi de putin. Fiecare bebelus e un omulet mic cu propria fire si apucaturi iar voi e posibil sa fiti dispusi, in momente de disperare, la a face niste compromisuri pe care anterior le-ati condamnat in gura mare.... numai si numai ca sa puteti fura o jumatate de ora de somn.
Pana acum am urmarit toarte linkurile si patutul postat de Amalia mi se pare foarte ok... ca functionabilitate pana destul de tarziu.
Paula, nu stiu daca este ok varianta cu leaganul. Pana urma leganati sau neleganati tot la somn se refera acest demers asa ca daca tot e sa vrem sa asocieze patul cu somnul eu as prefera ca patul sa aiba functia respectiva nu alt dispozitiv. Cred ca marele hop e pana pe la 4-5 luni, pana trec eventualii colici si pana ne obisnuim noi programul cu al lor. Dupa aceea copiilor li se devolta procesele de memorie si cam tot de atunci putem vorbi de alint si rasfat. Inainte de 4 luni nu pot face asocieri cu moemnte din trecut... pot doar sa aiba preferinta pentru mirosul parintelui sau senzatia de caldura din bratele sale.
Prin urmare sfatul meu personal ca mama a doua oara e ca nu pot sa dau niciun sfat. Niciun copil nu seamana cu altul asa cum si parintele... fiecare in sinea sa e unic si e dispus sa faca mai mult sau mai putin rabat decat altii.
Sincer vorbind nu stiu ce ma asteapta acum a doua oara ca sunt convinsa ca experienta va fi cu totul deosebita de prima. Voi incerca insa sa fiu cat se poate de relaxata si sa imi respect mie micile chestii care imi tin motorul in functiune ca sa fiu ok pentru bebe.Asta pentru ca, leganati sau nu.... niciunul nu ajunge in patul parintilor sau cu pampers pe sub blugi la adolescenta. important e cum supravietuim noi perioadelor de crestere si cat din noi se pierde pe drum.
De aia banuiesc ca fetele care sunt la a doua, a treia sau a patra sarcina sustin facerea lucrurilor pe sistem "vazand si facand". E un sfat de bun simt sa nu luati lucrurile decat ca strict necesar dinainte. Pe parcurs veti vedea cu siguranta ce anume va coafeaza si ceanume nu.

Buna dimineata am dat????? .... ca m-am trezit pornita azi :D

Alina 27+

Mergi la inceput